לחמניות זברה ממולאות שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות זברה ממולאות שוקולד

לחמניות זברה ממולאות שוקולד

איזה חמודות הלחמניות האלה, התוצאה פשוט נהדרת הלחמניות יוצאות יפהפיות זהובות ורכות מלאות בשוקולד. חייבים לנסות ולראות כמה שהן טעימות.

25 יחידות

מרכיבים:

500 ג’ קמח רגיל (חצי קילו)
חצי שקית שמרים טריים
3 כפות סוכר
כפית מלח
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
230 מ”ל מים (מעט פחות מכוס)

השחר העולה

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר להפעיל במהירות נמוכה עד שנוצר בצק חלק ורך. לשים בקערה משומנת לכסות ולהתפיח כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 25 חתיכות, אם רוצים לחמניות גדולות אז לחלק פחות.

3. כל חתיכה לרדד למלבן קטן, לעשות חריצים אחד ליד השני עד שליש גובה של המלבן. בחלק העליון למרוח שוקולד ולגלגל לגליל.

4. לסדר בתבנית להתפיח כ 15 דקות.

5. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

6. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות כ 20 דקות או עד צבע זהוב יפה.

ניתן להקפיא.

5864 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

לידור : “ניקי היקרה צפיתי בסרטון ביוטיוב פשוט מושלם ברור וככ יפה!!
עלי והצליחי!!!”

הדסה : “וואו, אהבתי מאוד את הצילום ביוטיוב!!!
ממש מפורט, מובן, מתוזמן מעולה, ברור וריאלי.
המון המון בהצלחה!!!”

שירז : “ניקי היקרה, חזרתי לעדכן שהמתכון הזה פשוט הורססס! הבצק מדהים והתוצאה הסופית מושלמת !!! תודה ענקית אין עלייך!!!”

אורה : “.הכנתי לילדים ופשוט נהנו מכל ביס….הריח בבית היה מושלם!!”

שרית : “הכנתי ויצא מעולה, הם נחטפו…”

ורד : “מה אני אגיד לך… הילדים והמבוגרים יצאו מרוצים ומפוצצים אחרי מרק אפונה, אצבעות שום וכמובן הלחמניות זברה שבעלי טען שזה סוג של קרונאט מרוב שהלחמניות יצאו רכות ופשוט מושלמות.
מתכון מנצח בהחלט מאמצת”

דקלה : “וואוווווווווו! איזה לחמניות!!! ועשיתי כמה לחמניות בחיים שלי. הצורה הזו גאונית. יצאו רכות רכות, טעימות בטירוף.”

16
תגובות

  הרשם  
עדכן
גיטל

הילדים משוגעים על הלחמניות האלו! אני מכינה אותם די הרבה, והשמחה רבה!
רציתי הפעם לנסות להכין אותם מקמח מלא. אם כן, אודה לך אם תוכלי לומר לי, צריך להוסיף יותר מים? שמן?

מאיה

היי ניקי, אין לי מיקסר. האם אפשר ללבוש באופן עצמאי?

נעמה

לחמניות מדהימווות!!
למה הם לא ב”מאפים מתוקים”? חיפשתי בכל האתר עד שנזכרתי איך קראו להן…

מירי גרין

תודה ניקי. יצא מעולה!!! כמו כל המתכונים הנהדרים שלך! הצלחתי להחביא כמה לבוקר למי שיזדרז להתארגן.תודה!

סיון

היי ניקי הבצק לא מתאחה לי ונורא קשה מה חסר?

מירי גרין

ניקי.. אני מכינה עכשיו עם הילדים.. זה נראה קל ומעולה. הכפלתי את הכמות. יכול להיות שחסר מים? שמתי בערך כוס וחצי

אריאלה

שלום ניקי. אפשר עם שמרים יבשים? אם כן, כמה?