לזניה בשרית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לזניה בשרית

לזניה בשרית

מגיעות אליי למייל כל מיני בקשות למתכונים ואם לפעמים אני יכולה לעזור אז אני נרתמת בכיף למשימה. היום התחלתי עם לזניה בשרית.

מרכיבים:

עלי לזניה
500 ג’ בשר בקר טחון
בצל בינוני חתוך לקוביות
400 ג’ tomato max
גזר מגורד
100 ג’ רסק עגבניות
כפית פפריקה
מים
כפית וחצי סוכר (לטעום)
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

רוטב עגבניות:
בצל קטן קצוץ
5 – 6 עגבניות
כפית פפריקה
כוס מים
כפית וחצי סוכר (לטעום)
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים את הבשר עד שהוא משנה צבעו לאפרפר. להוסיף את שאר המצרכים לתבל,

למלא מים בקופסא הריקה של ה tomato ולהוסיף להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל 10 דקות, לערבב מידי פעם. להוריד מאש

2. רוטב עגבניות: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העגבניות, סוכר, תבלינים ולבשל כמה דקות. להעביר לבלנדר לטחון ולבדוק טעמים.

3. הרכבה: משמנים את התבנית להניח שכבה של עלי לזניה, מעל לצקת מרוטב העגבניות לשים מחצית ממילוי הבשר לכסות בעוד שכבת עלי לזניה שוב רוטב עגבניות, מעל שכבה נוספת של בשר עלי לזניה ואת שארית הרוטב.

4. חום בינוני 180 מעלות 30 דקות.

מתכונים עם בשר טחון 

44255 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

איילת : “תודה רבה על עוד מתכון מנצח!!!! הלזניה חוסלה בטרם עת…”

199
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

אפשר לוותר על הבלנדר ברוטב? או שקריטי?

איריס

ניקי ראשית תודה על מתכונים מעולים.
כשאני צריכה מתכון אני ישר מחפשת אצלך, ככה יודעת שאקבל מתכון מנצח תמיד וגם פשוט בלי התחכמויות מיותרות.
אשמח לדעת לכמה מנות מיועדת הלזניה מהכמויות הנ”ל? אני צריכה כמות ל15 אנשים.

רעות

וגם- האם אפשר להכין היום ולהרכיב בתבנית ולאפות רק מחר?

מיכל

היי ניקיהאם זה יוצא טעים עם עוף טחון?

מאי

ניקי סליחה על חוסר הסבלנות. אני בדיוק באמצע ההכנות .
כמה רסק ונוזלים לשים?

מאי

היי ניקי, אני בספור אז אשמח לתגובה מהירה.
מה זה tomato max ? ואיפה אני מוצאת את זה?
אין את זה פה בסופר.
יש לו תחליף?

הילה

היי ניקי
רוצה לשים עגבניות מרוסקות במקום ה tomato max כי אין בסופר. כמה גרם בערך צריך?

1 11 12 13