קיש בצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קיש בצל

קיש בצל

קיש בצל, מתי שהוא צריך כבר להתחיל עם מתכונים לשבועות וזאת רק ההתחלה בהמשך יהיו עוד אני בחרתי להתחיל עם קיש בצל, מאוד מתאים לאירוח.

מרכיבים:

פילאס / בצק עלים
700 ג’ בצל חתוך לקוביות
(בצל רגיל, לבן, סגול)
50 ג’ חמאה
6 כפות שמן
שמנת לבישול
3 ביצים
1/4 כוס קמח
150 ג’ פרמזן
כף א. מרק
פלפל לבן
מלח

 

הכנות:

1. לרפד תבנית משומנת בפילאס ולקרר.

2. להמיס חמאה ושמן להוסיף את הבצלים ולטגן עד שהן מזהיבים להוציא לקערה ולערבב עם שאר המצרכים לצנן מעט.

3. לצקת את הבלילה לתבנית לבזוק פפריקה, חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהקיש מתייצב.

תבנית פאי 26 מתפרקת / תבנית בגודל 22X22.

6297 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

צפורה : “הכנתי את הקיש לשבועות וחזרתי לספר שיצא מעולה!! חיפשתי ב12 בלילה משהו מהיר וטעים ואכן היתה בחירה מצויינת!! אמא שלי היתה אצלי וביקשה את המתכון, אמרתי לה: “עזבי, כנסי ישר לניקי…”

84
תגובות

  הרשם  
עדכן
מאירה

היי ניקי
האם אפשר להחליף את בצק הפילאס בפילו?

קרן

הי ניקי שאלה נוספת, לא בטוחה שהבנתי, לרפד את התבנית בבצק, גם את הדפנות? לכמה זמן צריך להכניס לקרור לאחר ששמים בתבנית?

קרן

הי ניקי, האם אפשר להחליף את הפרמזן בגבינה אחרת?

שרה

היי ניקי כמה שמנת לבישול? לא ידעתי אם קופסה של 250 שלמה אז אני מחכה לך 🙂

עינת

היי ניקי , מעוניינת להכין את הקיש הזה . כמה זמן צריך לקרר את הבצק עלים במקרר? והאם אני יכולה לשים מלח במקום אבקת מרק ?

ציפקה

משהו פרווה עם תחתית בצק?

ציפקה

האם זה מתאים לפרווה?
אם כן אפשר מים במקום השמנת? (ריץ נראה לי מתוק מידי)

1 4 5 6