כיסוני שוקולד אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כיסוני שוקולד אפויים

כיסוני שוקולד אפויים

איזה כיף של מתכון, כיסונים קטנים עם הפתעה של נטיפי שוקולד, תכינו הרבה הקטנים האלה נחטפים חמים רכים וזהובים השוקולד חם טעים עושה טוב הפה. הקטנים שלי חגגו, בעצם הם התלהבו קודם מהנטיפים, מזל שהכנתי יותר אז היה לי מספיק גם לנישנושים. תפנקו את המשפחה בכיף.

20 כיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כף שמרים יבשים
40 ג’ סוכר (2 כפות )
כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים חמים (2/3 כוס מים)

ממרח שוקולד
ביצה

הכנות:

1. למלא שקית זילוף ולהזליף 20 ערימות קטנות של שוקולד, להקפיא לשעתיים.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק חלק ורך, להתפיח כשעה וחצי שעתיים או שהבצק מכפיל את הנפח.

3. לרדד את הבצק לעלה גדול ולקרוץ עיגולים בקוטר 8 ס”מ להניח במרכז כל עיגול נטיף שוקולד ולסגור לכיסון.

4.  להתפיח 10 דקות לחמם להדליק תנור על 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

5. לעבור עם מזלג על הסגירות שוב, לטרוף ביצה ולהבריש את הכיסונים לאפות כ 20 דקות או עד שהכיסונים מזהיבים.

כדאי לדעת ש…
לא חייבים את הנטיפים אפשר לשים חצי כפית ממרח שוקולד, כשזה קפוא יותר קל לסגור את הכיסון בלי שהשוקולד יפריע לסגירה. אפשר לטגן את הכיסונים בשמן עמוק ואז זה סוג של סופגניה.
חשוב חשוב לסגור טוב את הכיסונים אם לא הם יפתחו באפייה זה לא משפיע על הטעם אבל פחות יפה.
ניתן להקפיא חימום קל במיקרו וזה מושלם.

4791 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפויים

כיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפויים

20
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת

שלום ניקי,

האם ניתן להכין עם קמח שמרים מוכן?

תודה,
עינת

לירז .ס.

היי ניקי (:
הכנתי עכשיו את כיסוני השוקולד ואת פוקצ’ות השוקולד שלך ויצא פשוט נהדר ומוצלח!!
נהנית לסיים את הצום עם הדברים המתוקים שלך!