יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפים מאפים מלוחים

חטיפי טונה

10 אוגוסט 2016
(Visited 20,980 times, 7 visits today)
חטיפי טונה

חטיפי טונה

חטיפי טונה, אני אוהבת את הבצק הזה, זה אחד הבצקים הכי קלים ונוחים שהשתמשתי אני מכינה אותו בכל הזדמנות עם כל מיני דברים, את חלקם כבר ראיתם. מילאתי אותו עם טונה יצא נהדר. תוספת נהדרת לכל ארוחה או סתם שרוצים לנשנש משהו טעים.

40 חטיפים

מרכיבים:

300 ג' קמח
חצי כף שמרים יבשים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
רבע כוס שמן
160 מ"ל מים פושרים

מילוי:
קופסת טונה 160 ג' (קטנה)
בצל קצוץ בינוני
פלפל אדום גדול
שן שום
כפית קטשופ
כפית דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (במידה וצריך)

לאופציה חלבית לפזר מעל פתיתי גבינה צהובה

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

  • שוקולטה חמה ומפנקת

    בא לי להכין משהו טוב הכנתי את העוגיות הנהדרות האלה ורציתי איזה משקה שוקולדי ליד ואם כבר מכינים אז עושים את זה מכל הלב וכדאי שיהיה הרבה שוקולד שאף אחד לא יתלונן 🙂
    זה אחד המשקאות שהכי כיף להזמין בבית קפה אז למה לא להכין אותו בבית ? תכינו לכם בכיף משקה שוקולדי נהדר שעושה טוב בימי החורף הקרים. לקח לי 5 דקות להכין ולהגיש, תפנקו את המשפחה בכיף.

    2 כוסות / 6 כוסיות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

הכנות:

1. לקצוץ את הפלפל והבצל, לטגן את הפלפל כשתי דקות להוסיף את הבצל ואת השום ולהמשיך לטגן. להוסיף את הטונה לערבב ולהוסיף קטשופ, דבש ותבלינים. דקה על האש ולהוריד.

2. להעביר לנייר סופג לפחות לשעה, אם אפשר להכין יום מראש יותר טוב.

3. לעבד את המצרכים חלק ורך, להתפיח 30 דקות.

4. לחלק ל 6 כדורים, כל כדור לרדד לעיגול (הצורה פחות חשובה) לשיף כף מהמילוי (מומלץ לוודא שאין נוזלים לפני ששמים) לשטח על מחצית מהבצק ולהניח מעל את החצי השני. בעדינות לרדד, אפשר עם היד מעט לשטח. גם אם חלק מהמילוי מעט יוצא לא נורא.

5. לחמם מחבת עם שמן ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב ומקבל צבע יפה.

6. לחתוך לאצבעות ולטרוף!

 

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : "ניקי מדהימה! לא האמנתי שטונה יכולה לצאת כל כך טעים! המתכונים שלך כל כך כייפים, קלילים והכי חשוב: ט-ע-י-מ-י-ם!!!! אלפי תודות!"

מירב : "הצלחה מסחררת
הכנתי אתמול ונחטף
טעים ברמות
הבצק קל לעבודה וממש טעים"

רייצ'ל : "אני חוזרת לעדכן שפשוט טרפו הכל!!"

הרשם
עדכן
62 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי יקרה, המתכונים שלך שדרגו לי את המטבח, טעימים. שאלה לגבי הבצק, כמה זה בכוסות 300 גרם קמח? וכמה זה בכוסות 160 מ"ל מים?

לא הבנתי את הכמויות
6 עיגולים שמכל אחד יוצא חצי עיגול, נכון?
אז איך זה 40 חטיפים? חותכים כל חצי עיגול לכמה?
והאם קופסא אחת של טונה מספיקה לכל?
תודה!

האם ניתן להכין את הבצק גם ביד ולא במיקסר?

היי ניקי הכנתי אץ הבצק הוא עכשיו היה 30 דק בהתפחה עם שמיכה מעליו שלא יהיה קריר ממש כיסיתי כדי שיתפח ואני פותחת את הכול ורואה שזה בכלל לא טפח זה נראה באותו גודל שהכנתי אותו מה עושים ?? ולמה זה קרה ? השאלה אפ אפשר בכול זאת להכין מיזה משו ? תודה רבה

ניקי יקרה יש לי שאלה אם אני רוצה לעשות עם קמח כוסמין לבן הכמות מישתנה ? תודה רבה

היי ניקי אני רוצה להכין מחר ולהגיש במוצאי שבת
האם כדאי להקפיא או לשמור במקרר ?
האם יהיה טעים אחרי הפשרה/ חימום ?
תודה !

היי ניקי אני רוצה להכין לחמניות עם מילוי טונה אני מאד אוהבת את הבצק של הלחמניות פיצה שלך. האם ניתן להשתמש במילוי הזה ? ואם כן מה הכמויות שצריך למילוי (קילו קמח).
ושאלה אחרונה .. פלפל אדום הכוונה גמבה או שושקה?
המון תודה !!