קיש בצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קיש בצל

קיש בצל

קיש בצל, מתי שהוא צריך כבר להתחיל עם מתכונים לשבועות וזאת רק ההתחלה בהמשך יהיו עוד אני בחרתי להתחיל עם קיש בצל, מאוד מתאים לאירוח.

מרכיבים:

פילאס / בצק עלים
700 ג’ בצל חתוך לקוביות
(בצל רגיל, לבן, סגול)
50 ג’ חמאה
6 כפות שמן
שמנת לבישול
3 ביצים
1/4 כוס קמח
150 ג’ פרמזן
כף א. מרק
פלפל לבן
מלח

 

הכנות:

1. לרפד תבנית משומנת בפילאס ולקרר.

2. להמיס חמאה ושמן להוסיף את הבצלים ולטגן עד שהן מזהיבים להוציא לקערה ולערבב עם שאר המצרכים לצנן מעט.

3. לצקת את הבלילה לתבנית לבזוק פפריקה, חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהקיש מתייצב.

תבנית פאי 26 מתפרקת / תבנית בגודל 22X22.

18111 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

צפורה : “הכנתי את הקיש לשבועות וחזרתי לספר שיצא מעולה!! חיפשתי ב12 בלילה משהו מהיר וטעים ואכן היתה בחירה מצויינת!! אמא שלי היתה אצלי וביקשה את המתכון, אמרתי לה: “עזבי, כנסי ישר לניקי…”

91
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת

היי ניקי,

רוצה להכין את הקיש. האם ניתן להשתמש במס’ עלי מלאווח במקום בצק עלים, לדעתך?

תמר

יצאה מעולה. אפשר להקפיא?

הילה

היי ניקי, יש אפשרות לשים במקום הגבינה גבינה צהובה ובולגרית?

מירי

היי ניקי,
האם אפשר במקום שמנת לבישול לשים שמנת חמוצה?

דנה

היי ניקי, יש אפשרות להכין בתור פשטידה חלבית ללא בצק עלים? תודה וחג שמח

תמר

הי ניקי,
למה את מתכוונת כשאת אומרת לקרר את הבצק עלים?

אורית

ניקי האם אפשר להחליף את הבצק עלים בבצק פריך קנוי וזה יוצא טעים?, או שעדיף בצק עלים?