פוקצ’ה שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פוקצ'ה שוקולד

פוקצ'ה שוקולד

זה יוצא כל כך טעים רך וזהוב ומלא בשוקולד. תענוג להכין ועוד יותר להנות מכל ביס. תנו לילדים לאכול הם כל כך התלהבו מהתוצאה הסופית, ההכנה קלי קלות וכולנו נהננו לאכול את הפוקצ’ה פשוט מושלמת.

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות נוספות)
17 ג’ שמרים טריים / 6′ ג’ שמרים יבשים
כף גדושה סוכר
חצי כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מי ברז (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)

ממרח שוקולד

הכנות:

  1. 1. לשים את כל המצרכים בקערת המיקסר וללוש כמה דקות עד שיש בצק רך וחלק. להתפיח כשעה פלוס.

2. לחלק את הבצק לארבעה כדורים ולהתפיח כ 25 דקות.

3. לרדד דק כל כדור למלבן / אליפסה בגודל 15X20(בערך לא חייב בדיוק) למרוח שוקולד בערך כמות של כף ולגלגל לגליל, קצת למתוח את הגליל שיהיה ארוך יותר ולהתפיח כ 20 דקות.

4. בינתיים לחמם תנור ל 220 מעלות כ 10 דקות מראש.

5. להזליף / למרוח שמן זית על הפוקצ’ה לפזר קצת גרגירי מלח גס. לאפות כ 15 – 20 דקות או עד שמזהיב.

הערות:
הטעם יוצא מתוק עם נגיעות פה ושם של מלוח, אם מישהו מפריע לו שיוריד את המלח גס. ניתן להקפיא.

8352 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פוקצ'ה שוקולדפוקצ'ה שוקולדפוקצ'ה שוקולד

פוקצ'ה שוקולדפוקצ'ה שוקולדפוקצ'ה שוקולד

15
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורטל

תודה רבה ותבורכי תמיד.

אורטל

ערב טוב אםשרי במקום ממרח שוקולד לפזק שוקולד ציפס?

רותי ב.

היי ניקי, מה שלומך? האם אפשר במקום לפזר מעל הבצק, מלח גס, האם אפשר למרוח חלמון ביצה + שומשום? האם נראה לך שזה יתאים? תודה מראש

תמר

טעים טעים ועוד פעם טעים!
תודה ניקי

מיכל

הי
נראה מצוין!
מה כמות השמרים הטריים בכפות?
תודה גדולה על הכל!

שירלי

נראה נפלא. האם אפשר למלא בדברים אחרים כמו פסטו או עגבניות מיובשות?