


מקלות בצק עלים
מדליק! שדרוג לכל ארוחה או אירוח. אני אוהבת להגיש עם הרבה ירקות או להניח על קערת המרק שני מקלות ולהגיש זה נראה כל כך מקסים. שלא נדבר שזה מאוד טעים. בקיצור תכינו זה שווה.
מרכיבים:
פילאס / בצק עלים
ביצה טרופה
שומשום
הכנות:
1. לחתוך את הבצק לרצועות בעובי של בערך 3 ס”מ, לגלגל לגליל דק לחצות באמצע.
2. לחמם תנור ל 180 מעלות.
3. להניח אחד על השני בצורת איקס ולהתחיל ללפף אחד על השני.
4. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.
5. לאפות כ 15 דקות על 180 מעלות או עד שהמקלות מקלים צבע זהוב.
להגיש עם ירקות וגבינות, אפשר בחורף להגיש עם מרק בצל להניח מעל 2 מקלות. כל פעם שיש לי שאריות בצק אני מכינה את המקלות. נשנוש טעים ומהיר.
31240 צפיות 4 צפיות היום
אני הראל הנכד של סילביה יצא מעדן ממליץ וסבתא מכינה את זה הרבה
שלום ניקי
איך אני יכולה לשלב בצק עלים עם שוקולד?
היי ניקי
אפשר להוסיף לביתה קצת זעתר,או אם ישלך מתכון משו בסגנון הזה עם זעתר…
תודה רבה על מתכונים מושלמים וקלילים,הכי חשוב טעימיייםםםםם!!!
היי ניקי, האם צריך להפשיר את הבצק הקפוא הקנוי מראש? תודה
שלום ניקי. האם ניתן להכין בבוקר ולהגיש רק בערב ?
לא פוגע בפריכות ?
לשמור בכלי סגור ?
היי ניקי,
האם אפשר להכין מראש ולהקפיא?(למשלוחי מנות) או להכין יום קודם?
תודה
הי ניקי,
כמה מקלות יוצא מ1/2 קילו של בצק עלים?