יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מאפים מאפים מלוחים מתכונים לשבועות

מאפה פילו ממולא תרד וגבינות

16 מאי 2017
(Visited 113,592 times, 41 visits today)
מאפה פילו ממולא תרד וגבינות

מאפה פילו ממולא תרד וגבינות

מעולה מעולה המאפה הזה נהדר. יש לי בעל שמאוד אוהב תרד וגבינות ושימו את זה בתוך בצק פילו ואני מקבלת שוב פעם הצעת נישואין. טעמים נפלאים מאוד מומלץ לכל אירוח חלבי תקבלו המון מחמאות.

תבנית 24

מרכיבים:

8 עלי פילו
800 ג' תרד (2 חבילות)
300 ג' גבינה בולגרית
100 ג' גבינה צפתית
2 בצלים קצוצים מטוגנים
ביצה
3/4 כפית מלח
חלמון עם מעט חלבון להברשה

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

  • שוקולטה חמה ומפנקת

    בא לי להכין משהו טוב הכנתי את העוגיות הנהדרות האלה ורציתי איזה משקה שוקולדי ליד ואם כבר מכינים אז עושים את זה מכל הלב וכדאי שיהיה הרבה שוקולד שאף אחד לא יתלונן 🙂
    זה אחד המשקאות שהכי כיף להזמין בבית קפה אז למה לא להכין אותו בבית ? תכינו לכם בכיף משקה שוקולדי נהדר שעושה טוב בימי החורף הקרים. לקח לי 5 דקות להכין ולהגיש, תפנקו את המשפחה בכיף.

    2 כוסות / 6 כוסיות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

הכנות:

1. לבשל את התרד כמה דקות במים רותחים, לסנן לסחוט טוב ולקצוץ.

2. לגרד את הגבינות ולערבב את כל המצרכים.

3. להכין קערה עם שמן. לקחת 2 עלים להבריש בשמן לשים מהמילוי לרוחב הבצק ולגלגל להבריש בשמן ולהמשיך לגלגל, בסוף להבריש בשמן.

4. לגלגל לצורת שבלול להניח במרכז התבנית. להמשיך ככה עוד 3 פעמים, את הבצק לשים מסביב לשבלול עד שכל התבנית מתמלאת. חשוב להבריש בשמן.

5. לטרוף חלמון ולהבריש את הבצק לפזר שומשום.

6. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 35 דקות או עד שהבצק זהוב.

* אין בעיה להכין יום מראש ולשמור בקירור.

מאפה פילו ממולא תרד וגבינותמאפה פילו ממולא תרד וגבינותמאפה פילו ממולא תרד וגבינות

מאפה פילו ממולא תרד וגבינותמאפה פילו ממולא תרד וגבינותמאפה פילו ממולא תרד וגבינות

גולשים מכינים וממליצים:

שלי : "קל פשוט טעים חוסל
מעולה !!!!"

נעה : "הכנתי לשבועות. מתכון מדויק וברור. יצא טעים מאוד ומרשים! ממליצה בחום :)"

Miriam : Made this yesterday with feta (because I didn't have the other cheeses). It was absolutely delicious. Thank you from London!"

לינה : "במילה אחת.. וואו!!!
הכנתי כשאירחתי בראש השנה ואז שוב בסוכות… מאפה שגורף מחמאות וטעים בטירוף!!!
הוספתי פנימה גם קצת בולגרית מגוררת, קצת גבינה צהובה ומגוררת ..
ניקי… רב תודות!"

הרשם
עדכן
192 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

יצא מדהים תודה רבה!!

שלום ניקי מה שלומך?
אני לא מתחברת לתרד. מה יכול להיות תחליף? אני רוצה למלא פילו בגבינות מה את ממליצה לי? תודה רבה

היי ניקי, נראה מעולה.
יעבוד עם בצק פילאס טורקי?

הי, הביצה לבלילה או רק להבריש בסוף עם החלמון?

תודה רבה ניקי על המתכון היפה והטעים. ההדרכה שלך היתה מעולה.

יכולה להכין שישי אחרי צהרים ולאפות שבת בבוקר? לשמור במקרר? אודה לתשובה מהירה (לדעת אם להפשיר את הפילו)

תרד טרי או קפוא?