יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות חלות ולחמניות מאפים

לחמניות יוגורט רכות

17 ינואר 2017
(Visited 40,105 times, 2 visits today)
לחמניות יוגורט רכות

לחמניות יוגורט רכות

שני יוגורטים הציצו מהמדף, הם כאילו ביקשו שאני אעשה איתם משהו, ליד עמדה גבינה צהובה מגורדת וכבר התחלתי לדמיין מה אני רוצה להכין… תוך 15 דקות הבצק עמד להתפחה על האי.

25 לחמניות

מרכיבים:

600 ג' קמח לבן (4 כוסות + 4 כפות נוספות)
חצי שקית שמרים טריים
2 כפיות מלח מעט יותר.
כף סוכר
400 מ"ל יוגורט במתיקות מעודנת (2 גביעים)
חצי כוס מים
100 ג' חמאה רכה מאוד

בנוסף:
50 ג' גבינה צהובה מגורדת
חמאה נוספת להברשה
את ההברשה עשיתי לפי מה שרשום כאן
שומשום

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר להפעיל על מהירות נמוכה ולעבד לבצק חלק, לתת לישה טובה כ 10 דקות עד שהכל אחיד ויפה.

2. לשים את הבצק בקערה משומנת לכסות עם מגבת ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח כשעה וחצי פלוס.

3. לחלק את הבצק ל 25 חתיכות, לקמח את משטח העבודה ואת המערוך, לרדד לעלה קטן למרוח חמאה לפזר גבינה צהובה ולסגור לכדור קטן. הבצק מעט דביק.

4. להתפיח כ 20 דקות, למרוח ביצה ולפזר שומשום.

5. לחמם תנור  ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש ולאפות 15 דקות או עד שהלחמניות זהובות ויפות.

הלחמניות הוגשו עם ירקות וחביתה עם תפוחי אדמה.

הבצק בהתפחההבצק בהתפחה / לחמניות יוגורט רכותלחלק את הבצק לחתיכותלחלק את הבצק לחתיכות / לחמניות יוגורט רכותלקמח את משטח העבודהלקמח את משטח העבודה / לחמניות יוגורט רכותלרדד לעלה קטן, אפשר גם לשטח עם הידייםלרדד לעלה קטן, אפשר גם לשטח עם הידיים / לחמניות יוגורט רכות

לשים גבינה מגורדת במרכז לשים גבינה מגורדת במרכז / לחמניות יוגורט רכות

לסגור לכדור יפהלסגור לכדור יפה / לחמניות יוגורט רכותהלחמניות מוכנות הלחמניות מוכנות / לחמניות יוגורט רכותהלחמניות מוכנותלחמניות יוגורט רכות

גולשים מכינים וממליצים:

גיילי : "ניקי היקרה, אני לא מהמגיבות בקביעות, אבל כן מהמבשלות בקביעות מהאתר המקסים שלך! יישר כח גדול!! והלחמניות יצאו מושלמות, חלקן מלאתי בשוקולד למריחה"

גלית : "אליפות!!!
טעים בטירוף!
יצא לי לאחרונה להכין המון דברים מהאתר
והם קוצרים הצלחה ומחמאות ועם האפליקציה זה בכלל תענוג!"

רחלי : "לחמניות מדהימות פשוט נחטפו"

שושנה : "הכנתי היום את הלחמניות יחד עם מרק הבטטה המדהים שלך והיה פצצה!!!
מומלץ בחום!!"

הרשם
עדכן
141 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

כמה זה חצי שקית שמרים בכפות? יש לי קופסא שבה שמתי שמרים אחרי שפתחתי את השקית

הי ניקי
יש לי יוגורט רגיל לא מתוק – זה בסדר?
האתר פשוט אלוף הכנתי דג סול ברוטב יצא פצצה עוברת בחדווה למתכון הבא

תודה

היי ניקי
עכשיו לשתי את הבצק והוא יצא דביקי עד נוזלי מה אני יכולה לעשות עם זה,להוסיף קמח?

האים אפשר להשתמש בקמח מלא ?

הי ניקי. תודה על המתכון המצוין. הכנו אתמול ב2 גירסאות. עם גלוטן ובלי גלוטן, עם קמח שמרים ללא גלוטן של אסם. בשתי בגירסאות יצא טעים מאוד. רוצה לשתף שקמח שמרים לל"ג מכיל 350 גרם בחבילה, שמתי חבילה אחת קמח לל"ג וחצי מכל שאר החומרים. יצא די דביק אבל עדיין הצלחתי לשטח עם ידיים משומנות ולמלא בקטשופ וגבינה צהובה. אפיתי בתבניות נייר למאפינס.

האם אפשר להשתמש בקמח תופח במקום בשילוב של קמח ושמרים?

היי ניקי, מסכים עם כל הפירגונים שאת מקבלת, את ראויה לכולם.
כתבת כאן במתכון :
"חמאה נוספת להברשה
את ההברשה עשיתי לפי מה שרשום כאן"
אבל במקום שאליו מוליך הלינק אין כל התחייחסות לחמאה – רק לחלמונים וסילאן
אז מה עם החמאה להברשה??