לזניה בשרית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לזניה בשרית

לזניה בשרית

מגיעות אליי למייל כל מיני בקשות למתכונים ואם לפעמים אני יכולה לעזור אז אני נרתמת בכיף למשימה. היום התחלתי עם לזניה בשרית.

מרכיבים:

עלי לזניה
500 ג’ בשר בקר טחון
בצל בינוני חתוך לקוביות
400 ג’ tomato max
גזר מגורד
100 ג’ רסק עגבניות
כפית פפריקה
מים
כפית וחצי סוכר (לטעום)
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

רוטב עגבניות:
בצל קטן קצוץ
5 – 6 עגבניות
כפית פפריקה
כוס מים
כפית וחצי סוכר (לטעום)
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים את הבשר עד שהוא משנה צבעו לאפרפר. להוסיף את שאר המצרכים לתבל,

למלא מים בקופסא הריקה של ה tomato ולהוסיף להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל 10 דקות, לערבב מידי פעם. להוריד מאש

2. רוטב עגבניות: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העגבניות, סוכר, תבלינים ולבשל כמה דקות. להעביר לבלנדר לטחון ולבדוק טעמים.

3. הרכבה: משמנים את התבנית להניח שכבה של עלי לזניה, מעל לצקת מרוטב העגבניות לשים מחצית ממילוי הבשר לכסות בעוד שכבת עלי לזניה שוב רוטב עגבניות, מעל שכבה נוספת של בשר עלי לזניה ואת שארית הרוטב.

4. חום בינוני 180 מעלות 30 דקות.

מתכונים עם בשר טחון 

65852 צפיות 82 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

איילת : “תודה רבה על עוד מתכון מנצח!!!! הלזניה חוסלה בטרם עת…”

221
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

אפשר לוותר על הבלנדר ברוטב? או שקריטי?

ורדינון

שלום ניקי
רק רציתי להצטרף למברכים, אני ומשפחתי מתענגים על המתכונים שלך. תודה רבה!

שם

בוקר טוב,ניקי
הכנתי את הלזניה בשבוע שעבר ויצא מעולה!
כ”כ עשירה
תודה ויום טוב

שם

ניקי שלום , תודה על המתכון, קל להכנה והעיקר הלזניה יצאה מעולה טעימה מאוד והמחמאות לא הפסיקו לזרום .

שם

היי ניקי מה שלומך?
אני חייבת לשתף אותך: אני לא הבשלנית בבית, בדרך כלל בעלי מבשל אבל היום יש לו יום הולדת אז החלטתי להתעלות על עצמי ולהמיד ארוחת שבת! הכנתי את הלזניה הנפלאה שלך ויצא מדהים! תודה רבה רבה האתר שלך פשוט כייפי והמתכונים שלך שווים(:

שם

פשוט מדהים ! טעים וקל להכנה , המון תודה זה מאמת מתכון מנצח שאחזור ואכין שוב

שם

הי ניקי, הלזניה המדהימה שלך בתנור, איזה ריח! הכפלתי את כל הכמויות, האם זמן האפייה משתנה? תודה רבה!

שם

האם אפשר עם בשר בקר טחון? לא מוצאת כבש

1 2 3 15