יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מאפים מאפים מלוחים מתכונים לשבועות

קרואסון גבינות

24 אפריל 2013
(Visited 48,722 times, 1 visits today)
קרואסון גבינות

קרואסון גבינות

לפעמים מתחשק להכין איזה נישנוש טעים משהו שאפשר למלא את הקערה בקרואסונים חמים ריח טוב של גבינות וזיתים. שנייה לפני שהקערה נלקחת ממני אני מספיקה לומר לילדים "תזהרו זה חם חכו קצת" ליד אני מכינה קערה עם ירקות ויאללה הולכים לאכול…

30 קרואסונים

מרכיבים:

490 ג' קמח (3 וחצי כוסות)
200 ג' חמאה רכה
גביע שמנת חמוצה
100 ג' קוטג'
100 ג' גבינה צהובה מגורדת
2 כפות זיתים קצוצים
כפית עירית קצוצה
כפית גדושה מלח
כפית אבקת אפיה

ביצה טרופה
שומשום

אם עושים אותם קטנים יותר יצאו כ 60 יחידות. כלומר כל עיגול לחתוך ל 16 במקום ל 8

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה לרדד וליצור משולשים לגלגל לקוראסון.

2. להבריש בביצה לפזר סומסום, חום בינוני 180 מעלות 23 – 25 דקות.

שאלות ותשובות:

מה אפשר במקום העירית ? בצל ירוק קצוץ דק
אין לי בצל וגם לא עירית אפשר לוותר ? כן
זיתים שחורים אפשר ? כן
ניתן להקפיא ולכמה זמן ? אפשר להקפיא גם לשבועיים בקופסא אטומה
איך מפשירים ? אם רוצים לנשנש אחד שניים אפשר במיקרו, אם רוצים כמות אז להוציא כשעה קודם ולתת חימום קל לפני ההגשה
זה יכול להיות כמה שעות במקרר לפני האפייה ? כן
אפשר להשתמש בקמח שמרים ? לא
לא חסר שמרים בבצק ? לא
יש לי פרוסות גבינה צהובה – לקצוץ 5 פרוסות
איך נראית שמנת חמוצה ? גביע לבן מכסה כחול של תנובה 9%
כמה המשקל של השמנת ? 200 ג'
כמה שוקל קוטג' ? 250 ג'
אני לא אוהבת את הטעם של החמאה אפשר מחמאה ? כן אותה כמות
אפשר שמן ? לא

קרואסון גבינותקרואסון גבינותקרואסון גבינות

קרואסון גבינות קרואסון גבינות

גולשים מכינים וממליצים:

דסי : עשיתי! יצא מדהים….

נעמי : ניקי היקרה, הכנתי את הקרואסונים , וכמו כל מתכון שלך, מדוייק, פשוט וטעים בטרוף . הבעיה היא שאיך שמגש יוצא הוא כבר נחטף… תבורכי, נעמי

הרשם
עדכן
330 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן