כיסוני שוקולד אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כיסוני שוקולד אפויים

כיסוני שוקולד אפויים

איזה כיף של מתכון, כיסונים קטנים עם הפתעה של נטיפי שוקולד, תכינו הרבה הקטנים האלה נחטפים חמים רכים וזהובים השוקולד חם טעים עושה טוב הפה. הקטנים שלי חגגו, בעצם הם התלהבו קודם מהנטיפים, מזל שהכנתי יותר אז היה לי מספיק גם לנישנושים. תפנקו את המשפחה בכיף.

20 כיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כף שמרים יבשים
40 ג’ סוכר (2 כפות )
כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים חמים (2/3 כוס מים)

ממרח שוקולד
ביצה

הכנות:

1. למלא שקית זילוף ולהזליף 20 ערימות קטנות של שוקולד, להקפיא לשעתיים.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק חלק ורך, להתפיח כשעה וחצי שעתיים או שהבצק מכפיל את הנפח.

3. לרדד את הבצק לעלה גדול ולקרוץ עיגולים בקוטר 8 ס”מ להניח במרכז כל עיגול נטיף שוקולד ולסגור לכיסון.

4.  להתפיח 10 דקות לחמם להדליק תנור על 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

5. לעבור עם מזלג על הסגירות שוב, לטרוף ביצה ולהבריש את הכיסונים לאפות כ 20 דקות או עד שהכיסונים מזהיבים.

כדאי לדעת ש…
לא חייבים את הנטיפים אפשר לשים חצי כפית ממרח שוקולד, כשזה קפוא יותר קל לסגור את הכיסון בלי שהשוקולד יפריע לסגירה. אפשר לטגן את הכיסונים בשמן עמוק ואז זה סוג של סופגניה.
חשוב חשוב לסגור טוב את הכיסונים אם לא הם יפתחו באפייה זה לא משפיע על הטעם אבל פחות יפה.
ניתן להקפיא חימום קל במיקרו וזה מושלם.

18900 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפויים

כיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפויים

38
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלמןני

אפשר לעשות במקום שוקולד גבינה??
אם כן יש לך מתכון הגבינה מתוקה
תודה

אנונימי

שלום, רציתי לדעת:
א. האם גם כששמים חצי כפית שוקולד צריך להקפיא או רק כשעושים נטיפים?
ב. האם כששמים יותר מחצי כפית שוקולד זה הורס או שזה בסדר לשים יותר מחצי כפית?
בתודה מראש

ורד

תודה רבה יקרה אין עליך

ורד

היי ניקי אםשר לשים רוביית שוקולד במקום הנטיף

ורד

היי ניקי, אפשר עם בצק עלים?