יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חלות ולחמניות

טיפ לחלות זהובות ויפות

4 נובמבר 2015
(Visited 39,862 times, 3 visits today)

אנחנו מכינים חלה יפה הכל קלוע יפה, הצורה מקסימה אפשר כבר לדמיין את הריחות ואת הצבע היפה של החלה כשהיא תצא מהתנור, קשה לחכות נכון ?

מרכיבים:

החלה יוצאת מהתנור והצבע זהוב בהיר, איפה החלה הזהובה השחומה שרציתי להכין ?
מה הפטנט לחלה זהובה שחומה ? אולי לאפות יותר ? לא כדאי כי החלה עלולה להתייבש.
חשוב כמובן לבדוק שהתחתית זהובה ושאנחנו לא מוציאים לפני הזמן מהתנור.
ובכל זאת מה עוד אפשר לעשות ?

הנה סוד קטן שמשמש אותי בהכנת חלות. נכון שלפני הכניסה לתנור טורפים ביצה ומברישים ?
הנה שינוי קטן אבל משמעותי ביותר :

הכנות:

לצבע זהוב חזק יותר לחלות וללחמניות :

2 חלמונים
2 כפות סילאן יפות
כף וחצי מיץ לימון

1. לטרוף היטב ואז להבריש את החלות

זה כל הסיפור, זה לא חובה כמובן וכל אחד עושה מה שנוח לו, גם עם ביצה טרופה יש צבע יפה.
עוד הערה זה גם תלוי בתנור, אם ג"ח העליון עובד חלש כדאי להגביה את החלה למעלה.
זהירות שהיא לא תישרף.

הנה מתכון של חלה מתוקה לשבת 

הרשם
עדכן
20 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן