טורטייה פיצה עם בשר
פשוט וקל רק צריך לדאוג שיהיו בבית טורטיות ובשר טחון. לקרוא לזה מתכון נו טוב… זה כל כך פשוט להכנה וזה יוצא נהדר. טורטייה פיצה אבל בשרית.
מרכיבים:
6 טורטיות
400 ג' בשר טחון
תפוח אדמה בינוני
בצל קצוץ
3 שיני שום חתוכות קטן
מעט גריל עוף
1/3 כפית כורכום
חצי כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. להרתיח מים ולבשל את התפוח אדמה עד שהוא רך. למעוך ולשמור בצד.
2. לחמם מחבת עם 4 כפות שמן לטגן את הבצל, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן.
3. להוסיף את הבשר לטגן תוך כדי שמפוררים את הבשר עד שהבשר מחליף את צבעו, לתבל ולהוריד מהאש.
4. לערבב את הבשר והתפוח אדמה, לקחת טורטייה לשים מהבשר ולשטח באופן שווה על כל הטורטייה. מעל להניח טורטייה נוספת מעט ללחוץ.
5. להכין 2 צלחות באחת פירורי לחם ושומשום ובשנייה ביצים טרופות.
6. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, להניח את הטורטייה בביצה ולהפוך בעדינות, להעביר לפירורי לחם ולצפות משני הצדדים. להניח במחבת ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב. להעביר לנייר סופג.
7. לחתוך לשמיניות / רבעים / חצאים.
לטרוף!