דלי רול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דלי רול

דלי רול

טעים טעים זה משגע הילדים חיסלו את זה בכיף, זה נישנוש משגע כבר עדיף להכין כמות כפולה זה להיט מטורף.
אכלנו את זה בכיף מאז אני לא מפסיקה להכין את זה. אני רק אומרת שזה ממכר ואי אפשר להפסיק לאכול את זה.

3 יחידות

מרכיבים:

300 ג’ קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
60 מ”ל שמן קנולה (רבע כוס)
160 מ”ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

3 פרוסות פסטרמה טובה
6 פרוסות נקניק אווז
קטשופ
חרדל
מיונז
רוטב צ’ילי מתוק

ביצה טרופה
שומשום


הכנות:

1. לשים במיקסר את את הקמח, שמרים, סוכר, מלח, שמן ומים, לעבד לבצק חלק ורך. להתפיח כ 40 דקות במקום חמים מכוסה עם מגבת.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק לרדד למלבן, לעשות חתכים עד גובה שליש המלבן.
בחלק העליון למרוח קטשופ, מיונז  צ’ילי וחרדל מעל להניח פרוסת פסטרמה ושתי פרוסות חזה אווז ולגלגל לגליל מלמעלה מהחלק של המילוי למטה. למטה עד הפסים ולהניח על בתבנית על נייר אפייה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. להתפיח 15 דקות להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

*5. לאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב יפה.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשים איזה נקניק שאוהבים, ניתן להקפיא

9141 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אפרת : “מתכון מעולה וקל להכנה!!! הכנתי לערב החג והצלחת התחסלה לפני שהגשתי לשולחן !! תודה רבה.”

ויקטוריה : “מעולה מעולה מעולה!”


33
תגובות

  הרשם  
עדכן
עמית י ויינשטוק

שלום האם ניתן להמיר במקום נקניק אווז בפרוסןת פסטרמה?

עילי

ניקי יקירה,מקוה ששלומך טוב היום! שאלה לי…אפשר להכין את בצק הרולדה במעבד המזון?? ואם כן עם איזה להב? קיבלתי מיקסר מאדה חשמלי חדש ומשוכלל מידי!!! ואיני יודעת להפעילו עדיין!!! חוברת ההפעלה כמו 7שנות לימודי רפואה!!! או שאפשא ללוש ידנית ואז כמה לישה ?(או כמה זמן יש לי לקלל?)מתה להכין את זה היום לאורחים שלי! המון תודה והמשך יום נפלא לפחות כמוך!

אתי

שכחתי לרשום תודה ושכל מה שאני מכינה זה שלך…

אתי

ניקי הי
אני באמצע ההכנה.. שמתי את הבצק ואחרי 40 דקות אני רואה שהוא לא טפח ונהיו בו מין חורים רטובים לבנים כאלו. יש לך מושג מה פספסתי פה?
הצילו

סינדי

הי ניקי
תוכלי להסביר מה זה נקרא ״לעשות חתכים עד גובה שליש מהמלבן ״? כי זה לא מובן ואין תמונה של התהליך.
תודה רבה
סינדי

נעמי

הי ניקי
לא הבנתי את צורת הגלגול, כתבת לחתוך את המלבן ולא הבנתי איך תוכלי להסביר קצת יותר ברור

עטרת

באיזו טמפרטורה כדאי להגיש את זה?