יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מאפים מאפים מלוחים

נקניקייה בלחמניה

24 ספטמבר 2016
(Visited 9,385 times, 5 visits today)
נקניקייה בלחמניה

נקניקייה בלחמניה

מתכון מעולה ושווה ביותר הילדים מתלהבים ומחסלים. התוצאה הסופית מושלמת הלחמניות נראות משגעות זהובות ורכות. הפעם הלכתי על נקניקיות ללא חומרים משמרים. איזה כיף לתת ביס בלחמניה הזאת. דרך אגב זה עובר נהדר הקפאה.

 

18 יחידות

מרכיבים:

500 ג' קמח רגיל (שלוש וחצי כוסות + כף נוספת)
חצי שקית שמרים טריים
כף גדושה סוכר
כפית גדושה מלח
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
230 מ"ל מי ברז (כוס פחות טיפונת)
נקניקיות ללא חומרים משמרים של יחיעם

ביצה טרופה
שומשום

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, להתפיח במקום חמים כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 18 יחידות, לרדד לאליפסה ולגלגל לגליל. אחרי שכל הגלילים מוכנים לגלגל כל גליל לגליל דק ומאורך. זה אמור להיות פי 4 מגודל הנקניקייה.

3. ללפף כל גליל על הנקניקייה ולחתוך שאריות. תשאירו קצוות זה לא צריך להגיע ממש עד הסוף.

4. להתפיח כ 15 דקות. בינתיים לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום, לאפות כ 15 – 20 דקות או עד שמזהיב.

נקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניה

נקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניהנקניקייה בלחמניה

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : "וואווו ניקי זה אדיר!!!
את אליפות העולם!!!!
איזה פצצה יצא. אני ממש מאושרת שהתווסף לי מתכון מעולה נוסף….
כל מה שאני לוקחת ממך יוצא שלמות.
אחלה אפליקציה.

יוליה : "ואי זה טעים ברמה אחרת.
לא רואה את הקנוי..
טרפנו, חבל לא הכפלתי"

ברכה: "מתכון מוצלח ממש….
הילדה שלי לא אוהבת לאכול לחם ואת זה היא פשוט אכלה בלי שאני יגיד לה כלום…
וגם אני בעלי אכלנו 🙂 היה ממממש טעים!!!"

מיכל : "הכנתי מקמח כוסמין, יצא מוווושלם. תודה תודה תודה!!!"

הרשם
עדכן
46 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות