יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות חלות ולחמניות מאפים סדנאות

מולטי טבעות נחטפות!

30 דצמבר 2015
(Visited 119,012 times, 80 visits today)

מולטי טבעות נחטפות!

משגע! קראתי לטבעות האלה נחטפות כי בדיוק מה שקורה כששמים אותן באמצע השולחן חוטפים אותן במהירות. אין ספק שזה מתאים לילדים ואפילו לגדולים. הייתי ממליצה להכפיל כמויות, חבל שיגמר מהר זה כל כך טעים רך וזהוב.
יש מתכונים שנכנסים ישר למחברת המתכונים בלי מחשבה אפילו, זה אחד המתכונים ששווה לשמור.

25 טבעות

מרכיבים:

300 ג’ קמח
(2 כוסות + 2 כפות קמח נוספות)
17 ג’ שמרים טריים (שליש שקית)
או 6 ג’ שמרים יבשים (חצי כף)
60 מ”ל שמן קנולה (רבע כוס)
160 מ”ל מים חמים (2/3 כוס)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

  1. 1. לשים במיקסר את הקמח שמרים, סוכר ומלח, להוסיף את השמן והמים, להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, מעט דביק.

2. להתפיח את הבצק כ 30 – 40 דקות, במידה וזה יום קריר לתת שעה התפחה.

3. לרדד את הבצק לעלה גדול, לקרוץ עיגולים בקוטר 10 ס”מ, אחרי שקרצנו את כל העיגולים בתוך כל עיגול לקרוץ עיגול קטן, לאסוף את כל העיגולים הקטנים ואת שאריות הבצק ללוש לכדור ולתת לו לתפוח עד שהוא מכפיל את הנפח.

4. להתפיח את הטבעות כ 15 – 20 דקות.

5. לשים במחבת חמה מעט שמן לטגן את הטבעות עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא.

*6. זוכרים שיש בצק שממתין בצד בהתפחה ? תכינו ממנו עוד טבעות.

Addictive Pita Rings!

כדאי לדעת ש…
שמתי מעט שמן כל פעם כמה שפחות, זה לא מתאים לאפייה אלא רק לטיגון. ניתן להקפיא. תודה לעוזרים הקטנים שלי בצילום, עידו ואביב.
מתחסל, ממכר והכי טעים שיש!

מולטי טבעות נחטפות!מולטי טבעות נחטפות!
מולטי טבעות נחטפות!מולטי טבעות נחטפות!מולטי טבעות נחטפות!מולטי טבעות נחטפות!מולטי טבעות נחטפות!

מולטי טבעות נחטפות!מולטי טבעות נחטפות!מולטי טבעות נחטפות!מולטי טבעות נחטפות!מולטי טבעות נחטפות!מולטי טבעות נחטפות!

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : “כמה קל, כמה טעים! עוד מתכון נפלא שלך, תודה!”

מיטל : “הכנתי מקמח כוסמין לבן. יצא טעים!! אפילו הבררן מבן שלושת ילדיי זלל.
תודה!”

פרח : “ווואאוווו הן באמת נחטפות. הכנתי עם קמח כוסמין ויצא מטריף.רוצו להכין”

סיגל : “התחלתי להכין ו….
להכפיל כמויות? כן! להכפיל כמויות!
אני עם הפנים לכיריים והצלחת מתרוקנת…”

רוית : “מככב בארוחות ערב… טעים בטירוף!! הילדים רבים מי יאכל יותר..”

רחלי : “מושלם, פשוט מעדן!!! ומהיר הכנה שזה הכי חשוב.
מגישה תמיד לצד מרק עגבניות, ממליצה להכין כמות כפולה מראש….”

שיר : ” רק רציתי להגיד לך שזה פשוט מעלף !!!עשיתי עכשיו כמות כפולה וגם זה נגמר פשוט בשנייה!!!(ויש לי רק שני קטנטנים)תודה ענקית על כל המתכונים המוצלחים”

אלישבע : “מדהים! אין מילים. נחטף בשניות. כרגיל במתכוני ניקי…”

הרשם
עדכן
183 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם ניתן להכין את הבצק גם במעבד מזון ?

לא יכולה לבשל בלעדייך… התמכרתי.
כל טרוחה או קינוח אני מוצאת אצלך. אלופההה. תודה רבההההההה אוהבתותךך

נראים מעולה. אשמח לרעיונות לממרחים שמומלץ לצרף

וואו, הכנתי את הטבעות בתוספת של מרק בצל ויצא פשוט שלימותתת

האם צריך לטגן טיגון עמוק? או מעט שמן במחבת?

אפשר להחליף את השמרים עם הקמח של אוסם בתוספת השמריל ? ואם כן איזה כמויות ?

באיזה כוס מידה משתמשים תודה