יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפים

מאפה שמרים עם ירקות מוקפצים

13 פברואר 2017
(Visited 9,461 times, 1 visits today)
מאפה שמרים עם ירקות מוקפצים

מאפה שמרים עם ירקות מוקפצים

אני אוהבת את הבצק הזה, זה אחד הבצקים הכי טובים שעבדתי איתם. הכנתי איתו המון דברים תרשמו בחיפוש מולטי ותגלו עוד מתכונים טובים. הפעם מילאתי אותו בירקות וזה יצא מקסים, שימו לב לפסים היפים.

3 רולדות

מרכיבים:

300 ג' קמח
חצי כף שמרים יבשים
כפית מלח
חצי כף סוכר
80 מ"ל שמן
160 מ"ל מים פושרים

2 פלפלים אדומים
גזר גדול
בצל גדול
2 שיני שום קצוצות
בצל
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק חלק ורך ולהתפיח כ 30 דקות.

2. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לטגן את הגזרים להמשיך עם הפלפלים ובסוף את הבצל והשום.

3. להעביר לנייר סופג לכמה דקות ולהעביר לעוד נייר סופג. בסופו של דבר שלא ישאר שום נוזל / שמן שעלול להרטיב את הבצק.

4. לחלק את הבצק לשלושה חלקים כל חלק לרדד למלבן, לשים שורת מילוי בחלק העליון קצת קדימה.

5. לעשות חריצים עד שליש גובה המלבן ולגלגל.

6. להעביר לתבנית, להתפיח כ 10 דקות בינתיים לחמם תנור ל 180 מעלות להבריש ביצה ולפזר שומשום.

7. לאפות כ 20 – 25 דקות או עד שהכל זהוב.

גולשים מכינים וממליצים:

אביה : "ניקי האלופה!!
הכל תופח עכשיו ונראה מעולה!
אין עלייך,פשוט התמכרתי לאפייה ובישול בזכותך 🙂
ומתחילה לאכול בריא ומאוזן בזכות כל האפשרויות שאת נותנת פה .
תבורכי"

שולי : "מתכון אחד הטובים, אם לא ה…"

מורן : "ניקי מאפה מושלםםם!!
הכנתי שבת שעברה לאירוח והוא חוסל!!
מכינה השבת שוב"

הרשם
עדכן
62 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
אם אני רוצה להוסיף בטטה, מה סדר הטיגון? יחד עם הגזר או שהיא יותר קלה לטיגון?
תודה ויום מבורך

יש סרטון?

לשים בחלק העלויון הצר של הבצק או לרוחב של הבצק?

גם בצל וגם בצל גדול?

היי ניקי,
ילך גם עם בצק פילאס?

אפשר להשתמש בקמח כוסמין?

היי ניקי
אפשר בבקשה פירוט המתכון לפי קילו קמח וכמה כוסות שמן ומים? תודה