מקלות בצק עלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מקלות בצק עלים

מקלות בצק עלים

מדליק! שדרוג לכל ארוחה או אירוח. אני אוהבת להגיש עם הרבה ירקות או להניח על קערת המרק שני מקלות ולהגיש זה נראה כל כך מקסים. שלא נדבר שזה מאוד טעים. בקיצור תכינו זה שווה.

מרכיבים:

פילאס / בצק עלים
ביצה טרופה
שומשום


הכנות:

1. לחתוך את הבצק לרצועות בעובי של בערך 3 ס”מ, לגלגל לגליל דק לחצות באמצע.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. להניח אחד על השני בצורת איקס ולהתחיל ללפף אחד על השני.

4. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

5. לאפות כ 15 דקות על 180 מעלות או עד שהמקלות מקלים צבע זהוב.

להגיש עם ירקות וגבינות, אפשר בחורף להגיש עם מרק בצל להניח מעל 2 מקלות. כל פעם שיש לי שאריות בצק אני מכינה את המקלות. נשנוש טעים ומהיר.

8785 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מקלות בצק עליםIMG_9991IMG_9997IMG_0007IMG_0013IMG_0025IMG_0813IMG_0880IMG_0885


4
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת

היי ניקי,
האם אפשר להכין מראש ולהקפיא?(למשלוחי מנות) או להכין יום קודם?
תודה

רננה

הי ניקי,
כמה מקלות יוצא מ1/2 קילו של בצק עלים?