לחמניות שום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לחמניות שום

אין אירוח חלבי בלי לחמניות, תמיד אפשר לקנות נכון אבל איזה כיף להגיש לאורחים לחמניות home made. הפעם הלכתי על לחמניות שום,  זה יותר מעניין יצא נהדר וזה כזה חמוד בהגשה.

מרכיבים:

500 ג’ קמח
רבע כוס סוכר
כוס מים פושרים
כף שמרים יבשים / חצי שקית / חצי קובייה
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה
ביצה טרופה להברשה

לציפוי:
1/4 כוס שמן זית
כפית שום כתוש
כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 8 חלקים, לגלגל לנקניק, ליצור קשר צופצ’יק למעלה.

3. לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להתפיח עד הכפלת הנפח, להבריש בביצה טרופה.

5. להכניס לתנור חום בינוני, בסביבות 15 דקות. או עד שהלחמניות מקבלות צבע זהוב.

6. לערבב את מצרכי הציפוי ולהבריש את הלחמניות כשהן יוצאות מהתנור

16817 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחמניות שום

לחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שום

גולשים מכינים וממליצים:

שירלי : “ניקי הלחמניות יצאו מהתנור, עברו תיבול וגרמו לי לחייך 🙂 מתכון מושלם הן טעימות ויפות וקצרו כל כך הרבה מחמאות. שוב ותמיד תודה על מתכון מוצלח.”

גיטי : “לחמניות מדהימות ורכות עם טעם נפלא, יותר מכל לחמניה אחרת שהכנתי אי פעם!
את משדרגת לנו את הארוחות ברמות…
הכנתי ליד את המטבל שמנת שלך והשילוב מדהים.
תודה רבה מכל הלב!”


210
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענבל

היי ניקי
אתמול ניסיתי את הלחמניות פעם ראשונה,בשינוי קטן-הכנתי עם קמח 70% מלא.
יצאו קצת דחוסות,ואני גם לא בטוחה אם שלבי ההתפחה הצליחו כמו שצריך…
יש לך עצות?

שי שי

היי ניקי בוקר טוב, אשמח לדעת בכמה מעלות צריך לאפות את הלחמניות בערך כי רשום חום בינוני ולא ברור לי כל כך ?

תמר

אבל במתכון ההוא אין בכלל שום…

1 11 12 13