לחמניות שום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לחמניות שום

אין אירוח חלבי בלי לחמניות, תמיד אפשר לקנות נכון אבל איזה כיף להגיש לאורחים לחמניות home made. הפעם הלכתי על לחמניות שום,  זה יותר מעניין יצא נהדר וזה כזה חמוד בהגשה.

מרכיבים:

500 ג’ קמח
רבע כוס סוכר
כוס מים פושרים
כף שמרים יבשים / חצי שקית / חצי קובייה
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה
ביצה טרופה להברשה

לציפוי:
1/4 כוס שמן זית
כפית שום כתוש
כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 8 חלקים, לגלגל לנקניק, ליצור קשר צופצ’יק למעלה.

3. לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להתפיח עד הכפלת הנפח, להבריש בביצה טרופה.

5. להכניס לתנור חום בינוני, בסביבות 15 דקות. או עד שהלחמניות מקבלות צבע זהוב.

6. לערבב את מצרכי הציפוי ולהבריש את הלחמניות כשהן יוצאות מהתנור

34546 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחמניות שום

לחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שוםלחמניות שום

גולשים מכינים וממליצים:

שירלי : “ניקי הלחמניות יצאו מהתנור, עברו תיבול וגרמו לי לחייך 🙂 מתכון מושלם הן טעימות ויפות וקצרו כל כך הרבה מחמאות. שוב ותמיד תודה על מתכון מוצלח.”

גיטי : “לחמניות מדהימות ורכות עם טעם נפלא, יותר מכל לחמניה אחרת שהכנתי אי פעם!
את משדרגת לנו את הארוחות ברמות…
הכנתי ליד את המטבל שמנת שלך והשילוב מדהים.
תודה רבה מכל הלב!”

260
תגובות

  הרשם  
עדכן
רות

היי ניקי איפה רשום כמה להכפיל ומה אם אני רוצה כמות כפולה? תודה

אפרת

היי ניקי,
האם ניתן להחליף את המים בחלב?
(מחפשת מתכון ללחמניות שלא יצטרכו ליטול עליהן ידיים)

תודה רבה!

יעל

היי ניקי
פשר בלי ביצה?

יסמין

ניקי, האם התכוונת לכוס חד פעמית?

חנה

היי ניקי,
יש לי שתי שאלות:
1. חצי קוביית שמרים, זה חצי מהקובייה של 25 גרם?
2. כשאת כותבת כוס, הכוונה לכוס פלסטיק רגילה?
תודה מראש!

יסמין

היי ניקי, יש לי 2 שאלות.
1. האם אפשר להכפיל כמויות? או שאת אחד המצרכים לא להכפיל?
2. אני רוצה לחם שום עם טוויסט, האם אפשר להכין אותם בכדורים ובתוך הכדור להניח חתיכת גבינת צהובה?

נתלי

היי,
האם יש לך איכשהו הסבר? סרטון של איך שעשית את הצורה?