יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חלות ולחמניות מאפים סדנאות

לחמניות פרח קלועות

29 ספטמבר 2017
(Visited 20,837 times, 1 visits today)
לחמניות פרח קלועות

לחמניות פרח קלועות

במידה ואתם לא יודעים שמרים זאת אהבת חיי,אני אוהבת ליצור ולהכין דברים סוג של אומנות באוכל, רק שאצלי אפשר לאכול הכל בסוף 🙂

16 לחמניות

מרכיבים:

500 ג’ קמח רגיל
חצי שקית שמרים טריים
2 כפות סוכר
2 כפיות שטוחות מלח
80 מ”ל שמן (שליש כוס שמן)
230 מ”ל מים (כוס פחות כף )

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • חלת שבת מ 4 רצועות רכה ומדהימה

    אני מאוהבת בבצקי שמרים והכי הכי אני אוהבת להכין חלות שבת.
    איזה חלות נהדרת ורכות (ועוד איזה רכות) זהובות, משגעות.
    תדמיינו חלה קלועה יפהפייה במרכז שולחן השבת ולא קלועה משלוש רצועות אלא מארבע רצועות.
    נשמע מסובך ? בכלל לא, אחרי שתתחילו להכין ותגלו כמה שזה פשוט לא תפסיקו להכין, אני מכורה לחלות האלה.
    יוצאות חלות קלועות משגעות בדיוק כמו במאפייה עם מרקם רך נהדר. שתבינו אני כל כך אוהבת להכין את החלות האלה שאני מכינה אותן באופן יום יומי ולא רק בסופי שבוע.
    החלות האלה מתאימות לטוסטים והילדים חוגגים עליהן כל ערב.
    חשוב לומר, תראו את הסרטון לפני שאתם מתחילים להכין, הסברתי ממש צעד אחרי צעד שיהיה הכי ברור איך לקלוע חלה מארבע חלקים.
    השתדלתי להסביר גם במתכון אבל בסרטון זה הכי ברור.

    2 חלות / 3 חלות בינוניות

  • לחמניות של בית – לחמניות ביתיות מדהימות!

    כל אמא יש לה את המתכונים שעובדים בשבילה וכל אחת צריכה לפחות מתכון אחד לבצק טוב ללחמניות רכות ואווריריות.
    במיוחד עכשיו כשהלימודים חוזרים (בערך) ולחמניות זה חובה בקופסת האוכל. בצק להתאהב בו יוצא מושלם! מה בא לכם ? לחמניות עגולות, מאורכות, שבלולים הכל הולך ויוצא נהדר. אין על לחמניות טריות ורכות של בית במיוחד כשאמא מכינה 🙂 הכנתי סרטון במיוחד בשבילכם שיהיה לכם הכי קל להכין.

    8 לחמניות

  • מאפי תרד וגבינות אישיים

    כמה שאני אוהבת חלבי, מבחינתי לעשות מאפה גבינות זה אחד הדברים שהכי כיף לי להכין במטבח. בשבועות אני לא מפסיקה לחייך 🙂
    תנו לי להשתגע עם גבינות טובות, טעמים חזקים, גבינות נמסות שמשדרגות את המאפה בטעמים הנפלאים שלהן.
    הפעם הלכתי על גבינת עמק מגורדת וקשקבל אני יכולה לספר לכם בסוד שלא הפסקתי לנשנש, הוספתי תרד לגבינות והשילוב בין הגבינות לתרד יצא נפלא.
    מחפשים מתכון מנצח לאירוח ? תכינו את המאפים הקטנים האלה.
    טעים חבל על הזמן.

    16 יחידות

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים בקערת המיקסר ולעבד לבצק חלק. להתפיח כשעה וחצי או עד שמכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 17 חלקים, מי ששוקל כל חתיכה שוקלת 50 ג’.

3. לרדד את הבצק דק לאליפסה מאורכת ולגלגל לגליל באורך 50 ס”מ, לעשות קשר. את הצד הימני להשחיל למטה הצ’ופצ’יק אמור להציץ מהאמצע. את הצד השמאלי להשחיל מלמעלה. זה לא מסובך ברגע שתתחילו זה רץ בקלות.

4. להתפיח כ 15 דקות, בינתיים לחמם תנור ל 180 מעלות להבריש בביצה לפזר שומשום ולאפות כ 15 דקות או עד שמזהיב.

לרדד את הבצק לאליפסה מאורכת / לחמניות פרח קלועותלרדד את הבצק לגליל / לחמניות פרח קלועותלהאריך את הגליל עד 50 ס"מ אורך / לחמניות פרח קלועותלעשות קשר / לחמניות פרח קלועות להכניס את הקצה הימני מתחת / לחמניות פרח קלועותאת הקצה השמאלי להכניס מעל / לחמניות פרח קלועותמקסים נכון ? / לחמניות פרח קלועות

לחמניות פרח קלועותלחמניות פרח קלועותלחמניות פרח קלועותלחמניות פרח קלועותלחמניות פרח קלועותלחמניות פרח קלועות

גולשים מכינים וממליצים:

נטלי : “מתכון מעולה…. הכנתי לפי ההוראות ויצאו לחמניות מדהימות!!! תודה רבה ניקי, אני מאוד אוהבת את האתר שלך.”

הרשם
עדכן
69 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
רציתי לשאול בגלל הקור טמפ החדר נמוכות השאלה היא אם הבצק יתפח בתנאים אלה או שהוא צריך מקור חום ואיך לעשות זאת?

ניקי ערב טוב
מאחר והבן שלי חולה כלייתי ואסור לו מלח, שאלתי האם ניתן להסיר את המלח מהמתכון והלחמניות תצאנה טובות?

היי ניקי אשמח אם תעני לי, הכנתי חצי קילו ויצא לי מעולה, כשהכנתי 2 קילו הכפלתי את המצרכים והלחמניות יצאו לי דחוסות… האם זה בסדר להכפיל את הכמויות או שזה בכלל מתכון אחר?

יצא מושלם!! תודה ניקי

היי ניקי, אם אני רוצה מתכון ל- קילו אני פשוט מכפילה כמויות? ומה לגבי המלח פשוט לשים 4 כפיות מלח?

היי ניקי,אין לי משקל, כמה כוסות יוצא 500 גרם קמח? תודה.

בוקר טוב ניקי אני משתמשת בשמרים יבשים כמה לשים במקום חצי שקית שמרים טריים. תודה