כדורי זיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כדורי זיתים

כדורי זיתים

הכי יפה להכין את זה לילדים בלי להגיד שיש משהו בפנים סתם לחמניות טעימות ואז הילדים לוקחים ביס ומופתעים לגלות הפתעה קטנה זית מתחבא בפנים, אפשר לקרוא לזה לחמניה, משהו שהילדים אוהבים לנשנש בשורה התחתונה טעים.

20 כדורים קטנים

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
4 כפות גבינה לבנה
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)
2 פרוסות גבינה צהובה מגורדת
2 כפיות שטוחות מלח
20 זיתים

ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ליצור כדורים בגודל כדורי פינג פונג, בתוך כל כדור להטמין זית.

2. להבריש עם ביצה לפזר שומשום.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות לאפות כ 25 דקות.

להגיש עם גבינות וירקות.

שאלות ותשובות:

אפשר להחליף בשמן ? לא
אפשר להכין פרווה ? לא
אני לא אוהבת זיתים אפשר בלי ? כן
אפשר להקפיא ? כן
אפשר להכין מראש ? כן ולהקפיא בקופסא אטומה
מה עם קמח רגיל ? על כל כוס כפית א. אפייה
איזו גבינה לבנה ? 9% – 5% מה שיש
אפשר בלי שומשום ? כן פחות יפה
מתאים לילדים ? כן
איך יודעים כשמוכן ? התחתית מזהיבה, החלק העליון מזהיב, לא בטוחים ? תפתחו ותבדקו
אין ביצים ? נכון

60122 צפיות 51 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כדורי זיתיםכדורי זיתים

גולשים מכינים וממליצים:

אילנית : “הי ניקי חג שמח עשיתי את הלחמניות האלה נדירות אי אפשר להפסיק לאכול אפילו בלי שומשום וזיתים כי לא היה לי ובכלל אני רוצה להודות לך על האתר המדהים שלך אני את כל חג השבועות עשיתי ממנו ובכלל ברגיל אני פתאם יודעת לבשל חחח תודה רבה לך”

אורלי : “כמו בכל חג המטעמים שלך כיכבו! וחוסלו… על השאריות היתה מלחמה…. את כדורי הזייתים האלה אני מכינה כל השנה פעם בשבוע בערך. מתכון נפלא!!! מצטרפים אליו הקנלוני פטריות וגבינות המדהים ועוגת הגבינה מייפל. הילדים ממש אוהבים!! תודה לל ניקי על הכלללל”

אליה : “מתכון משגע! תודה!
אצלנו בגן הילדים קוראים לזה “זית בבית” ;-)”

שירז : “מתכון פשוט מטריף,כל כך כל כך טעים!!!
בלי הגזמה בכלל,זה אחד המתכונים הממש מוצלחים!!
תודה,ניקי ♥
בהחלט שווה את הקלוריות :)”

שני : “הכנתי הבוקר עם קמח כוסמין ואבקת אפייה ויצא מושששלם! :)”

335
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלל

היי, נתקעתי בלי גבינה צהובה אפשר לוותר?

נעמה

היי ניקי, אפשר להכין את המתכון בלי ביצה?
תודה מראש על התשובה!

מתחילה

סליחה על הבורות אבל אפשר במיקסר עם וו לישה?
אין לי מעבד מזון
ולא הבנתי למה הכוונה בלעבד

מתחילה

היי ניקי
אני רוצה להכין אותן ארבע שעות לפני שמגיעים האורחים מפאת חוסר זמן
מהי האופציה הכי טובה לשימור?
ואם נשאר עוד אחרי שהגיעו, האם אפשר לשמור?
האם אותו הטעם?
עדיף להכין פעם אחרת בצמוד לטעימה?

מתחילה

היי ניקי
רציתי להבין מה זה אומר לעבד את כל המוצרים?
אני רגילה שבצק צריך לעשות במיקסר ולשים להתפחה.
אפשר להבהיר מה הכוונה?
בתודה מישהי ממש מתחילה בעניין האוכל

ריטה לוי

היי ניקי
במה אפשר להחליף את הגבינה לבנה ?

ליטל

היי ניקי
מתה על המתכון הזה ומחפשת מתכונים נוספים שאפשר להקפיא מראש שיתאימו למזון אצבעות למסיבת יום הולדת.. יש לך רעיונות?
טובעת בים המתכונים..