נקניקייה בלחמניה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נקניקייה בלחמניה

נקניקייה בלחמניה

מתכון מעולה ושווה ביותר הילדים מתלהבים ומחסלים. התוצאה הסופית מושלמת הלחמניות נראות משגעות זהובות ורכות. הפעם הלכתי על נקניקיות ללא חומרים משמרים. איזה כיף לתת ביס בלחמניה הזאת. דרך אגב זה עובר נהדר הקפאה.

 

18 יחידות

מרכיבים:

500 ג’ קמח רגיל (שלוש וחצי כוסות + כף נוספת)
חצי שקית שמרים טריים
כף גדושה סוכר
כפית גדושה מלח
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
230 מ”ל מי ברז (כוס פחות טיפונת)
נקניקיות ללא חומרים משמרים של יחיעם

ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, להתפיח במקום חמים כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 18 יחידות, לרדד לאליפסה ולגלגל לגליל. אחרי שכל הגלילים מוכנים לגלגל כל גליל לגליל דק ומאורך. זה אמור להיות פי 4 מגודל הנקניקייה.

3. ללפף כל גליל על הנקניקייה ולחתוך שאריות. תשאירו קצוות זה לא צריך להגיע ממש עד הסוף.

4. להתפיח כ 15 דקות. בינתיים לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום, לאפות כ 15 – 20 דקות או עד שמזהיב.

9409 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניה

נקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניה

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : “וואווו ניקי זה אדיר!!!
את אליפות העולם!!!!
איזה פצצה יצא. אני ממש מאושרת שהתווסף לי מתכון מעולה נוסף….
כל מה שאני לוקחת ממך יוצא שלמות.
אחלה אפליקציה.

יוליה : “ואי זה טעים ברמה אחרת.
לא רואה את הקנוי..
טרפנו, חבל לא הכפלתי”

ברכה: “מתכון מוצלח ממש….
הילדה שלי לא אוהבת לאכול לחם ואת זה היא פשוט אכלה בלי שאני יגיד לה כלום…
וגם אני בעלי אכלנו 🙂 היה ממממש טעים!!!”

מיכל : “הכנתי מקמח כוסמין, יצא מוווושלם. תודה תודה תודה!!!”

32
תגובות

  הרשם  
עדכן
חלבית

היי, אם אני מכינה את זה מנקניקיות זוגלובק, יש לי בעיה ,זה שהנקניקיות בתנור בד”כ תופחות ואז מתכווצות.. מה את מציעה ?
* הנקניקיה צריכה להיות קפואה או מופשרת?
תודה מראש

תמר

היי ניקי הכנתי את זה לשבת זה יצא ממש טעים :).חוץ מיזה רציתי לדעת האם ניתן להקפיא?תודה

גאולה

היי ההקפאה צריכה להיות לפני האפיה או אחרי האפיה ?

גלית

שמתי כף שמרים יבשים. שמתי את כל המוצרים במיקסר יחד ועשיתי בצק

גלית

אוף מה הסיבה שהבצק לא תפח בכלל גם לא אחרי שעה וחצי??

גלית

היי ניקי האם חייב לעשות את הבצק במיקסר או אפשר גם ביד?? ואם רק במיקסר אז באיזה מהירות במיקסר גבוה או נמוך? תודה רבה!!

חדוה

היי ניקי
תודה רבה על כל המתכונים הטעימים!
יש לי שמרים טריים כמה צריך לשים פה?