לחמניות מקמח כוסמין

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות מקמח שיפון מלא

לחמניות מקמח כוסמין

יופי של קמח, מאוד נוח לעבוד איתו הלחמניות יוצאות רכות זהובות והילדים חיסלו אותן. הם אפילו לא הבחינו שהיה איזה שינוי וזה בעצם לא הלחמניות הרגילות שאני מכינה. כיף של מתכון קל וטעים.

16 לחמניות

מרכיבים:

250 ג’ קמח כוסמין
300 ג’ קמח רגיל (2 כוסות + 2 כפות)
חצי שקית שמרים טריים
כף גדושה סוכר
חצי כף מלח
100 מ”ל שמן (קצת יותר משליש כוס)
300 מ”ל מים פושרים (כוס ורבע)

ביצה טרופה להברשה
שומשום

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר, להפעיל על מהירות נמוכה במשך כמה דקות ולעבד את הבצק, הוא מעט דביק.

2. להתפיח כשעה וחצי – שעתיים, במהלך הזמן של ההתפחה אחת ל 30 דקות לתת לישה קצרה ביותר ולהמשיך להתפיח. בסופו של דבר הבצק מכפיל את הנפח שלו, הבצק יוצא חלק רך וגמיש.

3. ליצור שבלולים או כדורים, להתפיח כ 20 דקות. לחמם תנור ל 180 מעלות להבריש את הלחמניות ולפזר שומשום. לאפות כ 20 דקות.

33474 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : “הכנתי עכשיו
יצא מדהים!!!!”

93
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

הי, מה הכמויות לקילו כוסמין?

ח

יצא מושלם תודה ניקי!
עשיתי הכל קמח כוסמין.
שאלה – אם אני רוצה לעשות הכל קמח לבן, אותן כמויות?
תודה

עדי

הי ניקי. אם יש לי שמרים יבשים, כמה אני צריכה לשים?

עדי

הי ניקי.
אם יש לי שמרים יבשים כמה אני צריכה לשים?

ברקת

היי ניקי, אפשר להחליף בקמח שיפון מלא?

מיכל

היי ניקי, מתאים לעשות מזה חלה גדולה ולא לחמניות?

שרי

הי ניקי
יש לי שמרים יבשים כמה כפות אני צריכה?