חלה לשבת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חלה לשבת

חלה לשבת

חלה לשבת, יש קסם באוויר מרגישים ? אפילו המוזיקה אחרת. מפה לבנה על השולחן אוטוטו עושים קידוש הילדים מחכים לזה בקוצר רוח.
הקטן תמיד רוטן שהוא מקבל אחרון לשתות מהכוס בגלל שהוא הכי קטן וזה לא פייר “ומתי אני אגדל אמא ?” החלה נאפת בתנור לקראת שבת מפיצה ריח טוב ברחבי הבית עוד רגע היא תיהיה על השולחן וכולם יהנו לאכול ממנה.

2 חלות בינוניות

מרכיבים:

500 ג’ קמח
כף שמרים יבשים
3 כפות סוכר
כפית מלח
2 חלמונים
חצי כוס שמן
200 מ”ל מים פושרים

ביצה טרופה להברשה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לשמן קערה לשים את הבצק ולכסות להתפיח במקום חמים עד שמכפיל את הנפח.

2. אחרי שהבצק תפח ללוש אותו כמה דקות לישה טובה וחזקה ולהתפיח שוב עד שמכפיל את הנפח.

3. לחלק את הבצק ל6 חלקים ולקלוע 2 חלות.

3.להתפיח עוד כ 20 – 30 דקות, להבריש בעדינות עם ביצה לפזר שומשום ולאפות כ 25 דקות ב 180 מעלות או עד שהחלות זהובות ויפות.

77242 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חלה לשבת

חלה לשבת

גולשים מכינים וממליצים:

יעלי : ניקי יקרה שבוע טוב.
הכנתי את החלות (בכמות כפולה- ל1 ק”ג) והן יצאו- סוף!!! מעדן! חמי וחמותי התארחו ונהנו. כמה מחמאות קיבלתי.
תודה לך.

עדי : מעולה! הכנתי כחלות אישיות, נחטפו ברגע.

רויטל : “ניסיתי כל כך הרבה מתכונים מהרשת ולא יצאו לי מושלמים כמו המתכון שלך,פשוט כייף לי כל שישי להכין לארוחת שבת את החלות,הן מעדן ונחטפות באותו ערב. אוהבת את המתכונים שלך.רויטל”

דורית : “ניקי תודה רבה. אפיתי אתמול את החלות יצאו פשוט מעולות טעימות ורכות. גם יום אחרי פחדתי שיתיבשו לי אבל הן ככ טעימות אפילו יום אחרי. וזו פעם ראשונה שאפיתי אותן. תודה רבה!! מתכון מושלם”

חיה : “וואו!!! הכנתי ויצא מדהים. יש סיכוי גדול שהן לא ישרדו עד ארוחת הערב….”

חגית : “מתכון טעים, אוורירי וקליל…תודה, תודה תודה:)”

הילולי : “ניקי יקרה, המתכון מושלם!!!
המתכונים באתר שלך יוצאים מדהיםםםם:)”

1311
תגובות

  הרשם  
עדכן
חנה

היי ניקי,
כל פעם שאני מכינה את החלות (מוצלחות מאד!!!) וגם במתכונים האחרים של החלות בזמן התפיחה בתנור החלות “מתפוצצות” וכל הצורה נהרסת להן. את יודעת אולי למה זה יכול לקרות?

עדינה

שלום ניקי אני מאוד אוהבת להכנס רק למתכונים שלך הכול עשר. רציתי לשאול אם אני יכולה להשתמש בקמח מלא למתכון הזה של נחלות . תודה רבה.

רוית יצחק מליחי

ניקי שבת שלום
האם מדובר בשמן זית או שמן רגיל לבצק?
תודה

אנונימית

ניקי, הכנתי ורק אחרי שסיימתי נזכרתי שצריך להתפיח שוב,החלות יהיו בסדר?

יעלה

ניקי יקרה.
תודה על אתר מדהים.אני משתמשת בו בלי סוף.
השאלה שלי- אין לי מיקסר בבית.עד כמה קריטי ללוש ביד?מנסה להכין פעם ראשונה חלות בתנור שלי ומקווה שהן תצאנה טובות.
חג שמח,
יעלה

בתי

היי ניקי..
כמה זה יוצא כוס שמן?
פעם ראשונה שלי שמכינה סוג של בצק!
האתר שלך פשוט קסם ונותן מוטיבציה לבשל
אשרייך

עינב

מעולה! מעולה! מעולה! תודה ענקית!!!!!!!!!!!!!!