קרואסון גבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קרואסון גבינות

קרואסון גבינות

לפעמים מתחשק להכין איזה נישנוש טעים משהו שאפשר למלא את הקערה בקרואסונים חמים ריח טוב של גבינות וזיתים. שנייה לפני שהקערה נלקחת ממני אני מספיקה לומר לילדים “תזהרו זה חם חכו קצת” ליד אני מכינה קערה עם ירקות ויאללה הולכים לאכול…

30 קרואסונים

מרכיבים:

490 ג’ קמח (3 וחצי כוסות)
200 ג’ חמאה רכה
גביע שמנת חמוצה
100 ג’ קוטג’
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
2 כפות זיתים קצוצים
כפית עירית קצוצה
כפית גדושה מלח
כפית אבקת אפיה

ביצה טרופה
שומשום

אם עושים אותם קטנים יותר יצאו כ 60 יחידות. כלומר כל עיגול לחתוך ל 16 במקום ל 8

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה לרדד וליצור משולשים לגלגל לקוראסון.

2. להבריש בביצה לפזר סומסום, חום בינוני 180 מעלות 23 – 25 דקות.

שאלות ותשובות:

מה אפשר במקום העירית ? בצל ירוק קצוץ דק
אין לי בצל וגם לא עירית אפשר לוותר ? כן
זיתים שחורים אפשר ? כן
ניתן להקפיא ולכמה זמן ? אפשר להקפיא גם לשבועיים בקופסא אטומה
איך מפשירים ? אם רוצים לנשנש אחד שניים אפשר במיקרו, אם רוצים כמות אז להוציא כשעה קודם ולתת חימום קל לפני ההגשה
זה יכול להיות כמה שעות במקרר לפני האפייה ? כן
אפשר להשתמש בקמח שמרים ? לא
לא חסר שמרים בבצק ? לא
יש לי פרוסות גבינה צהובה – לקצוץ 5 פרוסות
איך נראית שמנת חמוצה ? גביע לבן מכסה כחול של תנובה 9%
כמה המשקל של השמנת ? 200 ג’
כמה שוקל קוטג’ ? 250 ג’
אני לא אוהבת את הטעם של החמאה אפשר מחמאה ? כן אותה כמות
אפשר שמן ? לא

30261 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קרואסון גבינותקרואסון גבינותקרואסון גבינות

קרואסון גבינות קרואסון גבינות

גולשים מכינים וממליצים:

דסי : עשיתי! יצא מדהים….

נעמי : ניקי היקרה, הכנתי את הקרואסונים , וכמו כל מתכון שלך, מדוייק, פשוט וטעים בטרוף . הבעיה היא שאיך שמגש יוצא הוא כבר נחטף… תבורכי, נעמי

315
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

היי ניקי, אם אין לי קוטג אני יכולה לשים במקום זה גבינה לבנה?

שירן

היי ניקי, האם אפשר לוותר על הביצה והשומשום?

אורלי

היי
רציתי לשאול… מה יכול לקרות אם אחליף את החמאה בשמן? עד כמה נורא זה יהיה? רציתי להפוך את המתכון המדהים שמככב אצלי במטבח למתכון ללא חמאה, האם כדאי לנסות? אם לא האם יש לך רעיון איך לאפות את המתכון הזה ללא החמאה (מה ניתן לשים במקום) תודה מראש

אורלי

ניקי יקירה ידייך ידי זהב!!! כל מתכון שהכנתי עד כה יצא מושלם! הקוראסונים המלוחים האלו הם הצלחה מסחררת, הכנתי כמות כפולה לאירוח והם נחטפו במהירות שיא. בפעם הבאה משלשת כמויות. הכי חשוב… הילדים שלי טרפו ונהנו 🙂

אתי

שלום ניקי!
תודה על המכונים המוצלחים, כמה מהם ממש מככבים אצלנו בבית!
רציתי לשאול האם יש באתר מתכון לקרואסון שוקולד? אשמח לקישור.
תודה רבה רבה!

רחל

ניקי שלום

האם ניתן להכין היום ומחר רק לחמם בתנור?

עדי

במה אפשר להחליף את השמנת החמוצה?