לחמניות יוגורט רכות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות יוגורט רכות

לחמניות יוגורט רכות

שני יוגורטים הציצו מהמדף, הם כאילו ביקשו שאני אעשה איתם משהו, ליד עמדה גבינה צהובה מגורדת וכבר התחלתי לדמיין מה אני רוצה להכין… תוך 15 דקות הבצק עמד להתפחה על האי.

25 לחמניות

מרכיבים:

600 ג’ קמח לבן (4 כוסות + 4 כפות נוספות)
חצי שקית שמרים טריים
2 כפיות מלח מעט יותר.
כף סוכר
400 מ”ל יוגורט במתיקות מעודנת (2 גביעים)
חצי כוס מים
100 ג’ חמאה רכה מאוד

בנוסף:
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
חמאה נוספת להברשה
את ההברשה עשיתי לפי מה שרשום כאן
שומשום

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר להפעיל על מהירות נמוכה ולעבד לבצק חלק, לתת לישה טובה כ 10 דקות עד שהכל אחיד ויפה.

2. לשים את הבצק בקערה משומנת לכסות עם מגבת ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח כשעה וחצי פלוס.

3. לחלק את הבצק ל 25 חתיכות, לקמח את משטח העבודה ואת המערוך, לרדד לעלה קטן למרוח חמאה לפזר גבינה צהובה ולסגור לכדור קטן. הבצק מעט דביק.

4. להתפיח כ 20 דקות, למרוח ביצה ולפזר שומשום.

5. לחמם תנור  ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש ולאפות 15 דקות או עד שהלחמניות זהובות ויפות.

הלחמניות הוגשו עם ירקות וחביתה עם תפוחי אדמה.

70970 צפיות 45 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הבצק בהתפחההבצק בהתפחה / לחמניות יוגורט רכותלחלק את הבצק לחתיכותלחלק את הבצק לחתיכות / לחמניות יוגורט רכותלקמח את משטח העבודהלקמח את משטח העבודה / לחמניות יוגורט רכותלרדד לעלה קטן, אפשר גם לשטח עם הידייםלרדד לעלה קטן, אפשר גם לשטח עם הידיים / לחמניות יוגורט רכות

לשים גבינה מגורדת במרכז לשים גבינה מגורדת במרכז / לחמניות יוגורט רכות

לסגור לכדור יפהלסגור לכדור יפה / לחמניות יוגורט רכותהלחמניות מוכנות הלחמניות מוכנות / לחמניות יוגורט רכותהלחמניות מוכנותלחמניות יוגורט רכות

גולשים מכינים וממליצים:

גיילי : “ניקי היקרה, אני לא מהמגיבות בקביעות, אבל כן מהמבשלות בקביעות מהאתר המקסים שלך! יישר כח גדול!! והלחמניות יצאו מושלמות, חלקן מלאתי בשוקולד למריחה”

גלית : “אליפות!!!
טעים בטירוף!
יצא לי לאחרונה להכין המון דברים מהאתר
והם קוצרים הצלחה ומחמאות ועם האפליקציה זה בכלל תענוג!”

רחלי : “לחמניות מדהימות פשוט נחטפו”

שושנה : “הכנתי היום את הלחמניות יחד עם מרק הבטטה המדהים שלך והיה פצצה!!!
מומלץ בחום!!”

141
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

כבר שמתי את כל הרכיבים של הבצק ואז אני פותחת את המקרר ומגלה שבעלי החביב אכל לי יוגורט אחד יש לי כרגע רק לבן בבית (לשים אחד לבן ואחד יוגורט). קשור? או לוותר?

אביגיל

הי ניקי,
אם אני רוצה להכין מק”ג קמח פשוט להכפיל את כל הכמויות?
תודה, אביגיל

שלומית

היי ניקי. מתאים להוסיף זיתים ללחמניות? ואני צריכה אותן לשבת בבוקר, אם אני מכינה בשישי הן לא יתייבשו?

עינת

שלום ניקי,

אפשר להשתמש בקמח שמרים?

תודה,
עינת

רחלי חזן

היי ניקי יוצאים 14 לחמניות או 25?

אביגיל

הי ניקי,
כמה שאלות:
א. כמה כוסות קמח יש כאן? (אפשר לשלב גם קמח מלא נכון?)
ב. כמה שמרים יבשים?
ג. האם אפשר יוגורט רגיל (לא מתיקות מעודנת)?
ד. החמאה להברשה – הכוונה שממיסים אותי במיקרו ואז מברישים? (כמה זה קריטי?)

מעיין

החלק עם המיקסר הכרחי, או שאפשר לעבד ביד?

1 2 3 9