קיש בצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קיש בצל

קיש בצל

קיש בצל, מתי שהוא צריך כבר להתחיל עם מתכונים לשבועות וזאת רק ההתחלה בהמשך יהיו עוד אני בחרתי להתחיל עם קיש בצל, מאוד מתאים לאירוח.

מרכיבים:

פילאס / בצק עלים
700 ג’ בצל חתוך לקוביות
(בצל רגיל, לבן, סגול)
50 ג’ חמאה
6 כפות שמן
שמנת לבישול
3 ביצים
1/4 כוס קמח
150 ג’ פרמזן
כף א. מרק
פלפל לבן
מלח

 

הכנות:

1. לרפד תבנית משומנת בפילאס ולקרר.

2. להמיס חמאה ושמן להוסיף את הבצלים ולטגן עד שהן מזהיבים להוציא לקערה ולערבב עם שאר המצרכים לצנן מעט.

3. לצקת את הבלילה לתבנית לבזוק פפריקה, חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהקיש מתייצב.

תבנית פאי 26 מתפרקת / תבנית בגודל 22X22.

18079 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

צפורה : “הכנתי את הקיש לשבועות וחזרתי לספר שיצא מעולה!! חיפשתי ב12 בלילה משהו מהיר וטעים ואכן היתה בחירה מצויינת!! אמא שלי היתה אצלי וביקשה את המתכון, אמרתי לה: “עזבי, כנסי ישר לניקי…”

91
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת

שלום ניקי,

עוד לא יצא לי להכין פאי, ולכן גם אין לי תבנית מתפרקת מתאימה.
יש לי תבנית 26 מתפרקת (לא לפאי). האם ניתן להכין בה?
כמו כן, יש לי תבניות זכוכית בינוניות ואני יכולה לקנות תבנית חד פעמית. האם אחת מהאפשרויות מתאימה?

תודה מראש,
עינת

הילה

היי ניקי, תודה על מתכונים נפלאים… האם אפשר להכין יום קודם?

הדס

עמק וצהובה

הדס

וואו נראה טובבב
יש גבינה אחרת שפשר להחליף בה את הפרמזן?

מושקא

הי ניקי, כמה זה 700 גרם בצל?

אנבל

היי ניקי, תודה על כל המתכונים!
האם מדובר על אבקת מרק עוף או בצל?

zipi

ראשית המתכונים שלך נפלאים טעימים ויפים, תבורכי.
שאלה האם אפשר להוסיף פטריות שמפניון טריות לבצל. שאלה נוספת האם יש לאפות מעט את הבצק? האם לא יוצא נא?
תודה על השפע שאת מעניקה לנו………….