


שבלולי שוקולד ממלאווח
שבלולי שוקולד ממלאווח, מה יכול להיות רע ? נוטלה ומלאווח זה שילוב קלאסי וטעים. השבלולים האלה מתחסלים במהירות! השבלולים מומלצים מאוד.
מרכיבים:
מלאווח
נוטלה / ממרח השחר העולה
או כל ממרח שאוהבים
שוקולד צ`יפס שחור / לבן – לא חובה
מי שאוהב יכול לפורר חלבה בנוסף
הכנות:
1. להפשיר מעט את המלאווח, למרוח נוטלה, לגלגל לגליל להקפיא ל 20 דקות ולחתוך לפרוסות.
2. לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה,להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני 15 דקות.
לאכול מיד
18412 צפיות 14 צפיות היום
אפשר להכין כזה רק מבצק עלים מוכן?
הי ניקי,
יופי של מתכונים יש לך. רציתי לשאול אותך, הכנתי את המתכון הזה היום ובזמן האפיה השוקולד בורח ונמס. השתמשתי בשוקולד השחר ובשוקולד אחר ושניהם ברחו. האם תוכלי לעזור לי להבין מה עשיתי לא נכון?
תודה ענת
היי ניקי המדהימה רציתי לדעת אם אפשר להכין את זה בצורת רוגעלך במקום רול?
וואי רעיון מעולה במקום להכין מלואח ולמרוח בשוקולד שיהיה מלא בשמן ודי מגוער,השיטה הזאת מעולה,הרבה יותר יפה אסתטית עם הרבה פחות שמן!מעולה!רק רציתי לשאול,איך להפשיר את המלוןאח?תודה
שלום ניקי יש לי שאלה האם אפשר להכין הכל יום מראש להקפיא את השבלולים מוכני במקפיא ויום למחרת לפני האוכל להפשיר ולחמם?תודה מיכל