יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מאפים מאפים מלוחים מתכוני בשר טחון נישנושים טעימים

חטיפי בשר

9 אוקטובר 2017
(Visited 12,685 times, 1 visits today)
חטיפי בשר

חטיפי בשר

אוהבים חטיפים ? הגעתם למקום הנכון, החטיפים האלה מתחסלים מהר כבר עדיף להכין כפול שלא יגמר מהר.

מרכיבים:

300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות)
שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
160 מ"ל מים (3/4 כוס מים פחות 2 כפות)

מילוי:
150 ג' בשר טחון
בטטה קטנה (מאוד)
בצל קטן קצוץ
חצי כפית פפריקה
קורט קינמון
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • נאצ'וס טורטייה

    5 דקות לקח לי להכין את הנאצ'וס ולהכניס לתנור זה כל כך פשוט להכין וזה יוצא טעים פריך קראנצ'י בטירוף שמורגש טוב בכל ביס תנו לי רק מתכונים כאלה שמתחסלים מהר ואני לא עובדת קשה.
    הייתי צריכה להכין צהריים היה חם וחיפשתי משהו קליל בלי לעבוד קשה ושגם אביב יאכל כמובן.
    ידעתי שיש לי טורטיות במזווה מפה זה כבר היה קלי קלות לקח לי 5 דקות והטורטיות נכנסו לתנור הכנתי מטבלים וירקות ליד אביב ואני ירדנו על זה בכיף היה מאוד טעים וקראנצ'י.

  • קציצות עוף רכות ברוטב צהוב

    קציצות עוף משגעות וטעימות במיוחד לילדים, תדמיינו קציצות עוף טעימות בטירוף והבונוס הגדול הן רכות זה מה שעושה אותן כל כך טובות לילדים וגם לגדולים תיקחו קציצה ותמהרו לקחת עוד אחת לפני שיגמר.
    תקשיבו לי אתם עומדים לעוף על הסיר הזה לא תפסיקו לטעום ושוב פעם לטעום. הקציצות רכות זהובות ושמנמנות, לאכול כמו שזה להכניס אותן לרוטב לאכול עם אורז או פירה אתם תלקקו ת'אצבעות זה רוטב נהדר.
    תוסיפו סלט ירקות קצוץ וזה יש לכם אחלה ארוחת צהריים, אפשר להכניס את הקציצות לבאגט עם חומוס ולא תאמינו כמה שזה טעים.

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

הכנות:

1. לבשל את הבטטה עד שהיא רכה ולמעוך.

2. בינתיים לעבד את המצרכים לבצק ולהתפיח כחצי שעה.

3. לטגן את הבצל להוסיף כפית שום כתוש ואת הבשר, לטגן ולפורר תוך כדי בחישה עד שהבשר מחליף את ציבעו. להוסיף תבלינים דקה שתיים ולהוריד מהאש, לערבב עם הבטטה. לקרר.

4. לחלק את הבצק לחמישה כדורים, כל כדור לרדד לעלה, על חלק אחד לשים כף יפה מהמילוי.

5. להרים את החצי השני ולכסות לרדד מעט שלא יהיה עבה.

6. לחמם מחבת עם שמן ולטגן את המאפה משני הצדדים, חשןב שיהיה דק.

7. לחתוך לאצבעות ולטרוף!

חטיפי בשרחטיפי בשרחטיפי בשרחטיפי בשר

גולשים מכינים וממליצים:

אריאלה : "יצא מעולה! יחד עם סלט וטחינה, ארוחת ערב מעולה, הילדים אכלו בתאבון גדול (נו טוב גם אני :))"

הרשם
עדכן
16 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות