יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חלות ולחמניות מאפים מאפים מתוקים סדנאות

לחמניות זברה ממולאות שוקולד

23 אוגוסט 2016
(Visited 6,337 times, 1 visits today)
לחמניות זברה ממולאות שוקולד

לחמניות זברה ממולאות שוקולד

איזה חמודות הלחמניות האלה, התוצאה פשוט נהדרת הלחמניות יוצאות יפהפיות זהובות ורכות מלאות בשוקולד. חייבים לנסות ולראות כמה שהן טעימות.

25 יחידות

מרכיבים:

500 ג' קמח רגיל (חצי קילו)
חצי שקית שמרים טריים
3 כפות סוכר
כפית מלח
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
230 מ"ל מים (מעט פחות מכוס)

השחר העולה

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר להפעיל במהירות נמוכה עד שנוצר בצק חלק ורך. לשים בקערה משומנת לכסות ולהתפיח כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 25 חתיכות, אם רוצים לחמניות גדולות אז לחלק פחות.

3. כל חתיכה לרדד למלבן קטן, לעשות חריצים אחד ליד השני עד שליש גובה של המלבן. בחלק העליון למרוח שוקולד ולגלגל לגליל.

4. לסדר בתבנית להתפיח כ 15 דקות.

5. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

6. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות כ 20 דקות או עד צבע זהוב יפה.

ניתן להקפיא.

לחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

לידור : "ניקי היקרה צפיתי בסרטון ביוטיוב פשוט מושלם ברור וככ יפה!!
עלי והצליחי!!!"

הדסה : "וואו, אהבתי מאוד את הצילום ביוטיוב!!!
ממש מפורט, מובן, מתוזמן מעולה, ברור וריאלי.
המון המון בהצלחה!!!"

שירז : "ניקי היקרה, חזרתי לעדכן שהמתכון הזה פשוט הורססס! הבצק מדהים והתוצאה הסופית מושלמת !!! תודה ענקית אין עלייך!!!"

אורה : ".הכנתי לילדים ופשוט נהנו מכל ביס….הריח בבית היה מושלם!!"

שרית : "הכנתי ויצא מעולה, הם נחטפו…"

ורד : "מה אני אגיד לך… הילדים והמבוגרים יצאו מרוצים ומפוצצים אחרי מרק אפונה, אצבעות שום וכמובן הלחמניות זברה שבעלי טען שזה סוג של קרונאט מרוב שהלחמניות יצאו רכות ופשוט מושלמות.
מתכון מנצח בהחלט מאמצת"

דקלה : "וואוווווווווו! איזה לחמניות!!! ועשיתי כמה לחמניות בחיים שלי. הצורה הזו גאונית. יצאו רכות רכות, טעימות בטירוף."

הרשם
עדכן
54 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי יצאו מושלמות. איך מציעה לאחסן? בקופסא על השיש ? במקרר? חג שמח

איזה קמח ?
זה משנה אם זה קמח לבן או קוסמין?

טעימות בטירוף, בצק נוח לעבודה.

אני לחוצה בזמן יש אפשר פחות זמן להתפיח או להתפיח בתנור ?

מתכונים מעולים תמיד.
אם אני רוצה להכין עם קמח כוסמין כמה מייל לשים?

תודה רבה על המתכונים הנפלאים שלך!!!
רוצה להכין והמיקסר לא תקין:( איזה מיקסר יש לך ניקי?

היי ניקי ללחמניות זברה במקום חצי שקית שימרית כמה שמים שמרים יבשים?
תודה מראש