שטרודל תפוחי עץ ממלאווח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שטרודל תפוחי עץ ממלאווח

התחשק לנו משהו מתוק, אבל מהיר, בלי יותר מידי התעסקויות. נפלא לאורחים שמפתיעים ובדיוק עכשיו אין עוגה בבית. נשארו לכם תפוחים מיותרים ? קבלו מתכון טעים שנחטף ישירות מהתבנית.

מרכיבים:

2 עלי מלאווח
תפוח גדול מגורד
כף דבש
25 ג` חמאה
חצי כוס מים
חצי כפית קינמון
2 כפות סוכר חום
צימוקים


הכנות:

1. להמיס חמאה, סוכר, דבש, מים, קינמון, להוסיף את התפוח המגורד,  לערבב היטב, לבשל כ 2 דקות. להעביר למסננת שכל הנוזלים ייצאו. להפשיר מעט את המלאווח על משטח מקומח, לרדד מעט. למרוח את מילוי התפוחים על המלאווח (ללא נוזלים), לפזר צימוקים, לגלגל לגליל.

2. להכניס להקפאה ל 20 דקות. לחתוך לפרוסות, להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 15 דקות. להגיש חם עם כדור גלידה ליד.

דרך אגב, לא צריך לגלות שלקח בדיוק 5 דקות להכין  כבר אמרתי שזה טעים מאוד ?

4702 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

20
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

הי ניקי,
אני חייבת לומר לך שנכנסתי לפני כשבוע “במקרה” לאתר שלך כשחיפשתי מתכון טעים וקל!
ומאז אני לא מפסיקה לגלוש באתר! כמובן ששמתי במועדפים ונרשמתי לרשימת התפוצה!
אני מאוד אוהבת מתכונים טעימים ולא קשים להכנה ושלא צריך ללכת לקנות תבלינים או חומרים מיוחדים מידי….
תודה רבה!

das

ניקי, אפשר להקפיא את השטרודל?