לחמניות יוגורט רכות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות יוגורט רכות

לחמניות יוגורט רכות

שני יוגורטים הציצו מהמדף, הם כאילו ביקשו שאני אעשה אתם משהו, ליד עמדה גבינה צהובה מגורדת וכבר התחלתי לדמיין מה אני רוצה להכין… תוך 15 דקות הבצק עמד להתפחה על האי.

25 לחמניות

מרכיבים:

600 ג’ קמח לבן (4 כוסות + 4 כפות נוספות)
חצי שקית שמרים טריים
2 כפיות מלח מעט יותר.
כף סוכר
400 מ”ל יוגורט במתיקות מעודנת (2 גביעים)
חצי כוס מים
100 ג’ חמאה רכה מאוד

בנוסף:
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
חמאה נוספת להברשה
את ההברשה עשיתי לפי מה שרשום כאן
שומשום


הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר להפעיל על מהירות נמוכה ולעבד לבצק חלק, לתת לישה טובה כ 10 דקות עד שהכל אחיד ויפה.

2. לשים את הבצק בקערה משומנת לכסות עם מגבת ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח כשעה וחצי פלוס.

3. לחלק את הבצק ל 25 חתיכות, לקמח את משטח העבודה ואת המערוך, לרדד לעלה קטן למרוח חמאה לפזר גבינה צהובה ולסגור לכדור קטן. הבצק מעט דביק.

4. להתפיח כ 20 דקות, למרוח ביצה ולפזר שומשום.

5. לחמם תנור  ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש ולאפות 15 דקות או עד שהלחמניות זהובות ויפות.

הלחמניות הוגשו עם ירקות וחביתה עם תפוחי אדמה.

17005 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הבצק בהתפחההבצק בהתפחה / לחמניות יוגורט רכותלחלק את הבצק לחתיכותלחלק את הבצק לחתיכות / לחמניות יוגורט רכותלקמח את משטח העבודהלקמח את משטח העבודה / לחמניות יוגורט רכותלרדד לעלה קטן, אפשר גם לשטח עם הידייםלרדד לעלה קטן, אפשר גם לשטח עם הידיים / לחמניות יוגורט רכות

לשים גבינה מגורדת במרכז לשים גבינה מגורדת במרכז / לחמניות יוגורט רכות

לסגור לכדור יפהלסגור לכדור יפה / לחמניות יוגורט רכותהלחמניות מוכנות הלחמניות מוכנות / לחמניות יוגורט רכותהלחמניות מוכנותלחמניות יוגורט רכות

גולשים מכינים וממליצים:

גיילי : “ניקי היקרה, אני לא מהמגיבות בקביעות, אבל כן מהמבשלות בקביעות מהאתר המקסים שלך! יישר כח גדול!! והלחמניות יצאו מושלמות, חלקן מלאתי בשוקולד למריחה”

גלית : “אליפות!!!
טעים בטירוף!
יצא לי לאחרונה להכין המון דברים מהאתר
והם קוצרים הצלחה ומחמאות ועם האפליקציה זה בכלל תענוג!”

רחלי : “לחמניות מדהימות פשוט נחטפו”

שושנה : “הכנתי היום את הלחמניות יחד עם מרק הבטטה המדהים שלך והיה פצצה!!!
מומלץ בחום!!”


71
תגובות

  הרשם  
עדכן
Mihaela

What’S the quantity of fresh yeast in grams? I am not living in Israel therefore I don’t know the size of the fresh yeast bags they are selling there. Thank you.

שרון זולוטוב

היי אני ממש חדשה בתחום האפייה. הבצק לא תפח לי בכלל. למה? עשיתי לפי המתכון חוץ מהעובדה שלא היה לי מספיק חמאה אז הוספתי מעט שמן זית

הילה

היי ניקי, האם ניתן להשתמש ביוגורטים רגילים ללא מתיקות או שמא הטעם יפגם?
כמו כן, יש לי שמרים יבשים כמה לשים מהם?

תודה רבה וסופש מקסים

רותי ב.

ניקי שבוע טוב, חזרתי לעדכן. הכנתי ביום שישי. טעם מדהים! לא יצא לי כמו שבתמונה….אבל טעים מאד. הקפאתי כדי לתת לילדים. תודה רבה .

רותי ב.

היי ניקי, אשמח לעזרתך. לא הבנתי מה שרשמת: “את ההברשה עשיתי לפי מה שרשום כאן…” , נכנסתי לזה, וזה לא ברור לי. תודה מראש

אפרת

הי ניקי. לילה טוב!
מה קורה עם התפחה יותר מ8-9 שעות במקרר?
לדעת אם להכריח אותי לקום ולהכין את הלחמניות או שזה יכול לחכות לחמש בבוקר (עוד שש שעות)….