לחמניות יוגורט רכות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות יוגורט רכות

לחמניות יוגורט רכות

שני יוגורטים הציצו מהמדף, הם כאילו ביקשו שאני אעשה איתם משהו, ליד עמדה גבינה צהובה מגורדת וכבר התחלתי לדמיין מה אני רוצה להכין… תוך 15 דקות הבצק עמד להתפחה על האי.

25 לחמניות

מרכיבים:

600 ג’ קמח לבן (4 כוסות + 4 כפות נוספות)
חצי שקית שמרים טריים
2 כפיות מלח מעט יותר.
כף סוכר
400 מ”ל יוגורט במתיקות מעודנת (2 גביעים)
חצי כוס מים
100 ג’ חמאה רכה מאוד

בנוסף:
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
חמאה נוספת להברשה
את ההברשה עשיתי לפי מה שרשום כאן
שומשום

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר להפעיל על מהירות נמוכה ולעבד לבצק חלק, לתת לישה טובה כ 10 דקות עד שהכל אחיד ויפה.

2. לשים את הבצק בקערה משומנת לכסות עם מגבת ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח כשעה וחצי פלוס.

3. לחלק את הבצק ל 25 חתיכות, לקמח את משטח העבודה ואת המערוך, לרדד לעלה קטן למרוח חמאה לפזר גבינה צהובה ולסגור לכדור קטן. הבצק מעט דביק.

4. להתפיח כ 20 דקות, למרוח ביצה ולפזר שומשום.

5. לחמם תנור  ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש ולאפות 15 דקות או עד שהלחמניות זהובות ויפות.

הלחמניות הוגשו עם ירקות וחביתה עם תפוחי אדמה.

34331 צפיות 59 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הבצק בהתפחההבצק בהתפחה / לחמניות יוגורט רכותלחלק את הבצק לחתיכותלחלק את הבצק לחתיכות / לחמניות יוגורט רכותלקמח את משטח העבודהלקמח את משטח העבודה / לחמניות יוגורט רכותלרדד לעלה קטן, אפשר גם לשטח עם הידייםלרדד לעלה קטן, אפשר גם לשטח עם הידיים / לחמניות יוגורט רכות

לשים גבינה מגורדת במרכז לשים גבינה מגורדת במרכז / לחמניות יוגורט רכות

לסגור לכדור יפהלסגור לכדור יפה / לחמניות יוגורט רכותהלחמניות מוכנות הלחמניות מוכנות / לחמניות יוגורט רכותהלחמניות מוכנותלחמניות יוגורט רכות

גולשים מכינים וממליצים:

גיילי : “ניקי היקרה, אני לא מהמגיבות בקביעות, אבל כן מהמבשלות בקביעות מהאתר המקסים שלך! יישר כח גדול!! והלחמניות יצאו מושלמות, חלקן מלאתי בשוקולד למריחה”

גלית : “אליפות!!!
טעים בטירוף!
יצא לי לאחרונה להכין המון דברים מהאתר
והם קוצרים הצלחה ומחמאות ועם האפליקציה זה בכלל תענוג!”

רחלי : “לחמניות מדהימות פשוט נחטפו”

שושנה : “הכנתי היום את הלחמניות יחד עם מרק הבטטה המדהים שלך והיה פצצה!!!
מומלץ בחום!!”

104
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

שאלה נוספת, האם להתפיח במקרר או בחוץ?

לאה

היי, הכנתי את הבצק ממש לפי המתכון ויצא לי בצק דביק, האם להוסיף לו עוד קמח?

מיכל

היי, האם ניתן להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן? תודה!

מיכל

היי ניקוש, אפשר שמרים יבשים?

טלילה

הי ניקי,
אפשר לוותר על הגבנצ במרכז?

אפרת

הי יקרה.
כמה נורא אם אשתמש בקמח תופח במקום קמח רגיל?
ואם זה בסדר, מה צריך לשנות?
תודה!

אניה הולנדר

הי ניקי,
אפשר בבקשה לוותר על רידוד? פשוט ליצור כדור, גומה, להכניס גבנ”צ ולסגור?
אני ואפייה לא ממש ועדיף כמה יותר פשוט…

1 4 5 6