לחמניות שום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לחמניות שום

אין אירוח חלבי בלי לחמניות, תמיד אפשר לקנות נכון אבל איזה כיף להגיש לאורחים לחמניות home made. הפעם הלכתי על לחמניות שום,  זה יותר מעניין יצא נהדר וזה כזה חמוד בהגשה.

מרכיבים:

500 ג’ קמח
רבע כוס סוכר
כוס מים פושרים
כף שמרים יבשים / חצי שקית / חצי קובייה
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה
ביצה טרופה להברשה

לציפוי:
1/4 כוס שמן זית
כפית שום כתוש
כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 8 חלקים, לגלגל לנקניק, ליצור קשר צופצ’יק למעלה.

3. לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להתפיח עד הכפלת הנפח, להבריש בביצה טרופה.

5. להכניס לתנור חום בינוני, בסביבות 15 דקות. או עד שהלחמניות מקבלות צבע זהוב.

6. לערבב את מצרכי הציפוי ולהבריש את הלחמניות כשהן יוצאות מהתנור

50037 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחמניות שום

לחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שום

גולשים מכינים וממליצים:

שירלי : “ניקי הלחמניות יצאו מהתנור, עברו תיבול וגרמו לי לחייך 🙂 מתכון מושלם הן טעימות ויפות וקצרו כל כך הרבה מחמאות. שוב ותמיד תודה על מתכון מוצלח.”

גיטי : “לחמניות מדהימות ורכות עם טעם נפלא, יותר מכל לחמניה אחרת שהכנתי אי פעם!
את משדרגת לנו את הארוחות ברמות…
הכנתי ליד את המטבל שמנת שלך והשילוב מדהים.
תודה רבה מכל הלב!”

289
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירן

היי ניקי, הבצק יוצא לי מאוד דביק. האם צריכה לשמן את הידיים לפני לישה? (לישה בידיים ולא במיקסר)

תמר

היי ניקי! אפשר להכין מהבצק הזה גם פוקצ’ות?

ללי

ניקי אין על המתקונים שלך נקודההההההה!!!!!!

אילנה

היי ניקי.
האם ניתן להתפיח את הבצק ממחר בלילה במקרר עד חמישי בצהריים?

ספיר

שלימות של מתכון
הכנתי אותו אתמול
הרכות, הטעם, הריחחח וואו!
חיסלו תוך רגע, הייתי צריכה להכין כמות כפולה:)
אין כמו לחמניות שום
ואין עלייך ניקי❤️

אורטל

היי ניקי, שאלה..החלמון והביצה השלמה לעשיית הבצק?

מורן

לחמניות מעדן!!!! קלות. טעימות ומוצלחות! אני עושה אותן בכל שישי. הילדים טורפים אותן וגם אנחנו. בין המתכונים המוצלחים שיש לי! תודה

1 15 16 17