אצבעות פיצה נחטפות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אצבעות פיצה נחטפות

אצבעות פיצה נחטפות

אצבעות פיצה נחטפות הכי טעימות שיש האצבעות נחטפות אחת אחרי השנייה במהירות, לא להאמין איך שהן מתחסלות, הן מומלצות בחום לכל המשפחה, האצבעות האלה שוות ביותר….

מרכיבים:

חצי קילו קמח
2 כפות גדושות סוכר
3/4 כוס מים פושרים / כוס מים פושרים
חצי שקית שמרים טריים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה

רוטב עגבניות:
קופסת רסק עגבניות קטנה
בצל קטן קצוץ מטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

תוספות:
זיתים פרוסים
עגבניות שרי חתוכות דק
תירס
פטריות
גבינה צפתית
גבינה צהובה חתוכה לקוביות קטנות
כל מה שאוהבים.

מטבל שמנת ושום (לא חובה):
גביע קטן של שמנת חמוצה
2 כפיות מיונז
כפית שום כתוש
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחצות את הבצק לשנים, לרדד כל חלק לעלה גדול לחתוך למלבנים ארוכים, למרוח רוטב עגבניות, לפזר תוספות ומעל גבינה צהובה.

3. להכניס לתנור, חום בינוני 15 דקות, או עד שהתחתית מזהיבה. לערבב את מצרכי המטבל.

4. אצלי מאוד אוהבים לאכול את האצבעות יחד עם המטבל.

הערות:
ילדים מאוד אוהבים ניתן להקפאה.

18849 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

האצבעות מסודרות בתבנית לפני הכניסה לתנור

אצבעות פיצה נחטפות

תראו איזו יפות, לתת ביס!

אצבעות פיצה נחטפות

צילום אחרון לפני שהילדים לא ישאירו כלום.

אצבעות פיצה נחטפות

 היו אצבעות ואינן…

גולשים מכינים וממליצים:

גילה : “הכנתי לילדים והם יצאו אני לא בטוחה שיישאר להם כשהם יחזרו. אני מחסלת הכל! פשוט טעים! תודה רבה על מתכון מעולה :-)”

לילי : תודה על המתכון!!! קל להכנה וטעים. הילדים מאוד אהבו את זה והית צריכה לראות את הקטנה בת שנה וחצי נהנת מהפיצה!!!!

שיר : ואהוווו לא רק יפות אלא גם טעימות !!!!!! תודה רבה על מתכון נהדר!!

אופירה : “ניקי המקסימה, היום הכנתי ארוחת חג חלבית וחלק מהתפריט היו הפיצות המדהימות האלה…כל כך פשוט ככה טעים. הילדים ממש התענגו עליהם והמבוגרים אין מה לדבר…תודה רבה לך על אירוח מושלם בזכותך!”

הילה : “עשיתי חצי קמח מלא וחצי רגיל ויצא טעים ברמות!!!”

רותי : ” אנחנו עושים שבת כמה זוגות, ועלי הטילו להכין פיציות.
בהתחלה נלחצתי, כי אני לא יודעת להכין פיציות. אח”כ בעלי אמר לי: לא נורא, שבי על האתר של ניקי, תוציאי מתכון שווה ויהיו אחלה פיציות.
אז זהו, הכנתי הלילה את המתכון הזה.
פצצה!!!!
פשוט מושלם!!!!!
בעלי הודיע שזה ממש כמו הפיציות של ברמן (זו מחמאה אדירה מבחינתו!)
שלמות של בצק ורוטב מעולה.
תודה רבה רבה, תמיד את הצלה ברגע הנכון.
נ.ב. לשבת אכין פיציות נוספות, כי הנגלה שהכנתי בלילה התחסלה לחלוטין… בלי להרגיש גמרנו הכל.”

שלומית : “לא ציפיתי שמתכון כל כך קל ופשוט יצא מוצלח ממש בטרוף. מדהים טעים ונחטף מייד ממש התנפלו על זה. לצערי לא הייתה לי מספיק גבינה להכפלת כמויות..להבא אערך!”

200
תגובות

  הרשם  
עדכן
דוד

אם אני מכין אתזה ארבע שעות לפני הארוחה, איפה כדאי לאחסן את הפיצה לאחר האפייה?

שילת גולן

ניקי תקשיבי אין עלייך בעולם חבל על הזמן ביזכותך אני לומדת לבשל לאט לאט

שוקי

הי ניקי. תודה על המתכון.
נאכל בשמחה ובתאבון.
החלפתי קמח לבן במלא ואף אחד לא שם לב….
טיפ למי שאין לו זמן….גרמתי לבצק לתפוח מהר יותר בתנור בחום של 70 מעלות.
הילדים אוהבים אצלנו ירקות על הפיצה…גזר, ופלפלים יוצא מעולה!
בנוסף, הרוטב האדום יצא ממש מעט. לדעתי צריך להכפיל כמות.

אביטל

ניקי שלום, כמה כוסות זה חצי קילו קמח?

שושי

היי ניקי,
ראשית רציתי להגיד שאני מאוד נהנית מהמתכונים שלך. הם קלים, טעימים ותמיד יוצאים טוב 🙂
אני רוצה להכין את אצבעות הפיצה היום למסיבת יום ההולדת של הבן שלי בגן מחר. איך את ממליצה לאחסן אותם עד מחר?

אושר

היי ניקי.
כמה זמן מראש אפשר להכין את הבצק ? ואיפה לשמור אותו ?

רוזה

ניקי היקרה, המתכון מעולה, הכנתי בעבר ויצא מאוד מוצלח! ממליצה בחום! עכשיו אני רוצה להכין פיצה לסוף הצום. חשבתי להכין את הבצק מראש, להקפיא ורק לאפות בסוף הצום. היית ממליצה? או שעדיף מתכון אחר שלך לפיצה – להקפיא בצק ולאפות אחרי הצום? או שבכלל עדיף כבר לאפות ורק לחמם בסוף הצום? תודה רבה רבה ושיהיה צום קל ושנה טובה!