יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מלאווח עוגות וקינוחים עוגיות

שבלולי שוקולד ממלאווח

11 יוני 2012
(Visited 5,695 times, 1 visits today)

שבלולי שוקולד ממלאווח

שבלולי שוקולד ממלאווח, מה יכול להיות רע ? נוטלה ומלאווח זה שילוב קלאסי וטעים. השבלולים האלה מתחסלים במהירות! השבלולים מומלצים מאוד.

מרכיבים:

מלאווח
נוטלה / ממרח השחר העולה
או כל ממרח שאוהבים
שוקולד צ`יפס שחור / לבן – לא חובה
מי שאוהב יכול לפורר חלבה בנוסף

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ'ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. להפשיר מעט את המלאווח, למרוח נוטלה, לגלגל לגליל להקפיא ל 20 דקות ולחתוך לפרוסות.

2. לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה,להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני 15 דקות.

לאכול מיד

שבלולי שוקולד ממלאווחשבלולי שוקולד ממלאווח

שבלולי שוקולד ממלאווחשבלולי שוקולד ממלאווחשבלולי שוקולד ממלאווחשבלולי שוקולד ממלאווחשבלולי שוקולד ממלאווח

הרשם
עדכן
24 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר להכין כזה רק מבצק עלים מוכן?

הי ניקי,
יופי של מתכונים יש לך. רציתי לשאול אותך, הכנתי את המתכון הזה היום ובזמן האפיה השוקולד בורח ונמס. השתמשתי בשוקולד השחר ובשוקולד אחר ושניהם ברחו. האם תוכלי לעזור לי להבין מה עשיתי לא נכון?
תודה ענת

היי ניקי המדהימה רציתי לדעת אם אפשר להכין את זה בצורת רוגעלך במקום רול?

וואי רעיון מעולה במקום להכין מלואח ולמרוח בשוקולד שיהיה מלא בשמן ודי מגוער,השיטה הזאת מעולה,הרבה יותר יפה אסתטית עם הרבה פחות שמן!מעולה!רק רציתי לשאול,איך להפשיר את המלוןאח?תודה

שלום ניקי יש לי שאלה האם אפשר להכין הכל יום מראש להקפיא את השבלולים מוכני במקפיא ויום למחרת לפני האוכל להפשיר ולחמם?תודה מיכל

היי ניקי
רציתי להגיד לך שאתמול הכנתי את המתכון הזה והוא פשוט מעולה שאין דברים כאלה פשוט טעים.
יום טוב

בוקר טוב ניקי.
מה שלומך?

האם ניתן להכין את השבלולים המקסימים האלה בבוקר ולהגיש בליל שבת/שבת בבוקר או שזה טוב רק לאכילה מיידית?
ואיפה לאחסן אחרי האפיה- בקירור או בטמפ' החדר?
תודה ושבת שלום
נילי