חטיפי טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי טונה

חטיפי טונה

חטיפי טונה, אני אוהבת את הבצק הזה, זה אחד הבצקים הכי קלים ונוחים שהשתמשתי אני מכינה אותו בכל הזדמנות עם כל מיני דברים, את חלקם כבר ראיתם. מילאתי אותו עם טונה יצא נהדר. תוספת נהדרת לכל ארוחה או סתם שרוצים לנשנש משהו טעים.

40 חטיפים

מרכיבים:

300 ג’ קמח
חצי כף שמרים יבשים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
רבע כוס שמן
160 מ”ל מים פושרים

מילוי:
קופסת טונה 160 ג’ (קטנה)
בצל קצוץ בינוני
פלפל אדום גדול
שן שום
כפית קטשופ
כפית דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (במידה וצריך)

לאופציה חלבית לפזר מעל פתיתי גבינה צהובה

הכנות:

1. לקצוץ את הפלפל והבצל, לטגן את הפלפל כשתי דקות להוסיף את הבצל ואת השום ולהמשיך לטגן. להוסיף את הטונה לערבב ולהוסיף קטשופ, דבש ותבלינים. דקה על האש ולהוריד.

2. להעביר לנייר סופג לפחות לשעה, אם אפשר להכין יום מראש יותר טוב.

3. לעבד את המצרכים חלק ורך, להתפיח 30 דקות.

4. לחלק ל 6 כדורים, כל כדור לרדד לעיגול (הצורה פחות חשובה) לשיף כף מהמילוי (מומלץ לוודא שאין נוזלים לפני ששמים) לשטח על מחצית מהבצק ולהניח מעל את החצי השני. בעדינות לרדד, אפשר עם היד מעט לשטח. גם אם חלק מהמילוי מעט יוצא לא נורא.

5. לחמם מחבת עם שמן ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב ומקבל צבע יפה.

6. לחתוך לאצבעות ולטרוף!

39951 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “ניקי מדהימה! לא האמנתי שטונה יכולה לצאת כל כך טעים! המתכונים שלך כל כך כייפים, קלילים והכי חשוב: ט-ע-י-מ-י-ם!!!! אלפי תודות!”

מירב : “הצלחה מסחררת
הכנתי אתמול ונחטף
טעים ברמות
הבצק קל לעבודה וממש טעים”

רייצ’ל : “אני חוזרת לעדכן שפשוט טרפו הכל!!”

58
תגובות

  הרשם  
עדכן
‫הדר

האם ניתן להכין את הבצק גם ביד ולא במיקסר?

ספיר

היי ניקי הכנתי אץ הבצק הוא עכשיו היה 30 דק בהתפחה עם שמיכה מעליו שלא יהיה קריר ממש כיסיתי כדי שיתפח ואני פותחת את הכול ורואה שזה בכלל לא טפח זה נראה באותו גודל שהכנתי אותו מה עושים ?? ולמה זה קרה ? השאלה אפ אפשר בכול זאת להכין מיזה משו ? תודה רבה

ספיר

ניקי יקרה יש לי שאלה אם אני רוצה לעשות עם קמח כוסמין לבן הכמות מישתנה ? תודה רבה

ליטל

היי ניקי אני רוצה להכין מחר ולהגיש במוצאי שבת
האם כדאי להקפיא או לשמור במקרר ?
האם יהיה טעים אחרי הפשרה/ חימום ?
תודה !

ליטל

היי ניקי אני רוצה להכין לחמניות עם מילוי טונה אני מאד אוהבת את הבצק של הלחמניות פיצה שלך. האם ניתן להשתמש במילוי הזה ? ואם כן מה הכמויות שצריך למילוי (קילו קמח).
ושאלה אחרונה .. פלפל אדום הכוונה גמבה או שושקה?
המון תודה !!