מקלות בצק עלים
מקלות פריכים טעימים ונחטפים אין על המקלות הממכרים האלה טעם מעולה וזה אחד המתכונים הכי פשוטים וקלים להכנה, אם בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או בוקר הגעתם למקום הנכון פגז של מתכון.
מרגע שהבצק מפשיר 10 דקות התעסקות וכל המקלות נכנסים לתנור מתאים לפנק את המשפחה או מישהו אהוב ותמיד אבל תמיד גונבים את ההצגה עם מטבלים וירקות אני מעכשיו אומרת לכם להכפיל כמויות לא ישאר אפילו אחד.
אני אתן לכם טיפ, נכון תמיד נשארת שארית של בצק עלים ? מספיק לשבור את הראש מה לעשות תכינו את המקלות היפים האלה הם הכי טעימים בעיר.
25 יחידות
מרכיבים:
פילאס / בצק עלים
ביצה טרופה
שומשום
מלח גס
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולסדר תבנית עם נייר אפייה.
2. מומלץ לעבוד עם בצק קר, לפרוס את הבצק לחתוך לפסים בעובי 3 ס"מ לגלגל לגליל דק ולחצות באמצע.
3. להניח את הרצועות אחת על השנייה בצורת איקס ללפף אחת על השנייה ולסדר בתבנית.
4. להבריש עם ביצה טרופה לפזר מלח גס ושומשום, לאפות כ 20 דקות המקלות מזהיבים.