יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מאפים מאפים מלוחים מאפים עם בצק עלים

קיש בצל

20 יוני 2012
(Visited 10,341 times, 3 visits today)
קיש בצל

קיש בצל

קיש בצל, מתי שהוא צריך כבר להתחיל עם מתכונים לשבועות וזאת רק ההתחלה בהמשך יהיו עוד אני בחרתי להתחיל עם קיש בצל, מאוד מתאים לאירוח.

מרכיבים:

פילאס / בצק עלים
700 ג’ בצל חתוך לקוביות
(בצל רגיל, לבן, סגול)
50 ג’ חמאה
6 כפות שמן
שמנת לבישול
3 ביצים
1/4 כוס קמח
150 ג’ פרמזן
כף א. מרק
פלפל לבן
מלח

 

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לרפד תבנית משומנת בפילאס ולקרר.

2. להמיס חמאה ושמן להוסיף את הבצלים ולטגן עד שהן מזהיבים להוציא לקערה ולערבב עם שאר המצרכים לצנן מעט.

3. לצקת את הבלילה לתבנית לבזוק פפריקה, חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהקיש מתייצב.

תבנית פאי 26 מתפרקת / תבנית בגודל 22X22.

גולשים מכינים וממליצים:

צפורה : “הכנתי את הקיש לשבועות וחזרתי לספר שיצא מעולה!! חיפשתי ב12 בלילה משהו מהיר וטעים ואכן היתה בחירה מצויינת!! אמא שלי היתה אצלי וביקשה את המתכון, אמרתי לה: “עזבי, כנסי ישר לניקי…”

הרשם
עדכן
95 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי האם ניתן להקפיא את הקיש?

כתוב פפריקה בהכנה אבל לא המצרכים. זה טעות? או לא?

היי ניקי שבוע טוב,
העם אפשר להקפיא את הפשטידה?

מעולה!! הכנתי בראש השנה על בצק פריך מלוח (כי היה במקפיא..) ונטרף!! מכינה שוב לסוכות ☺

האם אופים בנפרד את בצק העלים?

הי ניקי, אפשר לשים מלווח בתחתית במקום בצק עלים ?

היי ניקי
האם אפשר להחליף את בצק הפילאס בפילו?