לזניה בשרית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לזניה בשרית

לזניה בשרית

מגיעות אליי למייל כל מיני בקשות למתכונים ואם לפעמים אני יכולה לעזור אז אני נרתמת בכיף למשימה. היום התחלתי עם לזניה בשרית.

מרכיבים:

עלי לזניה
500 ג’ בשר בקר טחון
בצל בינוני חתוך לקוביות
400 ג’ tomato max
גזר מגורד
100 ג’ רסק עגבניות
כפית פפריקה
מים
כפית וחצי סוכר (לטעום)
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

רוטב עגבניות:
בצל קטן קצוץ
5 – 6 עגבניות
כפית פפריקה
כוס מים
כפית וחצי סוכר (לטעום)
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים את הבשר עד שהוא משנה צבעו לאפרפר. להוסיף את שאר המצרכים לתבל,

למלא מים בקופסא הריקה של ה tomato ולהוסיף להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל 10 דקות, לערבב מידי פעם. להוריד מאש

2. רוטב עגבניות: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העגבניות, סוכר, תבלינים ולבשל כמה דקות. להעביר לבלנדר לטחון ולבדוק טעמים.

3. הרכבה: משמנים את התבנית להניח שכבה של עלי לזניה, מעל לצקת מרוטב העגבניות לשים מחצית ממילוי הבשר לכסות בעוד שכבת עלי לזניה שוב רוטב עגבניות, מעל שכבה נוספת של בשר עלי לזניה ואת שארית הרוטב.

4. חום בינוני 180 מעלות 30 דקות.

מתכונים עם בשר טחון 

62859 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

איילת : “תודה רבה על עוד מתכון מנצח!!!! הלזניה חוסלה בטרם עת…”

217
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

אפשר לוותר על הבלנדר ברוטב? או שקריטי?

בת שבע

ניקי יקרה,
מה את אומרת אם אני אחליף את הדפי לזניה במצות ?
יכול לצאת טעים?

עידית

הי ניקי.
האם צריך לקלף את העגבניות לפני הבישול?

עידית

הי ניקי. האם צריך לקלף את העגבניות לפני הבישול?

קרן

הי ניקי,
שאלה נוספת …
האם ניתן להשתמש בבשר טחון עם שומן כבש ? תודה!

קרן

הי ניקי
אם רוצים להקרים ( לא חלבי) ניתן להשתמש בשמנת על בסיס סויה ? או שמנת צמחית כלשהי?
להוסיף לרוטב עגבניות למעלה , נכון ?
במידה וזה לא מתאים עדכני בבקשה אם מתאים לשים עלי דפנה ופלפל אנגלי או גרוס בתוך הרוטב ….
תודה רבה

אלי

שוב אליפות. לא יאומן כמה שזה טעים. עשיתי ואכלנו עכשיו. אשתי ליקקה את הצלחת ואמרה לי להכניס את המרשם לפנתיאון שלנו.
(אני הוספתי אבקת שום והסתפקתי בכפית סוכר בשני החלקים. ) תודה.

1 12 13 14