מאפה פילו ממולא תרד וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפה פילו ממולא תרד וגבינות

מאפה פילו ממולא תרד וגבינות

מעולה מעולה המאפה הזה נהדר. יש לי בעל שמאוד אוהב תרד וגבינות ושימו את זה בתוך בצק פילו ואני מקבלת שוב פעם הצעת נישואין. טעמים נפלאים מאוד מומלץ לכל אירוח חלבי תקבלו המון מחמאות.

תבנית 24

מרכיבים:

8 עלי פילו
800 ג’ תרד (2 חבילות)
300 ג’ גבינה בולגרית
100 ג’ גבינה צפתית
2 בצלים קצוצים מטוגנים
ביצה
3/4 כפית מלח
חלמון עם מעט חלבון להברשה

הכנות:

1. לבשל את התרד כמה דקות במים רותחים, לסנן לסחוט טוב ולקצוץ.

2. לגרד את הגבינות ולערבב את כל המצרכים.

3. להכין קערה עם שמן. לקחת 2 עלים להבריש בשמן לשים מהמילוי לרוחב הבצק ולגלגל להבריש בשמן ולהמשיך לגלגל, בסוף להבריש בשמן.

4. לגלגל לצורת שבלול להניח במרכז התבנית. להמשיך ככה עוד 3 פעמים, את הבצק לשים מסביב לשבלול עד שכל התבנית מתמלאת. חשוב להבריש בשמן.

5. לטרוף חלמון ולהבריש את הבצק לפזר שומשום.

6. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 35 דקות או עד שהבצק זהוב.

* אין בעיה להכין יום מראש ולשמור בקירור.

82756 צפיות 72 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפה פילו ממולא תרד וגבינותמאפה פילו ממולא תרד וגבינותמאפה פילו ממולא תרד וגבינות

מאפה פילו ממולא תרד וגבינותמאפה פילו ממולא תרד וגבינותמאפה פילו ממולא תרד וגבינות

גולשים מכינים וממליצים:

שלי : “קל פשוט טעים חוסל
מעולה !!!!”

נעה : “הכנתי לשבועות. מתכון מדויק וברור. יצא טעים מאוד ומרשים! ממליצה בחום :)”

Miriam : Made this yesterday with feta (because I didn’t have the other cheeses). It was absolutely delicious. Thank you from London!”

לינה : “במילה אחת.. וואו!!!
הכנתי כשאירחתי בראש השנה ואז שוב בסוכות… מאפה שגורף מחמאות וטעים בטירוף!!!
הוספתי פנימה גם קצת בולגרית מגוררת, קצת גבינה צהובה ומגוררת ..
ניקי… רב תודות!”

173
תגובות

  הרשם  
עדכן
רבקה

האם אפשר להשתמש בעלי סלק ירוק בגלל הכשרות ולא בתרד אוהבת אותך ניקי כמה את
עוזרת ועזרת בכל מצב של SOS

מיכל

ממוצש יחזיק במקרר ליום שני בבוקר או עדיף להקפיא?

אמי

מתכון מהמם
כל מי שטעם התלהב מאוד!
השתמשתי בגבינה צפתית 5 אחוז ובולגרית 5 אחוז ויצא מושלם !
מבקשים את המתכון כל הזמן

תמר

הי ניקי
קראתי את הכתבה עלייך במאקו ורק דבר אחד יש לי להגיד:שאפו עלייך
ולעניינינו… אני קצת הסתבכתי.. קראתי את המתכון ולא הבנתי, לשים בעלה אחד ואיתו לעשות את השבלול? או כל שני עלים?
תודה מראש

ליטל

היי ניקי!
בעלי בטעות קנה מדליוני תרד של סנפרוסט. אפשר להשתמש בזה למתכון הזה? לא יצא לי להתעסק עם תרד בעבר…

גילה

האם אפשר לותר על הגבינה צפתית? או לשים משהו אחר במקום?

לינור

יש לי בצק פילאס, אפשר להכין איתו גם? באותה הדרך?
תודה רבה