יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חלות ולחמניות מאפים סדנאות

לחמניות שושנים

24 יוני 2015
(Visited 5,213 times, 1 visits today)

לחמניות שושנים

מקסים מקסים מקסים! לא קשה להכין והתוצאה יפהפייה הלחמניות פשוט נראות מדהים. תכינו לשבת ותנו לילדים הם חוטפים אותן הלחמניות טעימות מאוד.

26 לחמניות

מרכיבים:

קילו קמח
שקית שמרים טריים
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
2 כפיות מלח
160 מ"ל שמן (שלושת רבעי כוס פחות כף וטיפונת)
430 מ"ל מים ( 2 כוסות פחות רבע אפילו פחות מרבע)

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק חלק ורך, לשים בקערה משומנת לכסות ולהתפיח עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחתוך את הבצק לשניים ולרדד לעלה דק כמה שיותר. לקרוץ עיגולים בקוטר 8 ס"מ.

3. לשים 5 עיגולים בצורת רעפים אחד מכסה קצת את השני ונוצרת שורה, להתחיל לגלגל מהעיגול הראשון עד הסוף, מראש להכין סכין חדה ולחצות באמצע.

4. להכין תבנית שקעים ולסדר את הפרחים שהכנו. להתפיח כ 10 – 15 דקות.

5. להשתדל לעבוד מהר שהפרחים לא יתפחו מידי, אם אפשר להכין את כל העיגולים מראש מכל הבצק ואז להכין את הפרחים יותר טוב. ברגע שהעיגולים תופחים זה מקשה על העבודה

6. להבריש עם ביצה ולאפות ב 180 מעלות כ 15 – 20 דקות.

גולשים מכינים וממליצים:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הרשם
עדכן
76 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן