פשטידת תירס ב 10 דקות הכנה
פשטידת תירס חלומית! הכי קלה שיש זה מסוג הפשטידות שכיף להכין וכיף לאכול. קלאסי לארוחת ערב עם גבינות טובות שנותנות טעם נהדר. לערבב ולהכניס לתנור לקח לי פחות מ 10 דקות והפשטידה נכנסה לתנור. מתכון נהדר וטעים.
20X30 / תבנית 24 / 2 תבניות אינגליש קייק
מרכיבים:
4 כוסות תירס
בצל גדול
שן שום גדולה
400 ג' גבינה לבנה 5%
100 ג' גבינה צהובה מגורדת
תפוח אדמה
4 ביצים L
140 ג' קמח (כוס)
כפית א. אפייה ועוד טיפונת
פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח שטוחות
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לחתוך את הבצל והשום לקוביות, לחמם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות, להוסיף את השום ולטגן עוד 2 דקות.
3. לגרד את התפוח אדמה, לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והתפוח אדמה, לשמן תבנית להעביר את העיסה לתבנית לשטח באופן שווה להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת.
כדאי לדעת…
אפשר להכין יומיים קודם ולשמור במקרר
בפשטידת התירס שלפנינו 26 יחידות אנרגיה לכל התבנית (יחידת אנרגיה= כ100 קלוריות) תוכלו לחלק את הפשטידה כולה ל25 פרוסות וכך בכל פרוסה יש כ100 קלוריות. שווה כל ביס!