קרואסון פיצה ממלאווח
ואוו מכה! זה מסוג המתכונים שאי אפשר להפסיק לאכול אני מלכתחילה ממליצה להכפיל כמויות, כשמדברים על מתכונים פשוטים מתכוונים למתכונים כאלה ב 5 דקות הכנה ולתנור וזה סוגר לי את הפינה של ארוחת הערב.
אני מחזיקה מלאווח בהקפאה רק בשביל מתכונים כאלה, זה רעיון פגז כשרוצים לנשנש משהו טעים או שיש אורחים בדרך אין מי שיאמר לא לקטנים האלה, מעדן זריז קל וטעים תזכרו להכפיל כמויות.
מרכיבים:
מלאווח כמה יחידות שרוצים
קטשופ / רוטב עגבניות
תירס
זיתים קצוצים
גבינה צהובה
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולסדר תבנית עם נייר אפייה.
2. לתת למלאווח מעט להפשיר, מלאווח גדול לחתוך ל 16 משולשים ואם רוצים יותר גדול אז 8 משולשים, בקצה הרחב לשים קטשופ וגבינה צהובה מגורדת ולגלגל מהקצה הרחב ולקצר הצר, לעצור לפני הקצה למרוח ביצה ולגלגל עד למטה.
3. אפשרות נוספת אחרי שחותכים את המלאווח להבריש את המרכז בביצה טרופה.
4. להבריש עם ביצה לפזר שומשום לאפות כ 20 דקות עד שמזהיב.
גולשים מכינים וממליצים:
נעמי : "וואווו…. מכה! אי אפשר להפסיק לאכול את זה!!!
הוספתי גבינה צהובה ויצא ממכר."
יעל : "הכנתי חלק במילוי מטבוחה וגבינה צהובה וחלק במילוי קטשופ גבינה צהובה ופטריות ויצא מעדןןןן כרגיל.."
בתאל :"אחלה רעיון למשהו זריז וטעים..!! מעולה!"
לירון : "יצא מעולההההה"