יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

HOMEPAGE Homepage-app חלות ולחמניות מאפים מאפים מלוחים

מקלות לחם

19 נובמבר 2016
(Visited 43,253 times, 1 visits today)
מקלות לחם

מקלות לחם

איזה כיף של מתכון אני כל כך אוהבת להכין אותו. תדמיינו את המקלות בתנור ריח משגע במטבח אוטוטו מוכנים זהובים ורכים, אי אפשר לומר לא זה מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב. ממכר ? הכי ממכר שיש, תוסיפו כמה סלטים טובים ליד וזה מושלם.

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
כפית מלח
3/4 כף סוכר
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים פושרים (2/3 כוס)

ביצה
שומשום
מלח גס (לא חובה)

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח, שמרים, סוכר ומלח, להוסיף את השמן והמים, במהירות בינונית לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך. לשים בקערה משומנת לכסות ולהתפיח כשעה פלוס.

2. לחלק את הבצק ל 10 חתיכות להתפיח 10 דקות.

3. כל חתיכה לרדד לאליפסה (בצק דק) לגלגל לגליל באורך 35 ס”מ ולסדר בתבנית על נייר אפייה, להתפיח 15 – 20 דקות בינתיים להדליק את התנור על 180 מעלות.

*4. לטרוף את הביצה ולהבריש את הגלילים, לפזר שומשום להכניס לתנור ולאפות כ 15 – 20 דקות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא אחרי האפייה.

מקלות לחםמקלות לחםמקלות לחם

מקלות לחםמקלות לחםמקלות לחם

גולשים מכינים וממליצים:

בתאל : ” ניקוש המהממת!!!
חשבתי לעצמי “מה כבר ניקי יכולה לחדש לי במתכון,הרי אני ממש מעולה בתחום הבצקים. ..טוב נו ננסה”
תקשיבי, לא יודעת, נראלי כל מה שאת כותבת הופך לקסם!!!!
יצאו מקלות משהו ליגה! חוסל חוסל חוסל!!!!!!!!
תודה אהובה ♡♡♡♡♡

***מכורה למתכונים שלך***”

דסי : “חוזרת לעדכן…
עשיתי עכשיו שתי קילו יצאו מהמםםםם…שולחת למקפיא מיד לפני שיגמר…
מכינה כבר לארוז את זה למשלוח מנות…
תודה רבה!”

עינבל : “אני משתמשת באפליקציה באופן קבוע והיא ידידותית למשתמש מאוד מאוד
תודה לך על המתכונים הנפלאים
הכנתי את מקלות הלחם וגם את הלחם שום ליום הולדת של בני והתחסל הכול
תודה!!!”

יוליה : “מתכון מעולה!
מסוג המתכונים שצריך לסמן באדום “זהירות, ממכר!”

מקלות לחם : “זה ככ טעיםםםם!הכנתי היום נעלמו מייד טעם של בייגלה ;)”

מיה : “יצא לי מדהים!
היה מאוד טעים וכולם אהבו את המקלות לחם
תודה רבה על המתכון”

הרשם
עדכן
164 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
אני רוצהה להכין קילו, אז בכמה להכפיל את המתכון המקורי?

היי ניקי,
הבצק יצא לי קצת דביק איך אפשר לתקן זאת?
תודה מראש

הי ניקי אני מחפשת את המתכון שלך למקלות לחם עם בצל מטוגן לא מוצאת..
זה היה פצצההה

היי ניקי.המקלות האלה מעולים.הכנתי אותם בתוספת בצל יבש בבצק ויצא אליפות. מה עליי להוסיף כדי שיהפכו למקלות לחם בטעם שום? כמויות גם בבקשה.
תודה מראש.אין כמוך

וואי ניקי, האתר שלך פשוט מעולהה!!
כל המתכונים מדהימים וההוראות ברורות!!
תודה רבה על המתכון הזה פשוט בצק טעים ונוח לעבודה.. שמתי מעל שמן זית וזעתר יוצא פשוט פצצההה
תודה

היי ניקי. האם אפשר להכין ערב לפני? יישאר טרי עד הצהריים שלמחרת?

היי ניקי אפשר חהכין מהבצק הזה בייגל?