דלי רול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דלי רול

דלי רול

טעים טעים זה משגע הילדים חיסלו את זה בכיף, זה נישנוש משגע כבר עדיף להכין כמות כפולה זה להיט מטורף.
אכלנו את זה בכיף מאז אני לא מפסיקה להכין את זה. אני רק אומרת שזה ממכר ואי אפשר להפסיק לאכול את זה.

3 יחידות

מרכיבים:

300 ג’ קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
60 מ”ל שמן קנולה (רבע כוס)
160 מ”ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

3 פרוסות פסטרמה טובה
6 פרוסות נקניק אווז
קטשופ
חרדל
מיונז
רוטב צ’ילי מתוק

ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. לשים במיקסר את את הקמח, שמרים, סוכר, מלח, שמן ומים, לעבד לבצק חלק ורך. להתפיח כ 40 דקות במקום חמים מכוסה עם מגבת.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק לרדד למלבן, לעשות חתכים עד גובה שליש המלבן.
בחלק העליון למרוח קטשופ, מיונז  צ’ילי וחרדל מעל להניח פרוסת פסטרמה ושתי פרוסות חזה אווז ולגלגל לגליל מלמעלה מהחלק של המילוי למטה. למטה עד הפסים ולהניח על בתבנית על נייר אפייה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. להתפיח 15 דקות להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

*5. לאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב יפה.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשים איזה נקניק שאוהבים, ניתן להקפיא

12398 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אפרת : “מתכון מעולה וקל להכנה!!! הכנתי לערב החג והצלחת התחסלה לפני שהגשתי לשולחן !! תודה רבה.”

ויקטוריה : “מעולה מעולה מעולה!”

33
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמר

היי ניקי,
את הרוטב צ’ילי אני גם מכניסה לתוך הבצק?
פשוט לא רשום באיזה שלב שמים אותו..
תודה רבה

מירי

בוקר טוב
שפתיים ישקו
הכנתי אתמול. יצא טעים מאוד וקל להכנה.
אחלה ארוחת ערב עם סלט ליד.
מראש הכפלתי כמויות. את החצי השני מלאתי בפירה עם פטריות ובצל מטוגנים.
לטובת הצמחוניים בינינו שזו אני.
יצא מעולה עם הפירה גם הילדים אהבו.
המשך יום נעים

גלית

שלום ניקי.
אפשר להשים נקניק פרווה רגיל??

מירי

תודה רבה

מור

שלום נירי
תודה על מתכונים נפלאים!
עקב עומס את חושבת שאוכל להשתמש באיזשהו בצק מוכן? מעדנות או משהו דומה?
תודה

מירי

היי יקרה
נראה מעולה! בא לי להכין אך לא אוהבים אצלנו נקניק.. האם יש לך רעיון / מתכון אחר למילוי..?
תבורכי מפי עליון,
מירי

ויקטוריה

איזה מתכון טעים – הפך לחייך הבית של הקטנה.
לפעמים משלבים שאריות של עוף, פרגיות, וכו’.
תמיד יוצא טעים טעים טעים!