יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חלות ולחמניות מאפים מאפים מתוקים סדנאות

לחמניות זברה ממולאות שוקולד

23 אוגוסט 2016
(Visited 6,974 times, 1 visits today)
לחמניות זברה ממולאות שוקולד

לחמניות זברה ממולאות שוקולד

איזה חמודות הלחמניות האלה, התוצאה פשוט נהדרת הלחמניות יוצאות יפהפיות זהובות ורכות מלאות בשוקולד. חייבים לנסות ולראות כמה שהן טעימות.

25 יחידות

מרכיבים:

500 ג' קמח רגיל (חצי קילו)
חצי שקית שמרים טריים
3 כפות סוכר
כפית מלח
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
230 מ"ל מים (מעט פחות מכוס)

השחר העולה

אולי תאהב גם את...♥

  • נאצ'וס טורטייה

    5 דקות לקח לי להכין את הנאצ'וס ולהכניס לתנור זה כל כך פשוט להכין וזה יוצא טעים פריך קראנצ'י בטירוף שמורגש טוב בכל ביס תנו לי רק מתכונים כאלה שמתחסלים מהר ואני לא עובדת קשה.
    הייתי צריכה להכין צהריים היה חם וחיפשתי משהו קליל בלי לעבוד קשה ושגם אביב יאכל כמובן.
    ידעתי שיש לי טורטיות במזווה מפה זה כבר היה קלי קלות לקח לי 5 דקות והטורטיות נכנסו לתנור הכנתי מטבלים וירקות ליד אביב ואני ירדנו על זה בכיף היה מאוד טעים וקראנצ'י.

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר להפעיל במהירות נמוכה עד שנוצר בצק חלק ורך. לשים בקערה משומנת לכסות ולהתפיח כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 25 חתיכות, אם רוצים לחמניות גדולות אז לחלק פחות.

3. כל חתיכה לרדד למלבן קטן, לעשות חריצים אחד ליד השני עד שליש גובה של המלבן. בחלק העליון למרוח שוקולד ולגלגל לגליל.

4. לסדר בתבנית להתפיח כ 15 דקות.

5. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

6. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות כ 20 דקות או עד צבע זהוב יפה.

ניתן להקפיא.

לחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולדלחמניות זברה ממולאות שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

לידור : "ניקי היקרה צפיתי בסרטון ביוטיוב פשוט מושלם ברור וככ יפה!!
עלי והצליחי!!!"

הדסה : "וואו, אהבתי מאוד את הצילום ביוטיוב!!!
ממש מפורט, מובן, מתוזמן מעולה, ברור וריאלי.
המון המון בהצלחה!!!"

שירז : "ניקי היקרה, חזרתי לעדכן שהמתכון הזה פשוט הורססס! הבצק מדהים והתוצאה הסופית מושלמת !!! תודה ענקית אין עלייך!!!"

אורה : ".הכנתי לילדים ופשוט נהנו מכל ביס….הריח בבית היה מושלם!!"

שרית : "הכנתי ויצא מעולה, הם נחטפו…"

ורד : "מה אני אגיד לך… הילדים והמבוגרים יצאו מרוצים ומפוצצים אחרי מרק אפונה, אצבעות שום וכמובן הלחמניות זברה שבעלי טען שזה סוג של קרונאט מרוב שהלחמניות יצאו רכות ופשוט מושלמות.
מתכון מנצח בהחלט מאמצת"

דקלה : "וואוווווווווו! איזה לחמניות!!! ועשיתי כמה לחמניות בחיים שלי. הצורה הזו גאונית. יצאו רכות רכות, טעימות בטירוף."

הרשם
עדכן
56 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות