יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפים מאפים מלוחים

חטיפי טונה

10 אוגוסט 2016
(Visited 20,361 times, 1 visits today)
חטיפי טונה

חטיפי טונה

חטיפי טונה, אני אוהבת את הבצק הזה, זה אחד הבצקים הכי קלים ונוחים שהשתמשתי אני מכינה אותו בכל הזדמנות עם כל מיני דברים, את חלקם כבר ראיתם. מילאתי אותו עם טונה יצא נהדר. תוספת נהדרת לכל ארוחה או סתם שרוצים לנשנש משהו טעים.

40 חטיפים

מרכיבים:

300 ג' קמח
חצי כף שמרים יבשים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
רבע כוס שמן
160 מ"ל מים פושרים

מילוי:
קופסת טונה 160 ג' (קטנה)
בצל קצוץ בינוני
פלפל אדום גדול
שן שום
כפית קטשופ
כפית דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (במידה וצריך)

לאופציה חלבית לפזר מעל פתיתי גבינה צהובה

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

הכנות:

1. לקצוץ את הפלפל והבצל, לטגן את הפלפל כשתי דקות להוסיף את הבצל ואת השום ולהמשיך לטגן. להוסיף את הטונה לערבב ולהוסיף קטשופ, דבש ותבלינים. דקה על האש ולהוריד.

2. להעביר לנייר סופג לפחות לשעה, אם אפשר להכין יום מראש יותר טוב.

3. לעבד את המצרכים חלק ורך, להתפיח 30 דקות.

4. לחלק ל 6 כדורים, כל כדור לרדד לעיגול (הצורה פחות חשובה) לשיף כף מהמילוי (מומלץ לוודא שאין נוזלים לפני ששמים) לשטח על מחצית מהבצק ולהניח מעל את החצי השני. בעדינות לרדד, אפשר עם היד מעט לשטח. גם אם חלק מהמילוי מעט יוצא לא נורא.

5. לחמם מחבת עם שמן ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב ומקבל צבע יפה.

6. לחתוך לאצבעות ולטרוף!

 

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : "ניקי מדהימה! לא האמנתי שטונה יכולה לצאת כל כך טעים! המתכונים שלך כל כך כייפים, קלילים והכי חשוב: ט-ע-י-מ-י-ם!!!! אלפי תודות!"

מירב : "הצלחה מסחררת
הכנתי אתמול ונחטף
טעים ברמות
הבצק קל לעבודה וממש טעים"

רייצ'ל : "אני חוזרת לעדכן שפשוט טרפו הכל!!"

הרשם
עדכן
62 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי יקרה, המתכונים שלך שדרגו לי את המטבח, טעימים. שאלה לגבי הבצק, כמה זה בכוסות 300 גרם קמח? וכמה זה בכוסות 160 מ"ל מים?

לא הבנתי את הכמויות
6 עיגולים שמכל אחד יוצא חצי עיגול, נכון?
אז איך זה 40 חטיפים? חותכים כל חצי עיגול לכמה?
והאם קופסא אחת של טונה מספיקה לכל?
תודה!

האם ניתן להכין את הבצק גם ביד ולא במיקסר?

היי ניקי הכנתי אץ הבצק הוא עכשיו היה 30 דק בהתפחה עם שמיכה מעליו שלא יהיה קריר ממש כיסיתי כדי שיתפח ואני פותחת את הכול ורואה שזה בכלל לא טפח זה נראה באותו גודל שהכנתי אותו מה עושים ?? ולמה זה קרה ? השאלה אפ אפשר בכול זאת להכין מיזה משו ? תודה רבה

ניקי יקרה יש לי שאלה אם אני רוצה לעשות עם קמח כוסמין לבן הכמות מישתנה ? תודה רבה

היי ניקי אני רוצה להכין מחר ולהגיש במוצאי שבת
האם כדאי להקפיא או לשמור במקרר ?
האם יהיה טעים אחרי הפשרה/ חימום ?
תודה !

היי ניקי אני רוצה להכין לחמניות עם מילוי טונה אני מאד אוהבת את הבצק של הלחמניות פיצה שלך. האם ניתן להשתמש במילוי הזה ? ואם כן מה הכמויות שצריך למילוי (קילו קמח).
ושאלה אחרונה .. פלפל אדום הכוונה גמבה או שושקה?
המון תודה !!