משה בתיבה חלבי
משה בתיבה חלבי, כשאומרים משה בתיבה ישר קופץ לראש שזה בשרי נכון ? אז הפעם החלטתי להכין משה בתיבה חלבי, גם לילדים מגיע משהו טעים לאכול בכיף.
מרכיבים:
חבילת מלאווח
חבילת אצבעות גבינת עמק (תנובה)
הכנות:
1. להפשיר את המלאווח כדקה, לחתוך את הקצוות העגולים להניח בקצה אצבע ולגלגל. מי שרוצה שהגבינה תראה בקצוות שיחתוך את הקצוות של הגליל.
2. במחבת חמה עם שמן לטגן את הגלילים מכל הכיוונים עד שמזהיב.
להגיש עם קטשופ וירקות.
להגיש מיד.
גולשים מכינים וממליצים:
חשבל : הכנתי. מרחתי רוטב פיצה על כל מלוואח, פיזרתי גבנ"צ מגורר. גילגלתי. אפיתי!!!!!200 מעלות 15 דקות. לא נרשמו תלונות. נטרף!!!
מיה77 : מעדכנת.. הכנתי מגליליות אביב (spring rolls) כי אין פה מלאווח, בטיגון עמוק, מעולה!!! הקטנטנים חטפו בהנאה 🙂 הכול נגמר ועוד עשיתי שתי נגלות .
המון המון תודה לך ניקי !!! :))
קארין : הכנתי בערב חג שבועות, יצא מדהים , לא נשאר אפילו פירור ממש קל להכנה ויוצא משהו משהו