יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מאפים מאפים מלוחים מתכוני בשר טחון נישנושים טעימים

חטיפי בשר

9 אוקטובר 2017
(Visited 11,965 times, 1 visits today)
חטיפי בשר

חטיפי בשר

אוהבים חטיפים ? הגעתם למקום הנכון, החטיפים האלה מתחסלים מהר כבר עדיף להכין כפול שלא יגמר מהר.

מרכיבים:

300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות)
שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
160 מ"ל מים (3/4 כוס מים פחות 2 כפות)

מילוי:
150 ג' בשר טחון
בטטה קטנה (מאוד)
בצל קטן קצוץ
חצי כפית פפריקה
קורט קינמון
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פסטה צ'יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ'יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ'יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ'יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

הכנות:

1. לבשל את הבטטה עד שהיא רכה ולמעוך.

2. בינתיים לעבד את המצרכים לבצק ולהתפיח כחצי שעה.

3. לטגן את הבצל להוסיף כפית שום כתוש ואת הבשר, לטגן ולפורר תוך כדי בחישה עד שהבשר מחליף את ציבעו. להוסיף תבלינים דקה שתיים ולהוריד מהאש, לערבב עם הבטטה. לקרר.

4. לחלק את הבצק לחמישה כדורים, כל כדור לרדד לעלה, על חלק אחד לשים כף יפה מהמילוי.

5. להרים את החצי השני ולכסות לרדד מעט שלא יהיה עבה.

6. לחמם מחבת עם שמן ולטגן את המאפה משני הצדדים, חשןב שיהיה דק.

7. לחתוך לאצבעות ולטרוף!

חטיפי בשרחטיפי בשרחטיפי בשרחטיפי בשר

גולשים מכינים וממליצים:

אריאלה : "יצא מעולה! יחד עם סלט וטחינה, ארוחת ערב מעולה, הילדים אכלו בתאבון גדול (נו טוב גם אני :))"

הרשם
עדכן
14 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי , כמה לשים שמרים יבשים?

הי ניקי.
רציתי לדעת האם החטיפים יהיו טעימים גם לאחר כמה שעות בחימום נוסף?
תודה על כל המתכונים המעולים!!

בוקר טוב ניקי

הפשרתי בשר וגיליתי שזה חזה עוף…אפשרי לעשות את המתכון הזה עם חזה עוף טחון?

היי ניקי
יש תחליף לבטטה?

אפשר לאפות?

שלום ניקי, מה ההמרה לשמרים יבשים?

כמה שמרים זה בכפות?