קיש בצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קיש בצל

קיש בצל

קיש בצל, מתי שהוא צריך כבר להתחיל עם מתכונים לשבועות וזאת רק ההתחלה בהמשך יהיו עוד אני בחרתי להתחיל עם קיש בצל, מאוד מתאים לאירוח.

מרכיבים:

פילאס / בצק עלים
700 ג’ בצל חתוך לקוביות
(בצל רגיל, לבן, סגול)
50 ג’ חמאה
6 כפות שמן
שמנת לבישול
3 ביצים
1/4 כוס קמח
150 ג’ פרמזן
כף א. מרק
פלפל לבן
מלח

 

הכנות:

1. לרפד תבנית משומנת בפילאס ולקרר.

2. להמיס חמאה ושמן להוסיף את הבצלים ולטגן עד שהן מזהיבים להוציא לקערה ולערבב עם שאר המצרכים לצנן מעט.

3. לצקת את הבלילה לתבנית לבזוק פפריקה, חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהקיש מתייצב.

תבנית פאי 26 מתפרקת / תבנית בגודל 22X22.

18109 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

צפורה : “הכנתי את הקיש לשבועות וחזרתי לספר שיצא מעולה!! חיפשתי ב12 בלילה משהו מהיר וטעים ואכן היתה בחירה מצויינת!! אמא שלי היתה אצלי וביקשה את המתכון, אמרתי לה: “עזבי, כנסי ישר לניקי…”

91
תגובות

  הרשם  
עדכן
עידית

תודה רבה!
עשיתי עם שינויים קלים. במקום שמנת ופרמזן שמתי גבינה לבנה, חלב וגבנ”צ.
יצא מעולה מעולה!! תודה רבה!!

שם

בוקר אור ניקי-האם משובר בקמח רגיל או תופח?

שם

הי ניקי,

שכחתי להפשיר את הבצק. על הוראות השימוש שלו כתוב שצריך להפשירו 6 שעות במקרר.האם אני יכולה להשתמש בו ללא הפשרה או שיש לך הצעה איך להפשיר אותו מעט?
תודה,
שרון

ציבי

ניקי שלום,
האם אפשר להקפיא ואח”כ להפשיר ולחמם על הפלטה?
תודה רבה

שם

הי ניקי שאלה-האם לדעתך אני יכולה לטגן את הבצלים יום לפני ולאחסן במקררר?כדי לקצר תהליכים..ושאלה נוספת?כמה זמן לפני אני צריכה להפשיר את הבצק?

שם

ניקי היקרה אחריי כ”כ הרבה הצקות במתכונים שונים את כיכבת אצלנו וכמובן המתכונים שלך תודה רבה רבה:-)

שם

ניקי תודה על עוד מתכון נפלא. יצא מדהים כמו כל המתכונים שלך. לאחר תקופה מאוד ארוכה שאנו נהנים ממטעמים בזכותך, אני יכולה להכריז רשמית שאין שבוע שעובר ללא מתכונים של ניקי.
שיהיה סופ”ש מעולה וטעים

1 2 3 7