חטיפי בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי בשר

חטיפי בשר

אוהבים חטיפים ? הגעתם למקום הנכון, החטיפים האלה מתחסלים מהר כבר עדיף להכין כפול שלא יגמר מהר.

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים (3/4 כוס מים פחות 2 כפות)

מילוי:
150 ג’ בשר טחון
בטטה קטנה (מאוד)
בצל קטן קצוץ
חצי כפית פפריקה
קורט קינמון
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את הבטטה עד שהיא רכה ולמעוך.

2. בינתיים לעבד את המצרכים לבצק ולהתפיח כחצי שעה.

3. לטגן את הבצל להוסיף כפית שום כתוש ואת הבשר, לטגן ולפורר תוך כדי בחישה עד שהבשר מחליף את ציבעו. להוסיף תבלינים דקה שתיים ולהוריד מהאש, לערבב עם הבטטה. לקרר.

4. לחלק את הבצק לחמישה כדורים, כל כדור לרדד לעלה, על חלק אחד לשים כף יפה מהמילוי.

5. להרים את החצי השני ולכסות לרדד מעט שלא יהיה עבה.

6. לחמם מחבת עם שמן ולטגן את המאפה משני הצדדים, חשןב שיהיה דק.

7. לחתוך לאצבעות ולטרוף!

8123 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אריאלה : “יצא מעולה! יחד עם סלט וטחינה, ארוחת ערב מעולה, הילדים אכלו בתאבון גדול (נו טוב גם אני :))”

24
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמי

נשמע מעולה (כמו כל מה שאני מכירה פה באתר המהמם הזה)ורוצה לנסות.
איזה ירק אפשר במקום בטטה?

נילי

היי ניקי
כמה שמרים טריים בוואקום?

מירי

היי יקרה
הוספתי ירק, הכנתי כיסנים, מרחתי בביצה ואפיתי בתנור. יצא סוףףף:)
תודה רבה על עוד מתכון שנכנס לתפריט של שבת:)
תבורכי

גילה

הי ניקי. ניתן לשים תפוח אדמה במקום בטטה?