יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מאפים מאפים מתוקים

כיסוני שוקולד אפויים

20 יוני 2018
(Visited 7,398 times, 1 visits today)
כיסוני שוקולד אפויים

כיסוני שוקולד אפויים

איזה כיף של מתכון, כיסונים קטנים עם הפתעה של נטיפי שוקולד, תכינו הרבה הקטנים האלה נחטפים חמים רכים וזהובים השוקולד חם טעים עושה טוב הפה. הקטנים שלי חגגו, בעצם הם התלהבו קודם מהנטיפים, מזל שהכנתי יותר אז היה לי מספיק גם לנישנושים. תפנקו את המשפחה בכיף.

20 כיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כף שמרים יבשים
40 ג’ סוכר (2 כפות )
כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים חמים (2/3 כוס מים)

ממרח שוקולד
ביצה

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

הכנות:

1. למלא שקית זילוף ולהזליף 20 ערימות קטנות של שוקולד, להקפיא לשעתיים.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק חלק ורך, להתפיח כשעה וחצי שעתיים או שהבצק מכפיל את הנפח.

3. לרדד את הבצק לעלה גדול ולקרוץ עיגולים בקוטר 8 ס”מ להניח במרכז כל עיגול נטיף שוקולד ולסגור לכיסון.

4.  להתפיח 10 דקות לחמם להדליק תנור על 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

5. לעבור עם מזלג על הסגירות שוב, לטרוף ביצה ולהבריש את הכיסונים לאפות כ 20 דקות או עד שהכיסונים מזהיבים.

כדאי לדעת ש…
לא חייבים את הנטיפים אפשר לשים חצי כפית ממרח שוקולד, כשזה קפוא יותר קל לסגור את הכיסון בלי שהשוקולד יפריע לסגירה. אפשר לטגן את הכיסונים בשמן עמוק ואז זה סוג של סופגניה.
חשוב חשוב לסגור טוב את הכיסונים אם לא הם יפתחו באפייה זה לא משפיע על הטעם אבל פחות יפה.
ניתן להקפיא חימום קל במיקרו וזה מושלם.

כיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפויים

כיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפויים

הרשם
עדכן
40 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי, מה כמות השמרים אם משתמשים בטריים?
תודה רבה על אתר מדהיםםם!!!!

אפשר לעשות במקום שוקולד גבינה??
אם כן יש לך מתכון הגבינה מתוקה
תודה

שלום, רציתי לדעת:
א. האם גם כששמים חצי כפית שוקולד צריך להקפיא או רק כשעושים נטיפים?
ב. האם כששמים יותר מחצי כפית שוקולד זה הורס או שזה בסדר לשים יותר מחצי כפית?
בתודה מראש

תודה רבה יקרה אין עליך

היי ניקי אםשר לשים רוביית שוקולד במקום הנטיף

היי ניקי, אפשר עם בצק עלים?

מתכננת להכין עם הילדים בשישי אחרי הגן, איזה מתכון עדיף, זה או הלחמניות/ חלות עם שוקולד בפנים?
תודה