יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות פשטידות פשטידות חלביות

פשטידת תירס ב 10 דקות הכנה

27 מאי 2020
(Visited 79,955 times, 6 visits today)

פשטידת תירס ב 10 דקות הכנה

פשטידת תירס חלומית! הכי קלה שיש זה מסוג הפשטידות שכיף להכין וכיף לאכול. קלאסי לארוחת ערב עם גבינות טובות שנותנות טעם נהדר. לערבב ולהכניס לתנור לקח לי פחות מ 10 דקות והפשטידה נכנסה לתנור. מתכון נהדר וטעים.

20X30 / תבנית 24 / 2 תבניות אינגליש קייק

מרכיבים:

4 כוסות תירס
בצל גדול
שן שום גדולה
400 ג’ גבינה לבנה 5%
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
תפוח אדמה
4 ביצים L
140 ג’ קמח (כוס)
כפית א. אפייה ועוד טיפונת
פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח שטוחות

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

  • שוקו של פעם – מתכון לשוקו אליפות!

    זה בדיוק הזמן לשוקו קר ומפנק, איך התאים לי לפנק את אביב עם השוקו שהוא הכי אוהב.
    החלטתי להשקיע הפעם חיזקתי את טעם השוקו עם שוקולד שיוסיף טעם משובח! השוקו הזה פינוק אמיתי ואני חייבת לומר שזה לא רק לילדים אני מכירה גם מבוגרם שאוהבים אותו 🙂
    אפשר להתאים אותו לעונות השנה, בחורף להגיש אותו חם מתחת לשמיכת הפוך ובקיץ לשתות אותו קר.
    יש לי רק דבר אחד לומר תפסיקו לקנות שוקו תנסו להכין בבית אני בטוחה שתופתעו יוצא שוקו מושלם! הגשתי עם עוגיות חמאה ליד והתמוגגנו מכל טעימה.
    אני אספר לכם קוריוז הצלחתי למצוא בקבוקים קטנים מפלסטיק הכנתי מראש מילאתי את הבקבוקים ושמתי במקרר, לפני השתייה לתת ניעור טוב ולהנות משוקו יאמי אפילו יצא זול יותר להכין בבית שזה בונוס לא רע בכלל 🙂

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחתוך את הבצל והשום לקוביות, לחמם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות, להוסיף את השום ולטגן עוד 2 דקות.

3. לגרד את התפוח אדמה, לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והתפוח אדמה, לשמן תבנית להעביר את העיסה לתבנית לשטח באופן שווה להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת.

Crustless corn quiche recipe

כדאי לדעת…
אפשר להכין יומיים קודם ולשמור במקרר

הרבה אנשים חושבים שתירס הוא ירק. היום אחדש לכם שמבחינה תזונתית התירס מוגדר כאחד הדגנים (כמו חיטה, שעורה, שיבולת שועל.. ). הוא לא דל קלוריות, אבל יש בו יתרונות תזונתיים רבים שעושים אותו אטרקטיבי במיוחד לשילוב במאכלים השונים.

יש בתירס סיבים תזונתיים בכמות גבוהה שיעזרו לנו להפחית ספיגה של סוכר וכולסטרול. חומר הצבע הצהוב כתום שנותן לתירס את צבעו נקרא לוטאין והוא נוגד חימצון אדיר שעוזר במניעת הזדקנות העין ועשוי למנוע קטראקט בגיל מבוגר. יש בו גם ויטמין B1, חומצה פולית ו.. אין צורך להוסיף יותר, רוצו להכין את הפשטידה הזו!

בפשטידת התירס שלפנינו 26 יחידות אנרגיה לכל התבנית (יחידת אנרגיה= כ100 קלוריות)
תוכלו לחלק את הפשטידה כולה ל25 פרוסות וכך בכל פרוסה יש כ100 קלוריות. שווה כל ביס!

פשטידת תירס ב 10 דקות הכנהפשטידת תירס ב 10 דקות הכנה

הרשם
עדכן
66 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
תודה רבה על המתכונים המדהימים שלך
אם אכין את הפשטידה יום לפני, עד כמה זה פוגם בטעם? והאם כדאי להחליף את הגבינה הלבנה בקוטג?

הי ניקי,
מה אפשר לשים במקום תפוח אדמה? תודה!!

נחטפה ונזללה בדקות. קלה מאד מאד להכנה. תבורכנה הידים והמון תודות

ניקי ערב טוב
את כוסות התירס מגדת לפי כוסות מדידה? חד פעמי קר?
תודה רבה

יצא מדהים! אם מכינים יום לפני ושומרים בקירור, צריך לחמם לפני שמגישים? אם כן, איך לחמם? תודה רבה

היי ניקי
קודם כל אני חיבת לומר שהמתכונים שלך 10….
חוץ מזה אני רוצה לאפות את הפשטידה אבל בפרווה זה אפשרי?

ניתן לשים קמח מלא או קמח כוסמין במקום קמח רגיל?