לזניה בשרית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לזניה בשרית

לזניה בשרית

מגיעות אליי למייל כל מיני בקשות למתכונים ואם לפעמים אני יכולה לעזור אז אני נרתמת בכיף למשימה. היום התחלתי עם לזניה בשרית.

מרכיבים:

עלי לזניה
500 ג’ בשר בקר טחון
בצל בינוני חתוך לקוביות
400 ג’ tomato max
גזר מגורד
100 ג’ רסק עגבניות
כפית פפריקה
מים
כפית וחצי סוכר (לטעום)
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

רוטב עגבניות:
בצל קטן קצוץ
5 – 6 עגבניות
כפית פפריקה
כוס מים
כפית וחצי סוכר (לטעום)
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים את הבשר עד שהוא משנה צבעו לאפרפר. להוסיף את שאר המצרכים לתבל,

למלא מים בקופסא הריקה של ה tomato ולהוסיף להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל 10 דקות, לערבב מידי פעם. להוריד מאש

2. רוטב עגבניות: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העגבניות, סוכר, תבלינים ולבשל כמה דקות. להעביר לבלנדר לטחון ולבדוק טעמים.

3. הרכבה: משמנים את התבנית להניח שכבה של עלי לזניה, מעל לצקת מרוטב העגבניות לשים מחצית ממילוי הבשר לכסות בעוד שכבת עלי לזניה שוב רוטב עגבניות, מעל שכבה נוספת של בשר עלי לזניה ואת שארית הרוטב.

4. חום בינוני 180 מעלות 30 דקות.

מתכונים עם בשר טחון 

31726 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

איילת : “תודה רבה על עוד מתכון מנצח!!!! הלזניה חוסלה בטרם עת…”

176
תגובות

  הרשם  
עדכן
פ. ר.

היי ניקי,
מעניין אותי לדעת אם אפשר להכין את הלזניה עם רסק עגבניות רגיל במקום הtomato max ושאלה נוספת, האם אפשר להשתמש ברוטב לפסטה/ marinara במקום הרוטב עגבניות?
תודה על אתר מדהים!

לירון

היי ניקי בטעות שמתי בבשר 800 גר עגבניות האם אפשר לוותר על רוטב העגבניות ?כי זה כבר יותר מדי נוזלי… תודה 🙂

סמאח

הי ניקי,
האם ניתן להוסיף גבינה מעל? חשבתי על מוצרלה מגורדת..

תודה על כל המתכונים הנהדרים

גל

ניקי שלום
שמתי לב שבלזניה החלבית את ממליצה להכין מראש ובצדק
האם גם את הלזניה הזו מומלץ להכין יום קודם?

סילבי

הי ניקי מה אפשר לשים ברוטב עגבניות במקום עגבניות טריות?איזה כמות עגבניות מרוסקות?תודה וחג שמח

תמר

אפשר בלי הרוטב עגבניות ששמים בבשר הטחון הtomato?

בת שבע

ניקי נש
ארה לי חצי בוטה מהמתכון של קציצות טונה.
אפשר לשים במקום הגזר?

1 10 11 12