לחמניות זברה ממולאות שוקולד
איזה חמודות הלחמניות האלה, התוצאה פשוט נהדרת הלחמניות יוצאות יפהפיות זהובות ורכות מלאות בשוקולד. חייבים לנסות ולראות כמה שהן טעימות.
25 יחידות
מרכיבים:
500 ג' קמח רגיל (חצי קילו)
חצי שקית שמרים טריים
3 כפות סוכר
כפית מלח
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
230 מ"ל מים (מעט פחות מכוס)
השחר העולה
הכנות:
1. לשים את כל המצרכים במיקסר להפעיל במהירות נמוכה עד שנוצר בצק חלק ורך. לשים בקערה משומנת לכסות ולהתפיח כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את הנפח.
2. לחלק את הבצק ל 25 חתיכות, אם רוצים לחמניות גדולות אז לחלק פחות.
3. כל חתיכה לרדד למלבן קטן, לעשות חריצים אחד ליד השני עד שליש גובה של המלבן. בחלק העליון למרוח שוקולד ולגלגל לגליל.
4. לסדר בתבנית להתפיח כ 15 דקות.
5. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.
6. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות כ 20 דקות או עד צבע זהוב יפה.
ניתן להקפיא.
גולשים מכינים וממליצים:
לידור : "ניקי היקרה צפיתי בסרטון ביוטיוב פשוט מושלם ברור וככ יפה!!
עלי והצליחי!!!"
הדסה : "וואו, אהבתי מאוד את הצילום ביוטיוב!!!
ממש מפורט, מובן, מתוזמן מעולה, ברור וריאלי.
המון המון בהצלחה!!!"
שירז : "ניקי היקרה, חזרתי לעדכן שהמתכון הזה פשוט הורססס! הבצק מדהים והתוצאה הסופית מושלמת !!! תודה ענקית אין עלייך!!!"
אורה : ".הכנתי לילדים ופשוט נהנו מכל ביס….הריח בבית היה מושלם!!"
שרית : "הכנתי ויצא מעולה, הם נחטפו…"
ורד : "מה אני אגיד לך… הילדים והמבוגרים יצאו מרוצים ומפוצצים אחרי מרק אפונה, אצבעות שום וכמובן הלחמניות זברה שבעלי טען שזה סוג של קרונאט מרוב שהלחמניות יצאו רכות ופשוט מושלמות.
מתכון מנצח בהחלט מאמצת"
דקלה : "וואוווווווווו! איזה לחמניות!!! ועשיתי כמה לחמניות בחיים שלי. הצורה הזו גאונית. יצאו רכות רכות, טעימות בטירוף."