פוקצ’ה שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פוקצ'ה שוקולד

פוקצ'ה שוקולד

זה יוצא כל כך טעים רך וזהוב ומלא בשוקולד. תענוג להכין ועוד יותר להנות מכל ביס. תנו לילדים לאכול הם כל כך התלהבו מהתוצאה הסופית, ההכנה קלי קלות וכולנו נהננו לאכול את הפוקצ’ה פשוט מושלמת.

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות נוספות)
17 ג’ שמרים טריים / 6′ ג’ שמרים יבשים
כף גדושה סוכר
חצי כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מי ברז (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)

ממרח שוקולד

הכנות:

  1. 1. לשים את כל המצרכים בקערת המיקסר וללוש כמה דקות עד שיש בצק רך וחלק. להתפיח כשעה פלוס.

2. לחלק את הבצק לארבעה כדורים ולהתפיח כ 25 דקות.

3. לרדד דק כל כדור למלבן / אליפסה בגודל 15X20(בערך לא חייב בדיוק) למרוח שוקולד בערך כמות של כף ולגלגל לגליל, קצת למתוח את הגליל שיהיה ארוך יותר ולהתפיח כ 20 דקות.

4. בינתיים לחמם תנור ל 220 מעלות כ 10 דקות מראש.

5. להזליף / למרוח שמן זית על הפוקצ’ה לפזר קצת גרגירי מלח גס. לאפות כ 15 – 20 דקות או עד שמזהיב.

הערות:
הטעם יוצא מתוק עם נגיעות פה ושם של מלוח, אם מישהו מפריע לו שיוריד את המלח גס. ניתן להקפיא.

11800 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פוקצ'ה שוקולדפוקצ'ה שוקולדפוקצ'ה שוקולד

פוקצ'ה שוקולדפוקצ'ה שוקולדפוקצ'ה שוקולד

24
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

בוקר טוב ניקי
אם אני רוצה להכין לחמניות קטנות, לכמה לחלק את הבצק?
תודה רבה

עינת כהן

היי ניקי צהריים טובים

מה הכמויות לקילו קמח?

ליבי

ניקי אם יורשה לי להוסיף משהו לשומרי מצוות שיעזור מאד…
אם מחליפים את המים במיץ תפוזים או כל מיץ אחר הברכה של זה נהית “מזונות” במקום “המוציא” ואז לא צריך לטול ידיים וזה הרבה יותר נח. לתשומת לבכם…

תודה על המתכונים המהממים!!!