יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות חלות ולחמניות מאפים מתכונים לשבועות שבועות

לחמניות אצבעות שום וגבינה צהובה

22 ספטמבר 2013
(Visited 8,075 times, 6 visits today)
לחמניות אצבעות שום וגבינה צהובה

לחמניות אצבעות שום וגבינה צהובה

אל תאמינו לי אם אני אומר לכם כמה שזה טעים, תכינו תטעמו ותתמכרו ואז תבינו כמה שזה טעים, נישנוש מדליק לארוחת ערב או סתם לאכול ככה כי מתחשק. תדאגו לטעום לפני שהלדים מגיעים כי אחר כך לא נשאר כלום…

30 אצבעות

מרכיבים:

420 ג’ קמח (3 כוסות)
כף שמרים יבשים
כפית מלח
3 כפיות סוכר
100 ג’ שמנת חמוצה
75 ג’ חמאה רכה
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
160 מ”ל מים פושרים

להברשה:
חצי כוס שמן זית
2 כפיות שום כתוש
2 כפיות פטרוזיליה קצוצה דקדק
חצי כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. לערבב קמח שמרים סוכר ומלח להוסיף את שאר המצרכים ולעבד לבצק רך ומעט דביק.

2. להניח בקערה משומנת לכסות ולהתפיח במקום חמים עד שמכפיל את הנפח.

3. לרדד למלבן גדול לחתוך לרצועות של 3 – 4 ס”מ
לערבב את המצרכים ולהבריש את האצבעות להעביר לתבנית לאפות כ 14 דקות או עד שמזהיב.

4. כשהאצבעות יוצאות מהתנור להבריש אותן במשרה שנותר.

לטרוף!

SN850838

SN850833

 

SN850846

SN850856

SN850877

גולשים מכינים וממליצים:

חופית : “וואי מדהים, הכנה מהירה וקלה ויצא מושלם!!!”

אסתי : “מה אני אומר??? פשוט שחיתותתתתת. . .
זה לטרוף בלי הפסקה, אחד אחרי השני….
הכנתי כפול, אני מכירה את עצמי…. ויש ב”ה משפחה. .
אלפי תודות!
מתכון אלוףףףף, בצק נוח ממש.”

הרשם
עדכן
227 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ערב טובאני מכינה המון מהמתכונים שלך ורציתי לדעת אם אפשר להמיר את הבצקים בקמח כוסמין 70% ?

האם ניתן עם קמח שמרים?
תודה

מה אפשר להשים במקום פטרוזיליה?
בצל ירוק מתאים?

היי ניקי,אם אין לי שמנת חמוצה או גבינה לבנה,מה אני יכולה לשים במקום?

הי,
יש תחליף לשמנת חמוצה?

היי ניקי,
עשיתי את המתכון כפול ובמקום לשים 100 גבנ”צ הכפלתי את ההכפלה ושמתי 200 עד כמה זה רע? כמובן שהבצק לא יצא דביק אז שמתי עוד כף שמנת חמוצה יש לך מושג אם יהיה אכיל?

שלום ניקי
האם אבקת שום במקום השום כתוש יעבוד?
תודה