יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים חלות ולחמניות מאפים

לחמניות קשר

21 יוני 2012
(Visited 12,905 times, 1 visits today)
לחמניות קשר

לחמניות קשר

הבצק הנפלא הזה מכה שוב. בא לי לחמניות חמות ישר מהתנור שמפיצות ריח טוב. תארו לעצמכם לחמנייה חמימה עם שכבה נדיבה של חמאה שנמסה מעט…מעליה פרוסת גבינה צהובה עם בצל פרוס דק דק ופרוסות של עגבניות שרי אדומות, זיתים שחורים או ירוקים, קוביות של גבינה צפתית ועירית קצוצה דק מפוזרת מלמעלה.
תיבול קליל ומי צריך יותר מזה ? אולי עוד סנדוויץ כזה ואולי אח"כ עוד אחד.
מתאימות להקפאה כך שתמיד יש לחמניות זמינות לילדים.

מרכיבים:

חצי קילו קמח
2 כפות גדושות סוכר
כוס מים פושרים
חצי שקית שמרים טריים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה
ביצה טרופה להברשה
שומשום

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לפחות 10 דקות של לישה טובה, להתפיח עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 10 כדורים, כל כדור לגלגל לנחש וליצור קשר הצ`ופצ`יק מציץ למעלה. או כל צורת לחמניות שמעדיפים.

3. להניח את הלחמניות בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להתפיח עד הכפלת הנפח. להבריש בביצה טרופה, לפזר שומשום.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 15 דקות,או עד שהלחמניות מקבלות צבע זהוב.

הערות:
ניתן להקפיא

לחמניות קשר

גולשים מכינים וממליצים:

דן : "מתכון מעולה שבשל מצוקה של מחסור בלחמניות המבורגר…. התגלה כמתכון מ ע ו ל ה בדיוק למטרה זו – יעידו 8 מבוגרים ו שש פעוטות שרבו על כל ביס :)"

מיכל : "הי ניקי.חוזרת לעדכן שהלחמניות יצאו מדהימות. הבצק היה נעים לעבודה והילדים שמחו לקחת את הלחמניות לבי"ס.יום מקסים!"

טליה : היי ניקי,הכנתי היום את הלחמניות והן יצאו פשוט מושלמות!!!המון המון תודה על השיתוף במתכונים, אני נהנית כל פעם מחדש!

דקלה : ניקי השם יברך אותך לפעמים יש מתכונים באינטרנט שאתה טועה או משנה בטיפה וכל המתכון הולך … אצלך תמיד ייצא טוב!!!! עם כל העניינים יצאו חלות מקסימות ויפות אווריריות וטעימות!!! פשוט תבורכי אין עלייךךך!!!!! גמר חתימה טובה!!!

איריס : יצאו נהדרות. רכות ואווריריות. אתר נהדר יש לך. ניסיתי עוד מתכונים שיצאו מוצלחים!!

לילוש : איזה ריח איייין דברים כאלה אין כל הבית על הרגלים לא הולכים לישון כבר עמדו על התנור בחוסר סבלנות והלחמניות היפות האלה עכשיו יצאו והכל בזכותך! אז תודה שאת קיימת! אם לא היית בטוח שהיו צריכים להמציא אותך!

נטלי: "חוזרת לעדכן שהן יצאו מעולות!!!!

הרשם
עדכן
417 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי, שבוע טוב, מה שלומך? רציתי לבקש את עזרתך בבקשה….כשאני מכינה את הצורה של הלחמניות, אני מכסה עם מגבת מטבח להתפחה, הבעיה, שהמגבת מטבח נדבקת לי על הלחמניות, מה אני עושה לא נכון?

היי ניקי
מתכון מעולה תודה

האם ניתן לדעתך להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין לבן?

היי ערב טוב.. כמה כוסות זה חצי קילו

ניקי היקרה לא הבנתי לשים גם ביצה וגם חלמון בבצק?

האם ניתן להכין מהבצק גם חלות ופיצות ויצירת הנחשים כל פעם נקרע איך מייצרים רצועות חלקות

שלום ניקי,
אפשר להכין את המתכון עם שמרים יבשים? אם כן-מה הכמות שצריך להוסיף?
שרית

היי ניקי,
התפחה שניה יכולה להיות עד הבוקר כדי שנאכל מיד כשיוצא מהתנור?
אםמכן, איך את ממליצה לשמור ? הן כרגע כמובן על תבניות של תנור