לזניה בשרית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לזניה בשרית

לזניה בשרית

מגיעות אליי למייל כל מיני בקשות למתכונים ואם לפעמים אני יכולה לעזור אז אני נרתמת בכיף למשימה. היום התחלתי עם לזניה בשרית.

מרכיבים:

עלי לזניה
500 ג’ בשר בקר טחון
בצל בינוני חתוך לקוביות
400 ג’ tomato max
גזר מגורד
100 ג’ רסק עגבניות
כפית פפריקה
מים
כפית וחצי סוכר (לטעום)
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

רוטב עגבניות:
בצל קטן קצוץ
5 – 6 עגבניות
כפית פפריקה
כוס מים
כפית וחצי סוכר (לטעום)
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים את הבשר עד שהוא משנה צבעו לאפרפר. להוסיף את שאר המצרכים לתבל,

למלא מים בקופסא הריקה של ה tomato ולהוסיף להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל 10 דקות, לערבב מידי פעם. להוריד מאש

2. רוטב עגבניות: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העגבניות, סוכר, תבלינים ולבשל כמה דקות. להעביר לבלנדר לטחון ולבדוק טעמים.

3. הרכבה: משמנים את התבנית להניח שכבה של עלי לזניה, מעל לצקת מרוטב העגבניות לשים מחצית ממילוי הבשר לכסות בעוד שכבת עלי לזניה שוב רוטב עגבניות, מעל שכבה נוספת של בשר עלי לזניה ואת שארית הרוטב.

4. חום בינוני 180 מעלות 30 דקות.

מתכונים עם בשר טחון 

23576 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

איילת : “תודה רבה על עוד מתכון מנצח!!!! הלזניה חוסלה בטרם עת…”

160
תגובות

  הרשם  
עדכן
ורד

היי ניקי, האם אני יכולה להכין עכשיו ולאפות בערב?

שירה

הי ניקי. האם לכסות את הלזניה בתנור? תודה

ענת

הי ניקי, הכנתי את הלזניה, והבן שחי שמאוד בעייתי באוכל, אמר לי ” מצידי תכיני כל יום את זה”
תודה לך שאת קיימת, אין עלייך!!!!

סיון

ניקי יקרה
האם ניתן להכין לזניה יום לפני?

נעמי

הי, ניקי. מתה על הלזניה הזו ומעוניינת לעשות כמות כפולה. להכפיל הכל?

רויטל

הי ניקי אם אני משתמשת בתבנית 32*20 האם הכמויות שרשמת מתאימות?

עמליה

היי ניקי, אין בסופר טומטו, מה לשים במקום וכמה? תודה רבה:)

1 9 10 11