קרואסון גבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קרואסון גבינות

קרואסון גבינות

לפעמים מתחשק להכין איזה נישנוש טעים משהו שאפשר למלא את הקערה בקרואסונים חמים ריח טוב של גבינות וזיתים. שנייה לפני שהקערה נלקחת ממני אני מספיקה לומר לילדים “תזהרו זה חם חכו קצת” ליד אני מכינה קערה עם ירקות ויאללה הולכים לאכול…

30 קרואסונים

מרכיבים:

490 ג’ קמח (3 וחצי כוסות)
200 ג’ חמאה רכה
גביע שמנת חמוצה
100 ג’ קוטג’
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
2 כפות זיתים קצוצים
כפית עירית קצוצה
כפית גדושה מלח
כפית אבקת אפיה

ביצה טרופה
שומשום

אם עושים אותם קטנים יותר יצאו כ 60 יחידות. כלומר כל עיגול לחתוך ל 16 במקום ל 8

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה לרדד וליצור משולשים לגלגל לקוראסון.

2. להבריש בביצה לפזר סומסום, חום בינוני 180 מעלות 23 – 25 דקות.

שאלות ותשובות:

מה אפשר במקום העירית ? בצל ירוק קצוץ דק
אין לי בצל וגם לא עירית אפשר לוותר ? כן
זיתים שחורים אפשר ? כן
ניתן להקפיא ולכמה זמן ? אפשר להקפיא גם לשבועיים בקופסא אטומה
איך מפשירים ? אם רוצים לנשנש אחד שניים אפשר במיקרו, אם רוצים כמות אז להוציא כשעה קודם ולתת חימום קל לפני ההגשה
זה יכול להיות כמה שעות במקרר לפני האפייה ? כן
אפשר להשתמש בקמח שמרים ? לא
לא חסר שמרים בבצק ? לא
יש לי פרוסות גבינה צהובה – לקצוץ 5 פרוסות
איך נראית שמנת חמוצה ? גביע לבן מכסה כחול של תנובה 9%
כמה המשקל של השמנת ? 200 ג’
כמה שוקל קוטג’ ? 250 ג’
אני לא אוהבת את הטעם של החמאה אפשר מחמאה ? כן אותה כמות
אפשר שמן ? לא

30620 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קרואסון גבינותקרואסון גבינותקרואסון גבינות

קרואסון גבינות קרואסון גבינות

גולשים מכינים וממליצים:

דסי : עשיתי! יצא מדהים….

נעמי : ניקי היקרה, הכנתי את הקרואסונים , וכמו כל מתכון שלך, מדוייק, פשוט וטעים בטרוף . הבעיה היא שאיך שמגש יוצא הוא כבר נחטף… תבורכי, נעמי

315
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

מצטערת מראש על הקטנוניות-
אני יכולה לשים גבינה רגילה במקום קוטג’?
וכמה פרוסות זה 100 גר גבנ”צ?

דניאלה

נראה טעיםםםםם
האם ניתן להחליף את השמנת החמוצה ביוגורט? או בגבינה לבנה?

חיה

אדיר! נראה מעולה!

רק לא כ”כ הבנתי איך יוצרים את הצורה של הקוראסון?

תוכלי בבקשה להסביר לי שלב שלב?

ממש תודה!! אין עליך!!

דיקלה :)

היושש ניקי יקרה,
כרגיל נראה מתכון מעולה!!!
הכל ברור ופשוט 😉
מנסה הערב……
יאמיי בא לי עכשיו
יום מקסים ניקי

עמליה

הי ניקי,
האם ניתן להחליף חמאה בשמן, אנחנו משתדלים בלי.
תודה

מירי

גאוני!!! המילוי כבר בבצק… לא ייאמן פשוט.. איזה רעיונות ניקי, אין עליך.

נעמה

הקוראסונים נראים מעולה!!! את יכולה בבקשה לפרט מה מהמרכיבים הוא לבצק ומה למילוי?

1 2 3 19