לחמניות יוגורט רכות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות יוגורט רכות

לחמניות יוגורט רכות

שני יוגורטים הציצו מהמדף, הם כאילו ביקשו שאני אעשה איתם משהו, ליד עמדה גבינה צהובה מגורדת וכבר התחלתי לדמיין מה אני רוצה להכין… תוך 15 דקות הבצק עמד להתפחה על האי.

25 לחמניות

מרכיבים:

600 ג’ קמח לבן (4 כוסות + 4 כפות נוספות)
חצי שקית שמרים טריים
2 כפיות מלח מעט יותר.
כף סוכר
400 מ”ל יוגורט במתיקות מעודנת (2 גביעים)
חצי כוס מים
100 ג’ חמאה רכה מאוד

בנוסף:
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
חמאה נוספת להברשה
את ההברשה עשיתי לפי מה שרשום כאן
שומשום

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר להפעיל על מהירות נמוכה ולעבד לבצק חלק, לתת לישה טובה כ 10 דקות עד שהכל אחיד ויפה.

2. לשים את הבצק בקערה משומנת לכסות עם מגבת ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח כשעה וחצי פלוס.

3. לחלק את הבצק ל 25 חתיכות, לקמח את משטח העבודה ואת המערוך, לרדד לעלה קטן למרוח חמאה לפזר גבינה צהובה ולסגור לכדור קטן. הבצק מעט דביק.

4. להתפיח כ 20 דקות, למרוח ביצה ולפזר שומשום.

5. לחמם תנור  ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש ולאפות 15 דקות או עד שהלחמניות זהובות ויפות.

הלחמניות הוגשו עם ירקות וחביתה עם תפוחי אדמה.

54953 צפיות 51 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הבצק בהתפחההבצק בהתפחה / לחמניות יוגורט רכותלחלק את הבצק לחתיכותלחלק את הבצק לחתיכות / לחמניות יוגורט רכותלקמח את משטח העבודהלקמח את משטח העבודה / לחמניות יוגורט רכותלרדד לעלה קטן, אפשר גם לשטח עם הידייםלרדד לעלה קטן, אפשר גם לשטח עם הידיים / לחמניות יוגורט רכות

לשים גבינה מגורדת במרכז לשים גבינה מגורדת במרכז / לחמניות יוגורט רכות

לסגור לכדור יפהלסגור לכדור יפה / לחמניות יוגורט רכותהלחמניות מוכנות הלחמניות מוכנות / לחמניות יוגורט רכותהלחמניות מוכנותלחמניות יוגורט רכות

גולשים מכינים וממליצים:

גיילי : “ניקי היקרה, אני לא מהמגיבות בקביעות, אבל כן מהמבשלות בקביעות מהאתר המקסים שלך! יישר כח גדול!! והלחמניות יצאו מושלמות, חלקן מלאתי בשוקולד למריחה”

גלית : “אליפות!!!
טעים בטירוף!
יצא לי לאחרונה להכין המון דברים מהאתר
והם קוצרים הצלחה ומחמאות ועם האפליקציה זה בכלל תענוג!”

רחלי : “לחמניות מדהימות פשוט נחטפו”

שושנה : “הכנתי היום את הלחמניות יחד עם מרק הבטטה המדהים שלך והיה פצצה!!!
מומלץ בחום!!”

137
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלישבע

היי ניקי
עכשיו לשתי את הבצק והוא יצא דביקי עד נוזלי מה אני יכולה לעשות עם זה,להוסיף קמח?

שני

האים אפשר להשתמש בקמח מלא ?

שיר

הי ניקי. תודה על המתכון המצוין. הכנו אתמול ב2 גירסאות. עם גלוטן ובלי גלוטן, עם קמח שמרים ללא גלוטן של אסם. בשתי בגירסאות יצא טעים מאוד. רוצה לשתף שקמח שמרים לל”ג מכיל 350 גרם בחבילה, שמתי חבילה אחת קמח לל”ג וחצי מכל שאר החומרים. יצא די דביק אבל עדיין הצלחתי לשטח עם ידיים משומנות ולמלא בקטשופ וגבינה צהובה. אפיתי בתבניות נייר למאפינס.

נוגה

האם אפשר להשתמש בקמח תופח במקום בשילוב של קמח ושמרים?

שלמה

היי ניקי, מסכים עם כל הפירגונים שאת מקבלת, את ראויה לכולם.
כתבת כאן במתכון :
“חמאה נוספת להברשה
את ההברשה עשיתי לפי מה שרשום כאן”
אבל במקום שאליו מוליך הלינק אין כל התחייחסות לחמאה – רק לחלמונים וסילאן
אז מה עם החמאה להברשה??

מירב

האם אפשר להכין בערב את הבצק, להשאיר כל הלילה במקרר ורק בבוקר להכין?

1 6 7 8