מאפה פילו ממולא תרד וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפה פילו ממולא תרד וגבינות

מאפה פילו ממולא תרד וגבינות

מעולה מעולה המאפה הזה נהדר. יש לי בעל שמאוד אוהב תרד וגבינות ושימו את זה בתוך בצק פילו ואני מקבלת שוב פעם הצעת נישואין. טעמים נפלאים מאוד מומלץ לכל אירוח חלבי תקבלו המון מחמאות.

תבנית 24

מרכיבים:

8 עלי פילו
800 ג’ תרד (2 חבילות)
300 ג’ גבינה בולגרית
100 ג’ גבינה צפתית
2 בצלים קצוצים מטוגנים
ביצה
3/4 כפית מלח
חלמון עם מעט חלבון להברשה

הכנות:

1. לבשל את התרד כמה דקות במים רותחים, לסנן לסחוט טוב ולקצוץ.

2. לגרד את הגבינות ולערבב את כל המצרכים.

3. להכין קערה עם שמן. לקחת 2 עלים להבריש בשמן לשים מהמילוי לרוחב הבצק ולגלגל להבריש בשמן ולהמשיך לגלגל, בסוף להבריש בשמן.

4. לגלגל לצורת שבלול להניח במרכז התבנית. להמשיך ככה עוד 3 פעמים, את הבצק לשים מסביב לשבלול עד שכל התבנית מתמלאת. חשוב להבריש בשמן.

5. לטרוף חלמון ולהבריש את הבצק לפזר שומשום.

6. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 35 דקות או עד שהבצק זהוב.

* אין בעיה להכין יום מראש ולשמור בקירור.

35707 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפה פילו ממולא תרד וגבינותמאפה פילו ממולא תרד וגבינותמאפה פילו ממולא תרד וגבינות

מאפה פילו ממולא תרד וגבינותמאפה פילו ממולא תרד וגבינותמאפה פילו ממולא תרד וגבינות

גולשים מכינים וממליצים:

שלי : “קל פשוט טעים חוסל
מעולה !!!!”

נעה : “הכנתי לשבועות. מתכון מדויק וברור. יצא טעים מאוד ומרשים! ממליצה בחום :)”

Miriam : Made this yesterday with feta (because I didn’t have the other cheeses). It was absolutely delicious. Thank you from London!”

לינה : “במילה אחת.. וואו!!!
הכנתי כשאירחתי בראש השנה ואז שוב בסוכות… מאפה שגורף מחמאות וטעים בטירוף!!!
הוספתי פנימה גם קצת בולגרית מגוררת, קצת גבינה צהובה ומגוררת ..
ניקי… רב תודות!”

91
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטליה

היי ניקי,
לגבי תרד, אפשר להתשתמש גם בגבעולים שלו או שצריך להפריד את העלים ולהשתמש בהם בלבד?
תודה.

שני

היי ניקי, קודם כל תודה רבה על כל המתכונים המעולים שלך! אני משתמש באתר ובאפליקציה המון!! עכשיו שאלה קטנה, אני רוצה להכין את המאפה לאירוע משפחתי ויש לי אחיין שאלרגי לשומשום. יש לך רעיון יצירתי מה ניתן לפזר על המאפה במקום? תודה מראש (:

יוכי

שלום. מה עושים עם שאריות בצק הפילו שלא נוצל לאחר ההפשרה?
תודה על הכל.

שרי

ניקי היקרה,
לצערי הילדים שלי לא אוהבים תרד
מהי המלצתך?
תודה שרי

שירן

היי ניקי, אם אני אכין הכל בלי לאפות ואקפיא, את האפייה אעשה ביום של ההגשה? מה אומרת?

1 4 5 6