שבלולי סלק עלים ממלאווח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שבלולי סלק עלים ממלאווח

עוד מתכון מדליק ממלאווח, אני אוהבת לשחק איתו. תמיד זמין לי בהקפאה. גם לגדולים מגיע להנות

מרכיבים:

מלאווח
סלק עלים קצוץ
2 כפיות קוטג`
גבינה בולגרית מגורדת
מל”פ

הכנות:

1. להפשיר מעט את המלאווח על משטח מקומח, לרדד מעט. לערבב את המצרכים, למרוח על המלאווח. לגלגל בעדינות לגליל, להכניס להקפאה ל 20 דקות, לחתוך לפרוסות. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, 15 דקות.

הכמויות שציינתי לא גדולות הספיקו לי למלאווח אחד. אם רוצים יותר, להגדיל כמויות בהתאם. טעים מאוד.

6835 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

20
תגובות

  הרשם  
עדכן
לרי

לא הבנתי מה זה סלט עלים.
מה נכנס לתוכו?

בילי

ניקי הצילו!
מאחר שאת המושיעה הרשמית שלי בכל הקשור במטבח, אני פונה אלייך נואשת, בעניין סימני ראש השנה,
את הרוב נודה על האמת, אמא שלי שלחה לי…
נותר עניין הסלק – האם יש לך מתכון למשהו טעים עם עלי סילקא- איזושהי פשטידה, לא מאתגרת מידי?
תודה רבה רבה,
על האתר הנפלא,
ושתהיה שנה נהדרת,
בילי

מרים

עשיתי עם ריקוטה וצפתית, מטוגנים, יצא מעולה..! תודה !

טל

היי ניקי המתכונים שלך מדהימים ואני לא מפסיקה להכין מהאתר המהמם שלך מאכלים מפנקים ויצירתיים! אז תודה!!!!
רציתי לשאול מה את מציעה במקום סלק עלים בתכון הזה…..

מיכל

אני חדשה כאן, המתכונים נראים מעולים, סליחה על הבורות אבל מה זה כל הר”ת האלו
למשל כאן:
מל”פ?
פש”ג?
תודה ענקית..

בר

יש לך אולי מתכון למלאווח אמיתי?
(לא כזה שקונים קפוא, ממש בצק של מלאווח)
או של קובנה?
תודה!

שם

הי ניקי,
קודם כל תודה על האתר והרעיונות הנפלאים.
רציתי לשאול אם את משתמשת בסלק טרי או שאת מטגנת אותו (עם בצל?) קודם כדי להפחית את הנוזלים.
תודה
טלי