


שטרודל תפוחי עץ ממלאווח
התחשק לנו משהו מתוק, אבל מהיר, בלי יותר מידי התעסקויות. נפלא לאורחים שמפתיעים ובדיוק עכשיו אין עוגה בבית. נשארו לכם תפוחים מיותרים ? קבלו מתכון טעים שנחטף ישירות מהתבנית.
מרכיבים:
2 עלי מלאווח
תפוח גדול מגורד
כף דבש
25 ג` חמאה
חצי כוס מים
חצי כפית קינמון
2 כפות סוכר חום
צימוקים
הכנות:
1. להמיס חמאה, סוכר, דבש, מים, קינמון, להוסיף את התפוח המגורד, לערבב היטב, לבשל כ 2 דקות. להעביר למסננת שכל הנוזלים ייצאו. להפשיר מעט את המלאווח על משטח מקומח, לרדד מעט. למרוח את מילוי התפוחים על המלאווח (ללא נוזלים), לפזר צימוקים, לגלגל לגליל.
2. להכניס להקפאה ל 20 דקות. לחתוך לפרוסות, להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 15 דקות. להגיש חם עם כדור גלידה ליד.
דרך אגב, לא צריך לגלות שלקח בדיוק 5 דקות להכין כבר אמרתי שזה טעים מאוד ?
15456 צפיות 5 צפיות היום
היי, ניקי, מה את אומרת, אפשר לוותר על הצימוקים? – לא אוהבת…
היי ניקי לפי הבנתי המלית מתאימה לשני עלים. כמה עיגולים יוצאים כי אני צריכה לאירוח והאם אפשר להקפיא כי אני רוצה להכין יומיים לפני ההגשה או שאפשר להשאיר במקרר ולחמם לפני בתודה אירית
הי שאלה אחרונה..אני יכולה להשתמש במרגרינה במקום בחמאה?זה מה יש בבית…
תודה
ואוו תודה על הזריזות
היי ניקי.המתכון נראה ממש טעים…יש לי כמה שאלות זה משנה איזה סוג תפוח?ואם אין סוכר חום לשים סוכר חום?תודה מראש!
היי ניקי! אתמול לראשונה ולגמרי במקרה נכנסתי לאתר שלך וכבר הספקתי להכין מרק עוף עם נחשים יצא מ-ד-ה-י-ם ושמתי אותך במועדפים. בכוונתי להכין מספר רב של מתכונים שלך במיוחד את המוס דבש שנראה קל להכנה וטעים.במתכון של שטרודל תפוחי עץ עם מלאווח ברצוני לדעת אם אין סוכר חום מה לשים במקום?
תודה רבה על המתכונים הנפלאים והטעימים שלך ומה שהכי חשוב שקל להכין אותם(בתור אחת שלא כ”כ אוהבת להיות במטבח ).
שתדעי שאת מצילה הרבה נשים שלא כ”כ אוהבות להיות במטבח וגורמת להן להתחיל לאהוב. האתר שלך מעולה כול ה-כ-ב-ו-ד לך
שנה טובה לך ולמשפחתך מגבריאלה.
ניקי , כמה זה חום בינוני וכמה זמן לפני הכנסת השבלולים יש לחמם את התנור ?
תודה ושבוע נהדר 🙂