לחמניות מקמח כוסמין

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות מקמח שיפון מלא

לחמניות מקמח כוסמין

יופי של קמח, מאוד נוח לעבוד איתו הלחמניות יוצאות רכות זהובות והילדים חיסלו אותן. הם אפילו לא הבחינו שהיה איזה שינוי וזה בעצם לא הלחמניות הרגילות שאני מכינה. כיף של מתכון קל וטעים.

16 לחמניות

מרכיבים:

250 ג’ קמח כוסמין
300 ג’ קמח רגיל (2 כוסות + 2 כפות)
חצי שקית שמרים טריים
כף גדושה סוכר
חצי כף מלח
100 מ”ל שמן (קצת יותר משליש כוס)
300 מ”ל מים פושרים (כוס ורבע)

ביצה טרופה להברשה
שומשום

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר, להפעיל על מהירות נמוכה במשך כמה דקות ולעבד את הבצק, הוא מעט דביק.

2. להתפיח כשעה וחצי – שעתיים, במהלך הזמן של ההתפחה אחת ל 30 דקות לתת לישה קצרה ביותר ולהמשיך להתפיח. בסופו של דבר הבצק מכפיל את הנפח שלו, הבצק יוצא חלק רך וגמיש.

3. ליצור שבלולים או כדורים, להתפיח כ 20 דקות. לחמם תנור ל 180 מעלות להבריש את הלחמניות ולפזר שומשום. לאפות כ 20 דקות.

33243 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : “הכנתי עכשיו
יצא מדהים!!!!”

93
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

היי ניקי , הבצק יוצא לי קצת קשה מה הסיבה? הוספתי מים וקצת שמן הוא נהיה קצת יותר דביק אבל עדיין טיפה קשה.. יש מה לעשות? תודה רבה רבה

עלי

כמה כוסות זה 250 גר קמח שיפון?

רחלי

בימים אלה של הסגר, הלחמניות האלה ממלאות את הבית באושר. תודה.

חיה

היי ניקי!
איזה שמן מומלץ לחמניות?
נשארתי בלי שמן קנולה.
ותודה על המתכונים הנפלאים

שלומית

יצאו מושלםםםם תודה ניקי

מוריה

הי ניקי..
אם אני עושה רק מכוסמין מלא כמה כוסות לשים?

יואלה שב

האם אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק במקום לחמניות?
תודה.