אצבעות פיצה נחטפות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אצבעות פיצה נחטפות

אצבעות פיצה נחטפות

אצבעות פיצה נחטפות הכי טעימות שיש האצבעות נחטפות אחת אחרי השנייה במהירות, לא להאמין איך שהן מתחסלות, הן מומלצות בחום לכל המשפחה, האצבעות האלה שוות ביותר….

מרכיבים:

חצי קילו קמח
2 כפות גדושות סוכר
3/4 כוס מים פושרים / כוס מים פושרים
חצי שקית שמרים טריים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה

רוטב עגבניות:
קופסת רסק עגבניות קטנה
בצל קטן קצוץ מטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

תוספות:
זיתים פרוסים
עגבניות שרי חתוכות דק
תירס
פטריות
גבינה צפתית
גבינה צהובה חתוכה לקוביות קטנות
כל מה שאוהבים.

מטבל שמנת ושום (לא חובה):
גביע קטן של שמנת חמוצה
2 כפיות מיונז
כפית שום כתוש
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחצות את הבצק לשנים, לרדד כל חלק לעלה גדול לחתוך למלבנים ארוכים, למרוח רוטב עגבניות, לפזר תוספות ומעל גבינה צהובה.

3. להכניס לתנור, חום בינוני 15 דקות, או עד שהתחתית מזהיבה. לערבב את מצרכי המטבל.

4. אצלי מאוד אוהבים לאכול את האצבעות יחד עם המטבל.

הערות:
ילדים מאוד אוהבים ניתן להקפאה.

15446 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

האצבעות מסודרות בתבנית לפני הכניסה לתנור

אצבעות פיצה נחטפות

תראו איזו יפות, לתת ביס!

אצבעות פיצה נחטפות

צילום אחרון לפני שהילדים לא ישאירו כלום.

אצבעות פיצה נחטפות

 היו אצבעות ואינן…

גולשים מכינים וממליצים:

גילה : “הכנתי לילדים והם יצאו אני לא בטוחה שיישאר להם כשהם יחזרו. אני מחסלת הכל! פשוט טעים! תודה רבה על מתכון מעולה :-)”

לילי : תודה על המתכון!!! קל להכנה וטעים. הילדים מאוד אהבו את זה והית צריכה לראות את הקטנה בת שנה וחצי נהנת מהפיצה!!!!

שיר : ואהוווו לא רק יפות אלא גם טעימות !!!!!! תודה רבה על מתכון נהדר!!

אופירה : “ניקי המקסימה, היום הכנתי ארוחת חג חלבית וחלק מהתפריט היו הפיצות המדהימות האלה…כל כך פשוט ככה טעים. הילדים ממש התענגו עליהם והמבוגרים אין מה לדבר…תודה רבה לך על אירוח מושלם בזכותך!”

הילה : “עשיתי חצי קמח מלא וחצי רגיל ויצא טעים ברמות!!!”

רותי : ” אנחנו עושים שבת כמה זוגות, ועלי הטילו להכין פיציות.
בהתחלה נלחצתי, כי אני לא יודעת להכין פיציות. אח”כ בעלי אמר לי: לא נורא, שבי על האתר של ניקי, תוציאי מתכון שווה ויהיו אחלה פיציות.
אז זהו, הכנתי הלילה את המתכון הזה.
פצצה!!!!
פשוט מושלם!!!!!
בעלי הודיע שזה ממש כמו הפיציות של ברמן (זו מחמאה אדירה מבחינתו!)
שלמות של בצק ורוטב מעולה.
תודה רבה רבה, תמיד את הצלה ברגע הנכון.
נ.ב. לשבת אכין פיציות נוספות, כי הנגלה שהכנתי בלילה התחסלה לחלוטין… בלי להרגיש גמרנו הכל.”

שלומית : “לא ציפיתי שמתכון כל כך קל ופשוט יצא מוצלח ממש בטרוף. מדהים טעים ונחטף מייד ממש התנפלו על זה. לצערי לא הייתה לי מספיק גבינה להכפלת כמויות..להבא אערך!”

200
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית

במטבל- מה הכוונה בגביע קטן של שמנת חמוצה?? כמה מ”ל??

מוריה

אני רוצה להשליש את הכמות. איך אני עושה את זה עם הביצים? בבקשה תעני

ישראלה

קודם כל חייבת לציין שכל מתכון אבל כל מתכון (ואני לא מגזימה) יוצא מוצלח , כמה שנים את פעילה ככה במטבח חח ?

ויש לי שאלה , יש לי ביצה אחת , יש סיכוי להכין איתה או עדיף לחכות לערב ? ניפיתי כבר קמח :..

תודה אלופה!

מישל

אני רוצה את המטבל שמנת כמו שהיה בסברו, זה זה?
ואם כן, לא צריך לבשל קצת את כל המרכיבים?

אביגיגי

היי ניקי
לא יודעת למה אבל אף פעם לא תופח לי הבצק של הפיצה. בטוח משהו לא בסדר עם הדרך שלי.
איך אני אמורה לעשות? משהו עם השמרים והמלח. אני משתדלת להפריד בינייהם אבל בכל זאת לא תופח.
{הבצק במקום חם}.

רחלי

היי ניקי

אם אני רוצה להמיר את השמרים הטריים ביבשים,כמה לשים?

רחלי

ניקי העסקת אותנו יופי כל הבוקר עם המתכון המהם הזה!! טעים וככ חמוד