יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חלות ולחמניות מאפים סדנאות

לחמניות שושנים

24 יוני 2015
(Visited 3,604 times, 1 visits today)

לחמניות שושנים

מקסים מקסים מקסים! לא קשה להכין והתוצאה יפהפייה הלחמניות פשוט נראות מדהים. תכינו לשבת ותנו לילדים הם חוטפים אותן הלחמניות טעימות מאוד.

26 לחמניות

מרכיבים:

קילו קמח
שקית שמרים טריים
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
2 כפיות מלח
160 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס פחות כף וטיפונת)
430 מ”ל מים ( 2 כוסות פחות רבע אפילו פחות מרבע)

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • חלת שבת מ 4 רצועות רכה ומדהימה

    אני מאוהבת בבצקי שמרים והכי הכי אני אוהבת להכין חלות שבת.
    איזה חלות נהדרת ורכות (ועוד איזה רכות) זהובות, משגעות.
    תדמיינו חלה קלועה יפהפייה במרכז שולחן השבת ולא קלועה משלוש רצועות אלא מארבע רצועות.
    נשמע מסובך ? בכלל לא, אחרי שתתחילו להכין ותגלו כמה שזה פשוט לא תפסיקו להכין, אני מכורה לחלות האלה.
    יוצאות חלות קלועות משגעות בדיוק כמו במאפייה עם מרקם רך נהדר. שתבינו אני כל כך אוהבת להכין את החלות האלה שאני מכינה אותן באופן יום יומי ולא רק בסופי שבוע.
    החלות האלה מתאימות לטוסטים והילדים חוגגים עליהן כל ערב.
    חשוב לומר, תראו את הסרטון לפני שאתם מתחילים להכין, הסברתי ממש צעד אחרי צעד שיהיה הכי ברור איך לקלוע חלה מארבע חלקים.
    השתדלתי להסביר גם במתכון אבל בסרטון זה הכי ברור.

    2 חלות / 3 חלות בינוניות

  • לחמניות של בית – לחמניות ביתיות מדהימות!

    כל אמא יש לה את המתכונים שעובדים בשבילה וכל אחת צריכה לפחות מתכון אחד לבצק טוב ללחמניות רכות ואווריריות.
    במיוחד עכשיו כשהלימודים חוזרים (בערך) ולחמניות זה חובה בקופסת האוכל. בצק להתאהב בו יוצא מושלם! מה בא לכם ? לחמניות עגולות, מאורכות, שבלולים הכל הולך ויוצא נהדר. אין על לחמניות טריות ורכות של בית במיוחד כשאמא מכינה 🙂 הכנתי סרטון במיוחד בשבילכם שיהיה לכם הכי קל להכין.

    8 לחמניות

  • מאפי תרד וגבינות אישיים

    כמה שאני אוהבת חלבי, מבחינתי לעשות מאפה גבינות זה אחד הדברים שהכי כיף לי להכין במטבח. בשבועות אני לא מפסיקה לחייך 🙂
    תנו לי להשתגע עם גבינות טובות, טעמים חזקים, גבינות נמסות שמשדרגות את המאפה בטעמים הנפלאים שלהן.
    הפעם הלכתי על גבינת עמק מגורדת וקשקבל אני יכולה לספר לכם בסוד שלא הפסקתי לנשנש, הוספתי תרד לגבינות והשילוב בין הגבינות לתרד יצא נפלא.
    מחפשים מתכון מנצח לאירוח ? תכינו את המאפים הקטנים האלה.
    טעים חבל על הזמן.

    16 יחידות

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק חלק ורך, לשים בקערה משומנת לכסות ולהתפיח עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחתוך את הבצק לשניים ולרדד לעלה דק כמה שיותר. לקרוץ עיגולים בקוטר 8 ס”מ.

3. לשים 5 עיגולים בצורת רעפים אחד מכסה קצת את השני ונוצרת שורה, להתחיל לגלגל מהעיגול הראשון עד הסוף, מראש להכין סכין חדה ולחצות באמצע.

4. להכין תבנית שקעים ולסדר את הפרחים שהכנו. להתפיח כ 10 – 15 דקות.

5. להשתדל לעבוד מהר שהפרחים לא יתפחו מידי, אם אפשר להכין את כל העיגולים מראש מכל הבצק ואז להכין את הפרחים יותר טוב. ברגע שהעיגולים תופחים זה מקשה על העבודה

6. להבריש עם ביצה ולאפות ב 180 מעלות כ 15 – 20 דקות.

גולשים מכינים וממליצים:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הרשם
עדכן
76 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
כמה זמן לתת לבצק לתפוח תפיחה ראשונית?

יתאים גם לילדים שלי לבית הספר, אפשר לפזר שומשום? שתי לחמניות לארוחת עשר זה סביר לא?

לזרוק ולהכין חדש??כמה זמן היה צריך להתפיח?

אני הכנתי את הבצק בבוקר ושמתי להתפיח. אני מנסה לעשות את השושנים וזה מאוד קשה ללוש. ככה זה? או בגלל שהתפחתי יותר מידי?

ניקי יקרה!
אני צירפתי כמה מתכונים למחברת המתכונים והם לא מצטרפים מדוע??

הבנות מאוהבות בלחמניות האלה..כיף גדול

הי ניקי,
שאלה קטנה, יש לי שמרים יבשים, האם אפשר להשתמש בהם ואם כן, באיזה כמות?