לחמניות שום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לחמניות שום

אין אירוח חלבי בלי לחמניות, תמיד אפשר לקנות נכון אבל איזה כיף להגיש לאורחים לחמניות home made. הפעם הלכתי על לחמניות שום,  זה יותר מעניין יצא נהדר וזה כזה חמוד בהגשה.

מרכיבים:

500 ג’ קמח
רבע כוס סוכר
כוס מים פושרים
כף שמרים יבשים / חצי שקית / חצי קובייה
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה
ביצה טרופה להברשה

לציפוי:
1/4 כוס שמן זית
כפית שום כתוש
כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 8 חלקים, לגלגל לנקניק, ליצור קשר צופצ’יק למעלה.

3. לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להתפיח עד הכפלת הנפח, להבריש בביצה טרופה.

5. להכניס לתנור חום בינוני, בסביבות 15 דקות. או עד שהלחמניות מקבלות צבע זהוב.

6. לערבב את מצרכי הציפוי ולהבריש את הלחמניות כשהן יוצאות מהתנור

30408 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחמניות שום

לחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שום

גולשים מכינים וממליצים:

שירלי : “ניקי הלחמניות יצאו מהתנור, עברו תיבול וגרמו לי לחייך 🙂 מתכון מושלם הן טעימות ויפות וקצרו כל כך הרבה מחמאות. שוב ותמיד תודה על מתכון מוצלח.”

גיטי : “לחמניות מדהימות ורכות עם טעם נפלא, יותר מכל לחמניה אחרת שהכנתי אי פעם!
את משדרגת לנו את הארוחות ברמות…
הכנתי ליד את המטבל שמנת שלך והשילוב מדהים.
תודה רבה מכל הלב!”

258
תגובות

  הרשם  
עדכן
מור

היי ניקי, הכנתי את הלחמניות ועכשיו הוצאתי אותן. לצערי לא נראות כמו לחמניות אלא יותר כמו סופגנייה.. לא יודעת מה עשיתי לא טוב. תוכלי לכתוב את הסדר של ההכנסה למיקסר?

רחלי

היי ניקי,
בבצק שמים ביצה+חלמון?

שי י

היי ניקי המתכון מושלם עשיתי אותו כמה פעמים כבר !!!
אני רוצה להכין אותו לשבועות ואני שומרת שבת … במידה ואני מכינה היום אפשר לדעתך להקפיא ולהוציא רק לחימום ואז למרוח את השום עם הפיטוריזלה ?
#אגב היה מתכון של מטבל טעים אני לא מוצאת אותי
תודההה

רות

היי ניקי הבצק יצא לי קצת דביק מה אפשר לעשות?

1 13 14 15