קרואסון פיצה ממלאווח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קרואסון פיצה ממלאווח

קרואסון פיצה ממלאווח

חטיף טעים בזמן קצר זה כל הסיפור. מתחשק לנשנש משהו, יש אורחים בדרך ?
5 דקות הכנה ולתנור, תוך 15 דקות זה מוגש חם לצלחת וכמה שזה טעים.
כל פעם מחדש אין כמו הדברים הפשוטים והטעימים שמכינים במטבח.

מרכיבים:

מלאווח
קטשופ / רוטב עגבניות
תירס
זיתים קצוצים
מעט גבינה צהובה

הכנות:

1. להוציא את המלאווח מההקפאה כשתיים שלוש דקות קודם.

2. לחתוך כל מלאווח ל 8 משולשים (כמו פיצה)

3. למרוח רוטב עגבניות לפזר תוספות גבינה צהובה מעט למשוך את הקצה הצר ולגלגל מהצד הרחב לקצה הצר.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות, להבריש בביצה ולפזר שומשום. לאפות כ 15 – 20 דקות או עד הזהבה.

להגיש מיד בתוספת סלט

16762 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קרואסון פיצה ממלאווחקרואסון פיצה ממלאווחקרואסון פיצה ממלאווח

קרואסון פיצה ממלאווחקרואסון פיצה ממלאווחקרואסון פיצה ממלאווח

גולשים מכינים וממליצים:

נעמי : “וואווו…. מכה! אי אפשר להפסיק לאכול את זה!!!
הוספתי גבינה צהובה ויצא ממכר.”

יעל : “הכנתי חלק במילוי מטבוחה וגבינה צהובה וחלק במילוי קטשופ גבינה צהובה ופטריות ויצא מעדןןןן כרגיל..”

בתאל :”אחלה רעיון למשהו זריז וטעים..!! מעולה!”

לירון : “יצא מעולההההה”

55
תגובות

  הרשם  
עדכן
סוניה

דעתי האישית, אם תקחו בצק שומני כמו המלוואח או בצק העלים ותרדדו אותו יחד אם בצק שמרים לבצק אחד, זה גם טעים יותר ופחות משמין!

עליזה

מה אפשר במקום קטשופ?

שרון

היי ניקי,
ניקי,יישר כוח על האתר הנפלא, כו מתכון בו מרהיב -עין, אין , אין – עלייך !!!

בקשר לפיצה מבצק -מלאווח:
מאוד רוצה להכין ,אך מבחינתי, יש כאן אלייה וקוץ בה:
אשמח לבסיס פיצה פחות שומני ,שלא עשוי מבצק מלאווח,
שכידוע כולו מורכב מ- המון המון מרגרינה.
ניקי יקרה,
אולי יש לך רעיון לבסיס אחר להכנת פיצה , שיותר בריא, ופחות שומני ?

אשמח לרעיון אחר.

בתודה מראש,
שרון.

אני

אני הוספתי רסק עגבניות ותבלין לפיצה, ורידדתי קצת את המלוואח לפני.
קטן, חמוד וטעים!

שרון

עם בצק עלים זה יוצא בסדר?

מישל

ואני מחפשת באיזה שלב צריך לגלגל את המשולש לקרואסון.. 😉

אילול

אפשר לןהכין קרואסונים כאלה אבל מבצק אחר שהוא לא מלוואח או עלים?
תודה:)