אצבעות פיצה נחטפות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אצבעות פיצה נחטפות

אצבעות פיצה נחטפות

אצבעות פיצה נחטפות הכי טעימות שיש האצבעות נחטפות אחת אחרי השנייה במהירות, לא להאמין איך שהן מתחסלות, הן מומלצות בחום לכל המשפחה, האצבעות האלה שוות ביותר….

מרכיבים:

חצי קילו קמח
2 כפות גדושות סוכר
3/4 כוס מים פושרים / כוס מים פושרים
חצי שקית שמרים טריים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה

רוטב עגבניות:
קופסת רסק עגבניות קטנה
בצל קטן קצוץ מטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

תוספות:
זיתים פרוסים
עגבניות שרי חתוכות דק
תירס
פטריות
גבינה צפתית
גבינה צהובה חתוכה לקוביות קטנות
כל מה שאוהבים.

מטבל שמנת ושום (לא חובה):
גביע קטן של שמנת חמוצה
2 כפיות מיונז
כפית שום כתוש
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחצות את הבצק לשנים, לרדד כל חלק לעלה גדול לחתוך למלבנים ארוכים, למרוח רוטב עגבניות, לפזר תוספות ומעל גבינה צהובה.

3. להכניס לתנור, חום בינוני 15 דקות, או עד שהתחתית מזהיבה. לערבב את מצרכי המטבל.

4. אצלי מאוד אוהבים לאכול את האצבעות יחד עם המטבל.

הערות:
ילדים מאוד אוהבים ניתן להקפאה.

19769 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

האצבעות מסודרות בתבנית לפני הכניסה לתנור

אצבעות פיצה נחטפות

תראו איזו יפות, לתת ביס!

אצבעות פיצה נחטפות

צילום אחרון לפני שהילדים לא ישאירו כלום.

אצבעות פיצה נחטפות

 היו אצבעות ואינן…

גולשים מכינים וממליצים:

גילה : “הכנתי לילדים והם יצאו אני לא בטוחה שיישאר להם כשהם יחזרו. אני מחסלת הכל! פשוט טעים! תודה רבה על מתכון מעולה :-)”

לילי : תודה על המתכון!!! קל להכנה וטעים. הילדים מאוד אהבו את זה והית צריכה לראות את הקטנה בת שנה וחצי נהנת מהפיצה!!!!

שיר : ואהוווו לא רק יפות אלא גם טעימות !!!!!! תודה רבה על מתכון נהדר!!

אופירה : “ניקי המקסימה, היום הכנתי ארוחת חג חלבית וחלק מהתפריט היו הפיצות המדהימות האלה…כל כך פשוט ככה טעים. הילדים ממש התענגו עליהם והמבוגרים אין מה לדבר…תודה רבה לך על אירוח מושלם בזכותך!”

הילה : “עשיתי חצי קמח מלא וחצי רגיל ויצא טעים ברמות!!!”

רותי : ” אנחנו עושים שבת כמה זוגות, ועלי הטילו להכין פיציות.
בהתחלה נלחצתי, כי אני לא יודעת להכין פיציות. אח”כ בעלי אמר לי: לא נורא, שבי על האתר של ניקי, תוציאי מתכון שווה ויהיו אחלה פיציות.
אז זהו, הכנתי הלילה את המתכון הזה.
פצצה!!!!
פשוט מושלם!!!!!
בעלי הודיע שזה ממש כמו הפיציות של ברמן (זו מחמאה אדירה מבחינתו!)
שלמות של בצק ורוטב מעולה.
תודה רבה רבה, תמיד את הצלה ברגע הנכון.
נ.ב. לשבת אכין פיציות נוספות, כי הנגלה שהכנתי בלילה התחסלה לחלוטין… בלי להרגיש גמרנו הכל.”

שלומית : “לא ציפיתי שמתכון כל כך קל ופשוט יצא מוצלח ממש בטרוף. מדהים טעים ונחטף מייד ממש התנפלו על זה. לצערי לא הייתה לי מספיק גבינה להכפלת כמויות..להבא אערך!”

200
תגובות

  הרשם  
עדכן
מוריה

יצא לי 580 גרם קמח (זה מה שנשאר לי וחבל לזרוק). כמה נוזלים לשים?
תודה.

משתמשת המון באתר שלך!!!!!!!!!!

סיון

שלום ניקי יקרה !!!!!!
אני עדיין לא סגורה על המשלוח שאני מכינה….
כמה אצבעות יוצאים מהפיצות הטעימות האילו ???
תודה רבה רבה (;

שרית

הי ניקי, תוכלי להגיד לי כמה זמן זה המינימום להתפחה??
תודה

יעל

היי ניקי, מה שלומך?
2 שאלות,
לגבי השמרים- אני לא מתעסקת איתם בד”כ אז לא יודעת, מה זה אומר שמרים יבשים? שמרית זה טוב?
ובאיזה שלב ניתן להקפיא, אחרי שיצא מהתנור?
אני מחפשת מאכלים להכין עכשיו ולהקפיא לקראת לידה… שהילד שבבית לא יהיה מורעב
תודה

הלנה

היי ניקי מה אני צריכה לעשות עם הרסק לבשל ולתבל

הלנה

למה לא תפח לי דחוף מענה

חלי

היי בוקר אור לך
שאלה שלא קשורה בכלל למתכון, אני מנסה
להכנס לאינדקס כבר יומיים וכל הזמן זה רושם שיש איזה טעות
כאילו רשום באנגלית אבל אני מבינה ממה שרשום שיש איזו טעות בדף
אתה יודעת על זה משהו או שהתקלה רק אצלי?
תודה

1 6 7 8 9 10 12