קרואסון גבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קרואסון גבינות

קרואסון גבינות

לפעמים מתחשק להכין איזה נישנוש טעים משהו שאפשר למלא את הקערה בקרואסונים חמים ריח טוב של גבינות וזיתים. שנייה לפני שהקערה נלקחת ממני אני מספיקה לומר לילדים “תזהרו זה חם חכו קצת” ליד אני מכינה קערה עם ירקות ויאללה הולכים לאכול…

30 קרואסונים

מרכיבים:

490 ג’ קמח (3 וחצי כוסות)
200 ג’ חמאה רכה
גביע שמנת חמוצה
100 ג’ קוטג’
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
2 כפות זיתים קצוצים
כפית עירית קצוצה
כפית גדושה מלח
כפית אבקת אפיה

ביצה טרופה
שומשום

אם עושים אותם קטנים יותר יצאו כ 60 יחידות. כלומר כל עיגול לחתוך ל 16 במקום ל 8


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה לרדד וליצור משולשים לגלגל לקוראסון.

2. להבריש בביצה לפזר סומסום, חום בינוני 180 מעלות 23 – 25 דקות.

שאלות ותשובות:

מה אפשר במקום העירית ? בצל ירוק קצוץ דק
אין לי בצל וגם לא עירית אפשר לוותר ? כן
זיתים שחורים אפשר ? כן
ניתן להקפיא ולכמה זמן ? אפשר להקפיא גם לשבועיים בקופסא אטומה
איך מפשירים ? אם רוצים לנשנש אחד שניים אפשר במיקרו, אם רוצים כמות אז להוציא כשעה קודם ולתת חימום קל לפני ההגשה
זה יכול להיות כמה שעות במקרר לפני האפייה ? כן
אפשר להשתמש בקמח שמרים ? לא
לא חסר שמרים בבצק ? לא
יש לי פרוסות גבינה צהובה – לקצוץ 5 פרוסות
איך נראית שמנת חמוצה ? גביע לבן מכסה כחול של תנובה 9%
כמה המשקל של השמנת ? 200 ג’
כמה שוקל קוטג’ ? 250 ג’
אני לא אוהבת את הטעם של החמאה אפשר מחמאה ? כן אותה כמות
אפשר שמן ? לא

8490 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קרואסון גבינותקרואסון גבינותקרואסון גבינות

קרואסון גבינות קרואסון גבינות

גולשים מכינים וממליצים:

דסי : עשיתי! יצא מדהים….

נעמי : ניקי היקרה, הכנתי את הקרואסונים , וכמו כל מתכון שלך, מדוייק, פשוט וטעים בטרוף . הבעיה היא שאיך שמגש יוצא הוא כבר נחטף… תבורכי, נעמי


305
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיון

הי ניקי, האם אפשר לעשות מהבצק הזה “בית לזית”, פשוט לגלגל לכדור להכניס זית , והשאר אותו דבר? פשוט אוהבת את הבצק הזה יותר מאשר במתכון של “בית לזית”. תודה

לילי

ניקי ערב טוב,
אני מאד אוהבת את המתכון הזה, אני צריכה להכין אותו למחר בבוקר וכיוון שחוששת שלא אספיק להכין הכל על הבוקר רוצה לברר האם ניתן להכין היום עד שלב הקרואסון ולאפות מחר בבוקר.
שבת שלום,

קרן

הי ניקי,
אפשר להשתמש בחמאה רכה למריחה כמו לורפק למשל?
תודה!

גלי

היי ניקי! אני מארחת מחר בערב לחגיגת יום הולדת
האם עדיף להכין את המתכון הזה היום או מחר?
תודה

ניקי

הי ניקי,
רק רציתי להגיד לך שהשאלות תשובות שלך ממש מצחיקות אותי ואת בן אדם עם סבלנות אינסופית. כיף לסובבים אותך.

נועה

שלום ניקי
מעוניית להכין את המתכון ליום הולדתה של ביתי, האם ניתן להגיש בטמפרטורת החדר? האם לא יפגע בטעם?

שני

היי ניקי, אני רוצה להכין כמות מראש למסיבת יום הולדת. האם ההקפאה תפגע בטעם?
כמה את ממליצה להכין למסיבה של 40 ילדים בגילאי 4+ הורים? (כמובן שיש עוד מנות…) תודה רבה!

1 16 17 18